Gość: daga IP: *.daminet.pl 21.07.07, 11:59 DANMAR Czy ktoś budował dom drewniany z tą firmą? Jakie są Wasze opinie? Jaki jest całkowity koszt takiego domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MK Re: DANMAR IP: 217.153.224.* 23.07.07, 12:20 Ja niestety nie. Przygladamy sie projektowi typu Dworek Polski. Bardzo nam sie podoba. Niestety ceny od Lipca, skoczyly o 30% ten sam projekt kosztuje juz 130,000. Obsluga tez nic ciekawego. Widac ze sprzedaja im sie te domy jak cieple buleczki...podejscie do klienta troche jak za PRL...brakuje tylko kolejek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: DANMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:47 czekam na jakies opinie o firmie danmar ale tylko powazne i konkretne takie strony sa wspaniale i sluza do poszerzania wiedzy na temat np. firmy z ktora chce sie wspolpracowac ale naprawde konkrety i prawdziwe poparte faktami opnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DANMAR IP: 89.191.131.* 13.08.07, 15:45 Witam i przestrzegam przed zakupem domu z tej firmy. Jest nieuczciwa i nieprofesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DANMAR IP: 89.191.131.* 13.08.07, 16:07 Proszę o więcej informacji, ponieważ podpisałem umowę z firmą i czekam na realizację.Trochę się przestraszyłem.Jakie doświadczenia mają ludzie z tą firmą?Łatwo można kogoś oczernić, ale jeżeli to prawda? Mam nadzieję, że to żart konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz z Warszawy [...] IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.08.07, 10:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: DANMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:38 bardzo jestem ciekawa dlaczego wyglaszasz opinie ofirmie danmar czy budowala ci dom jesli tak to napisz cos konkretnego bo jesem w trakcie podpisywania umowy i za konkretne rady bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
arisa_wawa Re: DANMAR 07.10.07, 12:10 Witam Tu wiele jest osób wygłaszających takowe opinie ponieważ w większości przypadków to konkurencja:) Ja nie budowałąm z nimi domu ale również nie słyszałam na ich temat nic złego. Gdyby prawdą było to co opisano powyżej napewno media nie odpuściłyby sobie takiej gradki do nakręcenia kolejnej afery:) Może wiec zwiedź okolicę i zapytaj właściciela takiego domku czy miał z nimi problemy. To będzie napewno szczera i obiektywna opinia:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś