Gość: jeżyna IP: 213.17.175.* 30.09.03, 08:48 gdzie w W-wie lub bliskiej okolicy można znaleźć tanie i dobre deski podłogowe? z jakiego drewna powinny być deski, aby "dobrze" się ich używało? będę wdzięczna za info. pzdr jeżyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Re: deski podłogowe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.03, 17:12 też szukam w miarę tanich, ale dobrej jakości desek podłogowych. na początku miałam wybrać drewno egzotyczne, ale nie jestem pewna jak zachowa się za kilka lat. dlatego zdecydowałam się na polskie drewno. i znalazłam firmę, która ma w swojej ofercie wszelkie możliwe drewno na rynku w atrakcyjnych cenach (ułożenie parkietu wraz z chemią także jest stosunkowo tanie). zakład produkcyjny mieści się w Laskach k/Warszawy, nr telefonu 75-22-858 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyna Re: deski podłogowe IP: 213.17.175.* 01.10.03, 13:32 dzięki za info. czy nikt inny nie ma żadnego, godnego polecenia, miejsca? wiem, że deski podłogowe są w hipermarketach budowlanych, ale nie o takie "źródło" desek mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBaran Re: deski podłogowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.13, 17:39 Witam, Pracuję w firmie produkującej deski podłogowe, głównie dębowe, ale inne gatunki też się zdarzają. Nasz specjalność to deski podłogowe olejowane i lakierowane oraz postarzane. posiadamy szeroką gamę kolorów i wzorów. jesteśmy w stanie spełnić wymagania nawet tych najbardziej wymagających klientów. www.drewno-baran.pl Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
g.i.jane Re: deski podłogowe 01.10.03, 13:36 Na trasie z W-wy do Zyrardowa znajdziesz co najmniej kilka skladow drewna i tartakow z sosnowymi deskami podlogowymi, jesli o takie Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyna Re: deski podłogowe IP: 213.17.175.* 02.10.03, 14:57 a tyle się nasłuchałam, że sosna jest za mięka na podłogę.... ale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
robdej Re: deski podłogowe 21.04.13, 20:10 deski podłogowe i parkiety: parkiety-warszawa.pl/deski Odpowiedz Link Zgłoś
kalinst Re: deski podłogowe 10.12.13, 16:50 najładniejsze deski podłogowe oraz atrakcyjne ceny i gwarancja producenta PARKIETY JABŁOŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
gabb27 Re: deski podłogowe 21.05.13, 19:28 W korzystnych cenach i to z montażem widzieliśmy drewniane podłogi w Voxie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinst Re: deski podłogowe 06.12.13, 12:42 Ja osobiście u siebie w domu położyłem deskę firmy PARKIETY JABŁOŃSKI. Praktyczne wszędzie prócz kuchni i łazienki. Jestem bardzo zadowolony. Warto kupić u producenta, wychodzi dużo taniej. Deska jest ciepła i wygląda naturalnie. Na ogrzewanie podłogowe polecam deskę termowaną. Bardzo dobrze zachowuje się z ogrzewaniem podłogowym. Jeśli chodzi o cenę, za dobry panel podłogowy musisz zapłacić sporo, a wystarczy niewiele dołożyć i masz ładną deskę. Wiem, bo sam całkiem niedawno się za tym rozglądałem. Podstawą jest podklejanie mebli, regularne czyszczenie. Jeśli zachowa się te zasady to podłoga będzie służyć długie lata. Osobiście polecam firmę PARKIETY JABŁOŃSKI. Super obsługa, doskonałe rabaty! pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
myk-ola Re: deski podłogowe 08.01.14, 18:45 A czy ktoś korzystał z olejowosków do parkietu OSMO Bo spotykam się z różnymi opiniami, i ciekawią mnie Wasze? Znacie jakieś inne firmy, produkujące i sprzedające olejowoski naturalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu89 Re: deski podłogowe IP: *.static.chello.pl 09.06.14, 16:56 zgadzam sie:) wyglada pieknie, a jeszcze jak kupi sie w dobrym sklepie, wtedy i o jakosc nie trzeba sie martwic, bo posluzy na kilka lat:) slyszeliscie o sklep.andrewex? jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaiwona13 Re: deski podłogowe 14.11.14, 14:30 Gość portalu: jeżyna napisał: > gdzie w W-wie lub bliskiej okolicy można znaleźć tanie i dobre deski > podłogowe? > z jakiego drewna powinny być deski, aby "dobrze" się ich używało? > będę wdzięczna za info. Dobry towar w dobrej cenie polecam Powsin ul Andrutowa 3H jeśli w Warszawie. Mają tam podłogi z Zadobrza, (firma okolice Pionek-Radomia) który jest producentem podłóg drewnianych, lub można wejść na stronę sklepu internetowego www.sklepzpodlogami.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
malezarcie Re: deski podłogowe 17.11.14, 11:51 Witam, do soboty byłam przekonana, że wezmę do domu deskę dąb litą 23 mm grubą, 9 cm szeroką i różne długości, klasa dobrana kolorystycznie. Myślałam, że wykończę to lakierem i tyle. W sobotę trafiłam do sklepu w zadobrzu, tam zobaczyłam coś takiego jak jodełka francuska deski pościnane na szerokościach pod kątem i deski lite wykończonetakie jakby szorstkie olejowane i teraz nie wiem.. bardzo podobają mi się te wykończenia, ale nie wiem czy jednak bardziej praktyczne nie będą podłogi lakierowane...? Proszę o opinie, z drugiej strony te gotowe układam i mazna mieszkać.Chodzi mi konkretnie o: sklepzpodlogami.com.pl/produkt/deski-lite-olejowoskowane/deska-lita-dab-mix-x200x20mm-olejowoskowana/ i sklepzpodlogami.com.pl/produkt/deski-podlogowe/deska-warstwowa-dab-jodelka-francuska-540x90x14mm/ pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś