Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jestem debilem prac domowych.

IP: 212.191.129.* 02.08.01, 13:59
    Ludzie sami klada plyty gipsowe, plytki, elektryke, rurki jakies a ja nic nie potrafie. Jak juz mi ktos
    naswietli temat to dzialam, ale generalnie nie mam pojecia co i jak ruszyc w domu. Ludzie, co mam
    zrobic ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: dru Re: Jestem debilem prac domowych. IP: 159.107.89.* 02.08.01, 15:35
        Zajmij sie tym, w czym jestes dobry. Od takich prac sa fachowcy, a jak bedziesz
        dobrym fachowcem w swojej dziedzinie, bedziesz mogl sobie na nich pozwolic ;)
      • Gość: IRBIS Re: Jestem debilem prac domowych. IP: 212.244.179.* 03.08.01, 07:30
        A co CHCESZ robić????
        Albo zlecaj fachowcom - i nie jesteś debilem tylko zleceniodawcą, lub inaczej
        klientem (ambitniej: inwestorem - fajnie brzmi...).
        Albo sięgaj do opisów, sam sobie "naświetlaj temat", i rób co trzeba. Nie
        święci garnki lepią. Wbrew pozorom takie prace jak np. ścianki z płyt gipsowych
        to robota prosta, materiały łatwodostępne, używane narzędzia proste i niedrogie
        (zwykła wiertarka, nóż, listwa lub łata, miarka, kątownik, szpachla). A
        satysfakcja ogromna. Pozostaje tylko uczyć się na ewentualnych (drobnych)
        błędach i doskonalić umiejętności. Prawdziwy mężczyzna jest uniwersalny, to
        wymaga tylko trochę odwagi. Powodzenia!
      • Gość: Barton Re: Jestem debilem prac domowych. IP: *.coig.katowice.pl 24.08.01, 17:19
        Kiedyś, chyba w Castoramie widzialem informacje o bezpłatnych szkoleniach
        (pokazach)jak sie takie sprawy wykonuje, można coś prewnie zobaczyć,
        powodzenia :)
        Ale nic za darmo, szukam mieszkania w Warszawie (taniutkiej jak barszcz
        kawalerki )na lini metra
      • Gość: Papas Re: Jestem debilem prac domowych. IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 25.08.01, 22:13
        Zaproś takiego jak ja który robi prawie wszystko, dodatkowo świetnie gotuję
        i uprzedzam że lubię kobiety.
        Wtedy bardzo szybko się nauczysz.
        Ewentualnie udzielę Ci kilku świetnych rad, mam zamiar uruchomić swoją stronę
        w interii aby pomóc w takich problemach wielu facetom.
        • Gość: Jola Re: Jestem debilem prac domowych. IP: 158.66.11.* 28.08.01, 11:13
          Papas, jesteś skarbem.
      • Gość: sana Re: Jestem debilem prac domowych. IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 30.08.01, 10:44
        Co masz robić? Zmień żonę!!! Słyszę jej głos - a inni faceci to wszystko w domu
        potrafią! A ty nic! Rób to co mój mąż - gazeta, papieros, miła rozmowa (to juz
        cały zakres prac domowych mojego męża.
        UWAGA!!! Ja wcale na niego nie narzekam!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka