Gość: Ala IP: 217.96.36.* 23.09.03, 08:54 Zastanawiam się nad wyborem paneli - podobają mi się dębowe: są nie za ciemne i nie za jasne ale z kolei bukowe wydają mi się bardzo uniwersalne. Podpowiedzcie coś! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirkad Re: Panele! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 14:53 Ja tez miałam swego czasu ten problem - dębowe wydawały mi się ciut za ciemne. Ale bukowe zobaczyłam w 2 mieszkaniach po ok. 1,5-2 latach użytkowania i wybrałam dębowe(buk jest jasny i było widać miejsca najczęściej chodzone i wszystkie łączenia w ktore wszedł brud). Mam całe mieszkania łącznie z kuchnią w panelech dębowych - przeszło rok- i na razie (odpukać:-))) ) nic nie widać, nawet przy moim wiecznie biegającym psie. Kupiłam classena, bezklejowe i kładliśmy je sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Panele! IP: 195.205.44.* 23.09.03, 16:10 ja też kupiłam classena, bezklejowe i to dąb antyczny, wszyscy mówili, że to głupota bo pokój optycznie się pomniejszy i w modzie są jaśniejsze, ale gdy położyliśmy je efekt był idealny, coś pięknego, a najlepsze to to, że nie widac złączeń i zabrudzeń, polecam:))) Odpowiedz Link Zgłoś