eyesniebieskie 24.11.08, 13:25 Jak mielibyscie budować dom jeszcze raz,to co byście zmienili? Na co zwrócić szczególną uwagę,na co uważać? Dzieki z góry;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: al9 Re: Jak byście jeszcze raz budowali-jakie zmiany? IP: *.teleton.pl 24.11.08, 15:43 albo zrobiłbym piwnicę albo 50m2 pomieszczenie gospodarcze bo mamy garaz dwustanowiskowy a auta trzymamy na podjeżdzie... i ekspozycja tarasu na południe to nieporozumienie. Teraz sie zasłaniam i ciagle uciekam przed słońcem... al Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: Jak byście jeszcze raz budowali-jakie zmiany? 24.11.08, 19:04 lokalizację :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Jak byście jeszcze raz budowali-jakie zmiany? 24.11.08, 21:52 Miałabym łazienkę i garderobę przy sypialni. I jakieś pomieszczenie na bibliotekę, bo mam problem z walającymi się wszędzie książkami. I większy garaż-na dwa samochody. I schody, koniecznie schody ze spocznikiem, chociaż tak naprawdę chyba najlepszy byłby dom parterowy Na pewno zostawiłabym duże pomieszczenie gospodarcze i pralnię z suszarnią i duży pokój dzienny, bo w nim w ciągu dnia cała familia urzęduje. eyesniebieskie napisała: > Jak mielibyscie budować dom jeszcze raz,to co byście zmienili? > Na co zwrócić szczególną uwagę,na co uważać? > Dzieki z góry;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Jak byście jeszcze raz budowali-jakie zmiany? IP: *.spray.pl 24.11.08, 22:52 POwoli kończymy, ale już wiem: garaż na 1 samochód to porażka, tak do końca nie wiem co mam zrobić z pomieszczeniem nad garażem a mogłaby tam być nasza sypilania, z dużą garderoba i jeszcze jedną łazienką (ale to akurat kwestia kasy). Mam balkon na górze - na 100% bym już nie robiła balkonu ŻADNEGO!!!!! Taras jak mamy to jakby mamy wcięty narożnik domu i przez to miał byc taras z małym daszkiem. A gó...no taszej jest tak mały, że nawet stół nie wejdzie, zwykły taras i markiza i faktyczni enie od południa. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Do niebieskich oczu :-))) IP: *.eranet.pl 24.11.08, 23:36 Hej, I co? Udało się znaleźć architekta, albo fajny projekt? Wrzuć jeszcze to zapytanie w wyszukiwarkę. Pamiętam, że na tym forum pojawiały się podobne wątki i było sporo fajnych postów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eyesniebieskie Re: Do niebieskich oczu :-))) 25.11.08, 15:01 Mam jednak projekt gotowy;)Jednak zanim kupiłam projekt nawiazałam wspólprace z projektantką;)i zrobiła mi wszytko czego oczekiwałam;) tu przesuneła tam podciagneła i w sumie wyszło tak jak chceliśmy;) Wszytko nam zaprojektuje włącznie z oswietleniem wewnatrz i na zewnatrz;)Teraz czekam na pozwolenie na budowe i staram sie jak najwiecej wiedzieć;)Poniższy link bardzo mi w tym pomaga;)Ruszamy na wiosne;) Dziękuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikoru Re: Jak byście jeszcze raz budowali-jakie zmiany? 25.11.08, 09:06 Polecam ten wątek i w ogóle to forum: forum.muratordom.pl/czego-w-urzadzaniu-domu-nie-zrobilibyscie-ponownie,t25348.htm Odpowiedz Link Zgłoś