Gość: latosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 09:29 mam problem bo nie mogę sie zdecydować na model napędu do bramy przesuwnej o wadze 370kg, mam do wyboru SPRINTA i 740tke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daruj Re: który Faac? opinie IP: *.4web.pl 10.03.08, 23:05 daruj sobie sprinta jak juz to 740 lub beninca ri6e ma duzo wiekszy moment startowy niz faac 740 Odpowiedz Link Zgłoś
maslik Re: który Faac? opinie 19.03.08, 14:36 mysle ze Faac 740 nie jest trgiczny, to ze ma moment mniejszy to o niczym nie swiadczy, zalezy jak z brama sie bedzie zachowywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no właśnie Re: który Faac? opinie IP: *.4web.pl 19.03.08, 21:36 no właśnie moment obrotowy najwazniejszy jest a ponadto beninca ri6e ma przekładnie zanurzoną w oleju co znacznie wydłuża żywotnosc napedu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automatyk Re: który Faac? opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 10:07 panowie i panie bez względu na nazwe firmy napewno wybrałbym siłownik z wiekszym momentem obrotowym do zautomatyzowania bramy. skoro ten Beninca ma większy to napewno skłaniałbym się w tę stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automatyk Re: który Faac? opinie IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 12:08 Polecam się rozejrzeć na www.sklepfaac.pl , tam masz opisane co i jak z każdym napędem, na pewno coś sobie wybierzesz, polecam tez obsługę - szybko i fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xangi Re: który Faac? opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.14, 10:05 Vipery, zdecydowanie. OFerowane przez firmę keyautomation produkty są drogie, to fakt. Jednakżę spełniają swoje zadanie jako dobra i w miarę bezawaryjna automatyka Odpowiedz Link Zgłoś