Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Talbud- domki z drewna

14.09.08, 00:01
    Czy ktoś z państwa korzystał z budowy domku w tej firmie?
    Obserwuj wątek
      • dora1 Re: Talbud- domki z drewna 14.09.08, 18:45
        :) nikt z państwa nie korzystał z usług tej firmy?:(
        • Gość: Jozef Re: Talbud- domki z drewna IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.09.08, 20:02
          www.szkielet.pl/forum/viewtopic.php?t=1359&highlight=talbud
          pilnowac to trzeba wszystkie firmy
          i najlepiej miec inspektora nadzoru inwestorskiego
      • Gość: roni37 Re: Talbud- domki z drewna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 12:30
        Witam
        Jak najbardziej i z czystym sumieniem polecam, tanie domy o bardzo dobrej jakości, montaż szybki który trwa jeden dzień nie to co u ich konkurencji minimum dwa tygodnie. Z cenami tak samo w talbud są brutto i po postawieniu takiego domku dostałem zwrot podatku 15% z urzędu skarbowego natomiast w innych firma do cen trzeba doliczać podatek bo ceny mają netto.
        ekipa która montowała bardzo fajna i miła. Ale najlepiej przekonać się przyjeżdżając do nich na ekspozycje.
        • Gość: m Re: Talbud- domki z drewna IP: *.centertel.pl 02.02.14, 16:38
          witam, od 3 lat w okresie letnim pomieszkuję w domku z talbudu, polecam wszystkim, ja mam domek TOMEK R, jest wszystko ok, cena też w porządku, o mały włos bym przepłaciła w innej firmie (na lubelszczyznie) za prawie taki sam domek jakieś 30 tys zł, ponieważ trzeba było dopłacać za ocieplenie, okiennice, blacho dachówkę itd, a w TALBUDZIE wszystko było już w cenie.polecam!
          • Gość: jangbanan Re: Talbud- domki z drewna IP: *.ip.shentel.pl 07.03.14, 08:54
            Witam, interesuje się również tym Domkiem. Czy mógłbym uzyskać więcej info na temat tego domku i wszystkich kosztów z tym związanych. Mój mail olegos1@wp.pl. Z góry serdecznie dzięki i czekam na info
            • Gość: ZK Re: Talbud- domki z drewna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.14, 03:38
              W Krągu k. Polanowa firma TALBUD zrealizowała moje marzenie i mam domek Tomek R2. Nie miałem żadnych kłopotów, realizacja zgodnie z umową. Montażyści na wesoło realizowali prace. W Koszalinie jest oddział firmy prowadzony przez Pana Tomka, który bardzo życzliwie i wyczerpująco udziela potrzebne informacje.
              Polecam.
      • dagmara.mikolajczyk Re: Talbud- domki z drewna 17.09.18, 09:56
        My korzystaliśmy z usług firmy wood house z Czaplinka i jesteśmy zadowoleni. Polecam tą firmę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka