Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firma DJW Wrocław

IP: *.dzi.vectranet.pl 07.03.08, 19:37
    Czy ktoś z Was budował dom z firmą DJW z Wrocławia? Jeśli tak, to
    podzielcie się opiniami o firmie.Z góry dziękuję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: Firma DJW Wrocław IP: *.lanet.net.pl 24.09.08, 00:55
        Ja obecnie budoje dom przez firme DJW. Powiem ze sa plusy i minusy, jeszcze budoja i fala opinii sie ciagle zmienna. Jak jusz skacza to wyrazniej wszystko bedzie wygladalo, mozna poczytac wiecej na tym forum... www.szkielet.pl
        • Gość: kbs Re: Firma DJW Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 19:55
          mi tez teraz budują dom, mozna zobaczyć zdjęcia i przeczytać wiecej na forum szkielet,
          • Gość: JACEK Re: Firma DJW Wrocław IP: *.astral.lodz.pl 03.04.09, 12:46
            mAM ZAMIAR Z NIMI BUDOWAĆ....
            nAPISZ COŚ prywatnie jack_kivi@yahoo.co.uk
            Może podasz swój telefon?
            pozdrawiam
            • Gość: KBS Re: Firma DJW Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 20:20
              Oczywiście zawsze można sie wymienić swoimi doświadczeniami... wysyłam na priv
          • Gość: andrzej Re: Firma DJW Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 16:04
            jesli ktos buduje z nimi dom lub ma kontakt gdzie prezesa mozna
            zastac prosze o kontakt na tel. 515 30 60 06
      • Gość: Krzysztof Re: Firma DJW Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:59
        Witajcie

Firma DJW... hm...
        Gdyby nie to ze wlasciciel nie jest uchwytny, mają sprawe w sądzie i
        nie płacą za materiały budowlane ponad pól roku było by "prawia OK".

Oby takich firm a dokladniej ludzi tego pokroju jak najmniej
        • Gość: kbs Re: Firma DJW Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 14:55
          a ta sprawa w sądzie to za czyją sprawą jest??
        • normalna.net Re: Firma DJW Wrocław 17.04.09, 21:08
          Hmmm ...od jakiegoś czasu obserwuje opinie o Firmie DJW i naprawdę rozumiem
          wymagania i pretensję do firmy w dzisiejszych czasach to norma...ludzie uważają
          ze mogą wymagać gwiazdki z nieba skoro są inwestorami...to fakt...tylko wiem z
          doswiadczenia ze czasem problemy które powstają w takich sytuacjach to nie tylko
          wina Firmy lecz w dużej częsci rownież inwestorów.....Znam firme Djw budowali u
          mnie dom...dom super ...super ludzie...super własciciel ...wiec ...myśle ze na
          tym polega współpraca...z naszej strony nie było problemów z przelewami ..bo
          doskonale wiem ze na tym bazuje firma ...Ze strony własciciela jak i pracowników
          nie było żadnych problemów otwarci na wszytkie nasze zalecenia i prośby
          wiec....wnioski nasuwają sie same.Sama pracuje z ludzmi którzy wykorzytują
          innych ...myślą że mogą mniej zapłacić wystawic opinie ...założyć sprawę w
          sądzie bo im wolno ...bo może skorzystają ...żal mi takich ludzi...i wiem ze do
          nich to wróci. Firma Djw dla mnie jest bez zastrzeżeń..Jeżeli ktoś ma pytania
          proszę pisać na pocztę chetnie porozmawiam ..pokaże zdjecia. A jeszcze jedno
          odnośnie długów Firmy...hmmm jezeli robi sie inwestycje i kilku cwaniaków nie
          wypłaci należnosci.... odpowiedz nasuwa sie sama pozdrawiam...Całkiem normalna
          inwestorka
          • Gość: Budowlaniec Re: Firma DJW Wrocław IP: *.rachfahl.de 24.04.09, 08:35
            Witam,
            gratuluje tak wspanialej wspolpracy z firma DJW, ja o nich tyle
            dobrego jednak powiedziec nie moge. Jestem dostawca materialow
            budowlanych i z ta firma w zyciu nie chce miec do czynienia. Szczyt
            amatorszczyzny. Szef juz nawet telefonu nie odbiera, a pieniedzy
            (nie malo) od czerwca 2008 jak nie widzialem tak nie widze. Szczerze
            odradzam ta firme... Nawet budy dla psa bym u nich nie wybudowal!!!
            DJW jest firma niewyplacalna i wpis do rejestru dluznikow maja u
            mnie gwarantowany!!!!
            • Gość: PJM Re: Firma DJW Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.09, 23:03
              Witam,
              DJW = Nie polecam, Odradzam!

Prezes i jego firma nie wykonali stanu deweloperskiego poprawnie i
              na dodatek trwala ta meczyzna ponad rok czasu. Winien jest mi
              pieniadze i nie placi co jest winien.
              Napisalem na forum szkielet i wreszcie sie odezwal. Malo co ma do
              powiedzenia o prawdzie, ciagle uwarza ze nic zlego nie zrobil.
              Wklejilem kilka fotek na forum, mysle ze warto przegladu tym co sie
              zastanawiaja wspolpraca z DJW. Naprawde katastrofia, Niewiarygodni i
              prezes na czole tej grupy.
              Ci co twierdza ze DJW sa super to niech sie pochfala zdjeciami,
              niech pokarza co DJW potrafi. Na mojej budowie to potrafili wykonac
              wiele pomylek.
              Nie polecam... Szczeze odradzam.

Naprawde nie pisze sobie z nuduw lub poto zeby cos zlego komus
              zrobic. Raczej wolalbym napisac ze wrzystko bylo super i ze polecam,
              ale wole napisac prawde. Niech ludzie sie zastanowia dwa razy zanim
              podpisza umowe i beda w klopotach i zalowac.

Pozdrawiam
              • Gość: kbs Re: Firma DJW Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 09:32
                Oszustem jest na pewno elektryk zatrudniony przez firmę DJW Pan Andrzej Myszkowski wziął pieniądze za zrobienie instalacji zewnętrznej podłączenia kabla ziemnego do skrzynki, której do dziś by nie podłączył, dzwoniłam prosiłam o przyjazd ale nie znajdował czasu więc wzięłam innego elektryka który podłączył kabel d skrzynki, natomiast kilkakrotnie prosiłam o zwrot w sumie niewielkich pieniędzy za podłączenie których do dziś nie dostałam, kilkakrotnie dzwoniłam ale skoro nie mam umowy na robienie przyłącza mogę zapomnieć o pieniądzach. Najlepiej wziąć wynagrodzenie a potem nie mieć czasu skończyć pracy.

Jednak nie jedynym problemem było brak podłączenia kabla Pan elektryk włożył kabel ziemny do wyjścia w fundamencie w którym miała być woda bo było bliżej a po co więcej kopać... oczywiście wpierając ze inwestor mu kazał tam podłączyć gdzie każdy raczej wie że na głębokości 120 cm podłącza się wodę. Mało tego gniazdka zasilające kuchnie znalazły się w pokoju, inwestor sam musiał dziury wiercić w ścianach i szukać brakujących kabli bo elektryk nie pamiętał jak robił instalacje. Pisać na tan temat można by jeszcze dużo więcej ja chciałabym ostrzec jednak przed korzystaniem z usług tego Pana, który bierze pieniądze nie kończy instalacji i niema ochoty oddać pieniędzy, a jeszcze ciekawą sprawą była cena skrzynki elektrycznej za która elektryk chciał podwójna wartość materiału gdzie inny zakupił i zamontował skrzynkę bezpiecznikową za polowe ceny.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka