Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne

IP: *.itr.org.pl 05.09.03, 07:29
    Kto wie gdzie w Warszawie mozna kupic w miare tanie meble kuchenne? Podobno
    na Grochowskiej 10 mialo byc tanio, ale jak mi zaspiewli cene to mi sie wlos
    zjezyl (na glowie). Z gory dziekuje za odpowiedzi

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: agami Re: Meble kuchenne IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 10:39
        Jak chcesz kupić gotowe szafki (nie na wymiar, standardowe) to polecam sklep na
        Jana Pawła vis avis Beverly Hills Video. Kilku producentów, bardzo różne ceny,
        sensowne propozycje wzorów zarówno dla tradycjonalistów, jak i lubiących
        nowoczesne wzornictwo. Ceny fajnego zestawu ok. 2 500 - 3 500 (w Ikei wyceniono
        ten sam zestaw na 4000).
        Jedź i sam zobacz.
        • Gość: nini Re: Meble kuchenne IP: 217.11.141.* 05.09.03, 11:30
          a gdzie jest ten sklep dokladniej na Jana Pawla? na jakijes wysokoci?
          solidarnosci czy swietkorzyska? pls?
          • Gość: agami Re: Meble kuchenne IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:02
            Z centralnego w stronę Żolborza przystanek za Feminą po prawej stronie,
            dokładnie vis a vis wypożyczalni Beverly Hills.
            • Gość: DiDi Re: Meble kuchenne IP: 217.8.186.* 05.09.03, 12:07
              to bardzo ciekawe co piszesz....

...mi wycenili tam kuchnię za 8000 bez montażu, a z Ikei z tego samego
              materiału mam za 6000...

DiDi
              • Gość: Maestrooo Re: Meble kuchenne IP: *.itr.org.pl 05.09.03, 14:29
                No wlasnie na Grochowskiej jak wzialem cennik to mi sie wydawalo ze za 2500 -
                3000 bede mial caly zestaw plus bajery. Zaspiewli mi ze moze zamkna sie w 5000
                to mi sie slabo zrobilo. Dzieki za rade sprawdze tam, nawet niedaleko
                mieszkam :). A co sadzicie o IKEA. Jak wypada cenowo na tle krajowych firm?
      • Gość: Robert Re: Meble kuchenne IP: *.bonair.com.pl 05.09.03, 16:22
        Polecam też swoje namiary na meble na zamówienie + montaż, jeżeli chcecie
        skorzystać, to poprostu piszcie na adres e-mail: projekt-1971@o2.pl, lub
        dzwońcie 606 689 875. POZDRAWIAM. Robert.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka