Dodaj do ulubionych

NOWY POMYSŁ MPK NA GAPOWICZÓW??

08.07.03, 07:23
Dzis rano jadac do pracy wpadłem w nie małe osłupienie, gdy kierowca autobusu
36 poprosił mnie o pokazanie biletu przy wsiadaniu do niego. Oczywiscie
otwieral tylko drzwi przednie. Robił tak przez kilka przystanków. Czy jest to
nowy pomysł MPK na utrudnienie zycie uczciwym pasazerom??
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał Lamch Re: NOWY POMYSŁ MPK NA GAPOWICZÓW?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 07:27
      Nie, jest to tak bezsensowna linia, że jeśli tych pięciu pasażerów, którzy nią
      jeżdżą nie skasuje biletu, to MPK zbankrutuje. Ale się nam wiocha w komunikacji
      robi...
    • Gość: LUKAS Witamy we wsi Czestochowa. Soltys:Wrona, ul.Slaska IP: 213.199.204.* 08.07.03, 21:11
      ja mialem dokladnie to samo na linii 67 gdy jechalem z miasta na bleszno.
      Paranoja jakas! Poczulem sie jakbym wracal ze wsi do domu, jak w PKSie! Przykro
      mi, ludzie, stajemy sie wsia..., bez kina, bez publicznych toalet, bez
      porzadnego teatru, ze sklepami z alkoholem czynnymi do 22,z dziurami w drogach
      ale za to z wielkim soltysem - wrona... :(
      • Gość: Tomek Re: Witamy we wsi Czestochowa. Soltys:Wrona, ul.S IP: *.client.attbi.com 09.07.03, 05:27
        Gość portalu: LUKAS napisał(a):

> ludzie, stajemy sie wsia...,

...a moze wreszcie malymi kroczkami dochodzimy do swiata.

pozdrowienia
        • Gość: LUKAS Re: Witamy we wsi Czestochowa. Soltys:Wrona, ul.S IP: 213.199.204.* 09.07.03, 13:00
          Nie, w normalnych miastach kupujesz bilet w kiosku (ulgowy) lub miesieczny,
          wsiadasz do autobusu, kasujesz i siadasz wygodnie na siedzieniu i czekasz na
          swoj przystanek.
          Pozdrawiam.
    • Gość: ribbchaka Re: NOWY POMYSŁ MPK NA GAPOWICZÓW?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 21:59
      spotkalo mnie dzisiaj to samo w autobusie linii 28. kierowca poczatkowo
      wpuszczal i wypuszczal tylko przez przednie drzwi. dopiero kiedy zrobilo sie
      wiecej ludzi w autobusie wszystko wrocilo do normy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka