Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

projekt muratora C122

24.01.08, 11:55
    budujemy dom wg. projektu muratora C122 chciałam zapytać czy ktoś budował lub
    buduje taki domek i co sądzi o jego funkcjonalności? odpowiednikiem tego
    projektu jast projekt firmy Arcis o symbolu AD 55 bardzo prosze o opinie .Dziękuję
    Obserwuj wątek
      • Gość: zora Re: projekt muratora C122 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 22:33
        Co to znaczy "odpowiednikiem"??? To są różne, samodzielne projekty.
        Mogą być podobne, ale to oddzielne produkty.
        • mewka676 do gościa zora 27.01.08, 18:03
          odpowiednik to znaczy ,że oba te projekty są identyczne "AD55" firmy Arcis i
          murator" C122"sprawdzałam i tak jest. ale dzięki za zainteresowanie
      • Gość: m Re: projekt muratora C122 IP: *.eranet.pl 27.01.08, 23:18
        Możesz wkleić link do tego projektu. Bo szczerze mówiąc nie znalazłam ani w
        muratorze ani na stronie arcis.
        Pozdrawiam
        • nemo.s Re: projekt muratora C122 28.01.08, 08:46
          Może na jakiś kurs komputerowy przydałoby się pójść? z odnalezieniem żadnych
          problemów....
          projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=323&IdKolekcji=
          www.studioarcis.pl/opis.php?id=153&b=1
          i nie dziwić się, że w muratorze występuje identyczny dom - przecież Murator to
          nie biuro projektowe tylko wydawnictwo/portal
          • mewka676 do nemo.s 28.01.08, 12:35
            sory, ale jestem pielęgniarką,a nie informatykiem ,a skoro nie znacie tego
            projektu to znaczy ,że nie budowaliście wg.niego,więc po co zawracacie sobie tym
            pytaniem głowę.Mnie zależało na opini ludzi ,którzy ten projekt znają
            bliżej,ale dzięki.Pozdrawiam
      • Gość: Tomek Re: projekt muratora C122 IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 16:15
        Ponieważ minęło już parę dobrych lat odkąd Pani umieściła ten post, więc ciekawy jestem czy wybudowali Państwo ten dom i jeżeli tak to proszą o opinie o nim - tym razem ja przymierzam się do wybudowania "Udanego C122" Dziękuję i pozdrawiam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka