magda0610 31.03.08, 20:47 Witam, czy ktoś miał do czynienia z firmą "Dom z Bieszczad"? (www.domzbieszczad.5m.pl) Będę wdzięczna za opinie na temat wykonania tych domów/inne informacje na temat firmy. Pozdrawiam serdecznie, Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozef Re: Domy drewniane- "dom z bieszczad" IP: 212.87.241.* 31.03.08, 22:35 Ta pierwsza rata - 30 proc. wydaje mi sie nie do przyjecia - radze na to uwazac. Jest forum www.budujzdrewna.pl/forum/index.php tam jest sporo opinii na podobne tematy Odpowiedz Link Zgłoś
kma33 Re: Domy drewniane- "dom z bieszczad" 06.04.08, 20:50 Polecam budownictwo drewniane w systemie prefabrykacji, cena na poziomie około 1600-1800 zł +7% VAT za m2 powierzchni / cena obejmuje materiał, transport oraz robociznę – elewacja zew. wykończona w 100% łącznie z stolarką okienną, drzwiową, rynny, pokrycie dachowe dachówka Brass itp. / inne zalety to to : możliwość realizacji dowolnego projektu/ dokumentacja w technologii murowanej czy drewnianej, wybrany projekt adoptujemy pod kątem własnej technologii/, ponad 15 letnie doświadczenie na rynku niemieckim oraz skandynawskim, zgodność z normami DIN, certyfikat TUV, gwarancja jakości oraz trwałość konstrukcji, bardzo krótki czas realizacji budowy około 2-4 tygodni 30 lat gwarancji kontakt 604 940 591 meil inz.k.slaga@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_dziadek Re: Domy drewniane- "dom z bieszczad" IP: *.telgam.pl 30.04.08, 08:37 Tak. Firma Dom z Bieszczad rok temu wybudowała nam dom. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dokładnie wybudowaliśmy taki dom z bali jak Jaśmin - www.domzbieszczad.pl/? kat=100m&lang=pl&men=projekty&idprj=jasmin_2&str=1 Co prawda teraz strona www.domzbieszczad.pl ulegla znacznym zmianą i projektów jest dużo więcej do wyboru jednak mój brat będzie budował u nich domek z projektu indywidualnego. Wykonanie domu jest naprawde piękne, a sama firma jest bardzo elastyczna pod tym względem. Przydało by się jednak, żeby robili instalacje wewnętrzne byloby wtdy mniej zabawy z szukaniem podwykonawców. Jednak ze względu na koszt i tak jest to lepsze rozwiązania bo można wybrać dowolną firmę lokalna co spewnością zmniejsza koszty transportu (chyba) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Domy drewniane- "dom z bieszczad" IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 30.04.08, 11:19 ile metrów ma Twój dom i na jaką opcję się zdecydowałeś?pod klucz? ile zapłaciłeś za dom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Domy drewniane- "dom z bieszczad" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.14, 12:46 nie polecam mnie bardzo oszukali nie mogę nawet spokojnie o tym pisać wydałem kasę i mam bubel do rozbiurki Odpowiedz Link Zgłoś