Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Meble szklane

08.06.08, 17:38

Obserwuj wątek
      • wiktoriaj86 Re: Meble szklane 18.01.16, 18:12
        korzystałam z tej firmy www.swiatszkla.com.pl robili mi balustrady szklane w domu, super profesjonalnie to wyszło. Cena również w porządku, profesjonalna robota i super jakość. Polecam
      • lelka21 Re: Meble szklane 22.01.16, 09:47
        W poznaniu jest jakiś fajny lokal obok które przejeżdżam często. nie pamiętam dokładnie nazwy ale szkło kontakt, szkło design, szkło forma - coś w ten deseń i bardzo ładne mają rozwiązania jeśli chodzi o projektowanie z wykorzystaniem głównie szkła :)
      • ewelina_8105 Re: Meble szklane 12.02.16, 16:32
        Także polecam firmę www.swiatszkla.com.pl/ , firma nie tylko projektuje, ale i montuje elementy ze szkła. Mam od nich szafę i przepiękny stolik, wszystko jest bardzo trwałe i robi prawdziwą furorę - znajomym bardzo się podoba! Panowie są bardzo mili i profesjonalni, a cena adekwatna do jakości :)
      • madziulka282 Re: Meble szklane 06.03.16, 08:12
        www.swiatszkla.com.pl/5,produkty.html dla wszystkich zainteresowanych meblami szklanymi proponuje firmę Świat Szkła tak jak w linku. Profesjonalna firma.
      • wiktoriaj86 Re: Meble szklane 06.03.16, 09:27
        Korzystałam z tej firmy www.swiatszkla.com.pl/5,produkty.html robili mi balustrady szklane w domu, super profesjonalnie to wyszło, ceny tez ok, wiec polecam ;)
      • paulinkaz84 Re: Meble szklane 23.10.17, 22:28
        Ja mam stół i regały ze szkła, coś takiego dubielvitrum.pl/pl/oferta/meble-i-kafle/produkty/regaly-stojace.html ten materiał mi się bardzo podoba, nadaje takiej szlachetności pomieszczeniu i jest po prostu ciekawy, łatwo utrzymać czystość, chociaż zabrudzenia widać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka