Dodaj do ulubionych

Nowe forum Igorczika

29.05.26, 09:31
Igorczik był trochę zagubiony, gdy źli ludzie zamknęli mu forum Kacapstan (czy jak to tam było).
Ale pan młodszy konsul poszedł po rozum do głowy i opanowali sytuację - czekiści zajęli forum Świat.
Cała bohaterska komanda już tu jest, a nasz Igorczik - Achtung babe! - ma obiecany wyjazd do umiłowanego sowka na kanikuły.
Pierwszy raz od lat, czyli od czasu gdy zwalił z rasiejuszki do zdradzieckiej Polszy, judasza słowiańszczyzny.

Ciekaw jestem, którędy poleci Igorek: Kazachstan, senior partner bratni Kitaj, czy stary szlak gierojów przez Turcję?
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Smuta 29.05.26, 09:52
      borrrka napisał:

" Igorczik był trochę zagubiony, gdy źli ludzie zamknęli mu forum Kacapstan (czy jak to tam było). Ale pan młodszy konsul poszedł po rozum do głowy i opanowali sytuację - czekiści zajęli forum Świat."

Jam tez za tym by wywalic dziada na inne forum. Niech bedzie kacapstan czy cos podobnego...

PF
      • borrrka Mówiąc poważnie, PF 29.05.26, 10:03
        To poważny błąd GW tolerowanie tej bandy trollów na forum.
        Ich posty są klasyką sowkowej propagandy i to mają ... za friko.
        A w końcu GW jest wpływowym liberalnym żurnalem.

Musi być koniec.
        • taziuta Re: Mówiąc poważnie, PF 29.05.26, 12:16
          borrrka napisał:

> To poważny błąd GW tolerowanie tej bandy trollów na forum.
          > Ich posty są klasyką sowkowej propagandy i to mają ... za friko.
          > A w końcu GW jest wpływowym liberalnym żurnalem.
          >
          > Musi być koniec.

No nie wiem. Mi się wydaje że Igor wbrew swoim intencjom robi tu dobrą robotę. W pełnej krasie prezentuje debilizm ruskiej propagandy.
          Dodatkowa korzyść to możliwość wykazywania polskim naziolom jak blisko im mentalnie do ruskich. Na żywym przykładzie. :)
          • opa34 Re: Mówiąc poważnie, PF 29.05.26, 12:46
            Tez tak sadze,eliminacja to rzucenie recznika na ring
      • stefan4 Re: Smuta 29.05.26, 11:47
        polski_francuz:
        > Jam tez za tym by wywalic dziada na inne forum.

Jest faktem, że Forum Świat stało się ostatnio prawie niemożliwe do czytania, a całkiem niemożliwe do dyskusji, rozumianej jako wymiana argumentów. Podzielam opinię, że to z powodu działalności Igora_2025 oraz jego поклонников .

Z drugiej strony nie bardzo widzę, jak można by się go stąd pozbyć, nie łamiąc zasad swobody wypowiedzi. I nie tworząc precedensu usuwania sprzed oczu tego, na co nie chcemy patrzeć.

- Stefan
    • boomerang Re: Nowe forum Igorczika 29.05.26, 10:00
      poczęstowałem go marchewka, a on chciał mi porwać cały palec
    • borrrka A mnie raczej śmieszą "dyskusje" z Igorczikiem 29.05.26, 10:20

Profesjonalny troll nie może być partnerem do dyskusji z "cywilem".
      To się kłóci.
      W dodatku Igorczik lze jak bura suka - sorry, bardzo sorry bure suki:)
      Dość nieudolnie jednakowoż.
    • amanita2025 Re: Nowe forum Igorczika 29.05.26, 10:28
      borrrka, "nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz".
      • opa34 Re: Nowe forum Igorczika 29.05.26, 11:47
        Onuce czuja sie pewnie jeszcze szczekaja
    • igor_2025 Porada 29.05.26, 12:04
      Wszystkim, komu nie podobaja sie poglady innych, bardzo chetnie pomoge.
      Wchodzicie na ustawienia swojego profilu, klikajac na odpowiedni napis "ustawienia", ktory znajduje sie w prawym gornym rogu.
      W otwartym oknie szukacie napis "znajomi", i klikacie na ten napis. Dalej po prawej stronie widnieje napis " Dodaj nieprzyjaciela - wpisz jego login". Wiec wpisujecie moj login, czyli igor_2025 , ewentualnie mozecie dodac i innych forumowcze, poglady ktorych wam nie odpowiadaja, i potwierdzacie swoj wybor, klikając na napis "zapisz".
      I od tej pory wasz "Swiat" stanie czystym i jasnym, pozbawiony nieprzyjemnej prawdy.
      Dziekowac nie musicie, chociaz wskazane, jednak to doskonaly sposob uratowanie waszego "Swiata".
      • borrrka Gdybym takie posty krytyczne wobec matuszki... 29.05.26, 12:57
        Zamieszczał na Lencie, natychmiast by je wywalili.
        I o to mi chodzi - żeby Ciebie wywalili z forum GW na podobnych zasadach.
        Ładnych parę lat uczyli mnie korzystać z sowieckich wzorców.
        Obaj wiemy, że są najlepsze:)
        A w końcu jest wojna i chcesz nas zabijać
        • igor_2025 Boriska... 29.05.26, 13:20
          Twoja wojna ze mna jest naprawde smieszna. Ty to skaczesz u moich stop podszczekujac, starajac sie zwrocic moja uwage na siebie, to, otwierasz kolejny nowy watek, w ktorym nawolujesz do wywalenia mnie z forum, chyba dlatego, ze czujesz sie przez mnie niedocenionym. Gdyby ty naprawde pisales cos madrego, ja bardzo chcetnie podjalby z toba dyskusje, i uwierz mi, ciagle szukam takiej twojej wypowiedzi, zeby podyskutowac z toba, jak to bylo dawniej. Ale ty nic madrego nie piszesz, nie ma zadnego tematu, w ktorym twoja wypowiedz bylaby godna uwagi. Ty bardzo zmienil sie po 2022 roku, co wskazuje na to, ze to co sie wtedy stalo, dotknelo ciebie osobiscie. To nie jest zwykla rusofobia Polakow, to nienawisc do tych, kto twoim zdaniem wdarl sie do twojego domu. Ty, nie zdajac sobie sprawe, zdradzasz, ze pochodzisz z Ukrainy. Dla mnie to zadna nowosc, poniewaz ja to wiem od dawna, ale inni to zaczynaja wiedziec.
          Wiec nadal czekam na cos, co ty napiszesz, i co mnie zainteresuje, zeby podyskutowac z toba, pamietajac stare czasy..
      • monalisa2016 Re: Porada 29.05.26, 12:58
        Kiedy odwiedzalam ten kraj wmawiano mi ze Polska jest tolerancyjna, goscinna ze to najprzyjazniejszy kraj pod sloncem, a tu? Byly momenty ze przezylam cos odwrotnego ale mimo tego wierze ze to tylko nieswiadoma, niepismienna garstka ktora zawladnela telewizornia z swoja propaganda. Watek warty rozwojowi ale zostawie sobie to na pozniej bo obecnie nie mam za wiele czasu.
        • boomerang Re: Porada 29.05.26, 13:05
          > Kiedy odwiedzalam ten kraj

Który kraj? Polskę czy Rosję? A może Deutschland?
          • monalisa2016 Re: Porada 29.05.26, 13:17
            Kangurze jak tu cie nazywaja juz ci raz napisalam ze na twoje prymitywne prowokacje sie nie zapuszczam wiec przymnij to wrescie sobie do serca, inteso?
            • boomerang Re: Porada 29.05.26, 13:46
              Mona de lacrimosa da vinci ... wybacz
        • taziuta Re: Porada 29.05.26, 13:16
          monalisa2016 napisał(a):

> Kiedy odwiedzalam ten kraj wmawiano mi ze Polska jest tolerancyjna, goscinna że to najprzyjazniejszy kraj pod sloncem, a tu? /... /

To nie wiedziałaś że trzymamy z ofiarami bandyckich napaści a nie z bandytami?
    • borrrka Będę pisał powoli... 29.05.26, 13:10
      Bo wiem, że niektórzy czytają powoli.
      Czekiści działają "akcyjnie", bo są zorganizowani i płacą im.
      Ostatnio od jakiegoś czasu było to straszeni oresznikiem itp.
      Może się specjalnie nie wylękłem, ale była ty wyraźna "akcja".
      Tylko pytam , po jaki ch... im to ułatwiać?
      Niech nadają płatne ogłoszenia:)
      • pijatyka Re: Niech nadają płatne ogłoszenia 29.05.26, 16:07

Kasa na rzecz sil zbrojnych Ukrainy, ma się rozumieć ;->

• malkontent6 Moja opinia 29.05.26, 16:54
      Każdy ma prawo wypowiadać się na Forum Świat. Igor też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka