Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Biokominki

12.09.07, 17:23
    Witam wszystkich
    Chciałbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa z tymi biokominkami czy
    ogniskami domowymi poniewaz jestem juz zdecydowany na konkretny
    model , widziałem jak to sie pali w salonie w krakowie ale nie wiem
    jak to jest z uzytkowaniem tego w domu ! Wyglada to swietnie musze
    przyznac ale chciałbym zeby było to tez funkcjonalne poniewaz strona
    wizualna jest naprawde swietna i wyglada lepiej niz na zdjeciach !
    Mi sie najbardziej podoba ten stolik z ogniskiem GF-160 , poniewaz
    mam meble w wenge i idealnie by mi ten stolik pasował, prosze o
    opinie jakiegos uzytkownika!
    Dzienki z góry
    Obserwuj wątek
      • Gość: al9 gadżet IP: *.teleton.pl 12.09.07, 17:30
        w dodatku juz schodzący....
        znajomi się będą z Ciebie śmiali....
        al
        • Gość: viki Re: gadżet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:30
          Podtrzymuję opinię...
      • zalotym Re: Biokominki 20.08.15, 12:39
        Na początku byłem przeciwny, jednak żona postawiła na swoim i jestem zadowolony. Rzeczywiście nie ma dymu, sadzy ani popiołu. Z biokominka wydostaje się wyłącznie para wodna, która nawilża powietrze w pomieszczeniu. Generalnie polecam.
      • calvado.com Re: Biokominki 08.09.15, 11:42
        może nasza opinia nie jest opinią użytkownika, ale sprzedajemy biokominki i nasi klienci wracają do nas po biopaliwo. Według nas i wielu innych sklepów jest to chyba najlepsza rekomendacja zadowolonego uzytkownika kiedy regularnie kupuje materiał eksploatacyjny. Kominek w domu to na pewno świetna sprawa, jak nie możesz zrobić tradycyjnego to biokominek jest rewelacyjną alternatywą. Pięknie wygląda, ma żywy ogień, dogrzewa (oczywiście tylko w trakcie palenia, ponieważ nie kumuluje ciepła), a efektem spalania biopaliwa jest para wodna. Oczywiście musisz uważać na dzieci i zwierzęta - trzeba pamiętać jest to prawdziwy żywy ogień, równie niebezpieczny jak ten z kominka.
        • ziolag2 Re: Biokominki 14.10.15, 21:13
          jestem za, nawet w mieszkaniu w bloku możesz poczuć się przytulnie, świetne rozwiązanie, mam urządzone mieszkanie w bardzo eleganckim stylu w tym kominek i ekskluzywna łazienka - zabudowaliśmy wc za pomocą stelaża podtynkowego KKPOL i dało nam to super efekt, do tego kominek w salonie i mieszkanie luks! te stelaże mozna znaleźć na kkpol.com
      • wiktoriaj86 Re: Biokominki 22.02.16, 16:45
        polecam ten artykuł, bardzo ciekawy, można dużo dowiedzieć się ciekawych rzeczy :)
        www.przepisnadom.pl/biokominek-w-mieszkaniu-nowoczesny-sposob-na-cieplo/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka