Gość: maja IP: 83.238.11.* 10.07.08, 09:57 gdzie w Wawie duzy wybor dobrych materacy?Mozecie polecic firme/sklep? Dziekuje z gory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: Materace Wawa 11.07.08, 10:26 w radzyminie pod warszawą jest new yorker. Mają sklep firmowy gdzieś w warszawie. Dobra jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina26 Re: Materace Wawa 16.07.08, 16:50 W mega meble jest taki salon który ma duży wybór dobrych i niedrogich materacy firmy Janpol. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Materace Wawa 18.07.08, 19:27 Świat materacy na Grochowskiej, chyba taka jest nazwa tego sklepu, znany wiele osób tam się zaopatruje - duży wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena_g Re: Materace Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 10:27 Ja radziłabym Ci poszukać w sklepach internetowych. Sama nie dawno kupiłam materac w sklepie lozka-materace.pl/ i jestem z niego bardzo zadowolona, nie musiałam martwić się o transport bo kurier dostarczył mi go do domu. Odpowiedz Link Zgłoś