Gość: waldi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 23:01 ostatnio w Magazynie ukazał się art. na temat bezrachunkowych mat. budowlanych usług itd. co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogoz Re: podziemie budowlane IP: *.centertel.pl 21.01.02, 09:05 Gość portalu: waldi napisał(a): > ostatnio w Magazynie ukazał się art. na temat bezrachunkowych mat. budowlanych > usług itd. co wy na to? Sprawdzcie na tym linku: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp? xx=647024&dzial=011201 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogoz Re: podziemie budowlane IP: *.centertel.pl 21.01.02, 09:06 Gość portalu: rogoz napisał(a): > Gość portalu: waldi napisał(a): > > > ostatnio w Magazynie ukazał się art. na temat bezrachunkowych mat. budowla > nych > > usług itd. co wy na to? > > > Sprawdzcie na tym linku: <a href="http://wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?"> > wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?</a> > xx=647024&dzial=011201 > Cały link: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=647024&dzial=011201 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belka Re: podziemie budowlane IP: 192.168.253.* 21.01.02, 19:07 Co to urwa, za poradnik. Podatków nie chcecie płacić. Aaaaaa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebelka Re: podziemie budowlane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 20:49 pasuje mi to. moze ktos ma namiary na czeskie wyroby. interesuje mnie- gazobeton, wszytsko do budowy scian, dachowki lub blacha, plyty g-k. moze okna. oczywiscie do budowy domu. wprawdzie mieszkam w centralnej polsce, ale moze transport nie bedzie taki drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebelka Re: podziemie budowlane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 13:59 i co zatkalo was czy co? tacy porzadni wszyscy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister Re: podziemie budowlane IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 23.01.02, 15:02 Nieee, tylko, że to kawałek życia do którego się już przyzwyczailiśmy. Prawdziwy szok jest z łódzkimi skórami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebelka Re: podziemie budowlane IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 19:42 tak, mysle, ze to betka wobec lowcow skor.... ale ja naprawde jestem zainteresowana materialami z czech. Odpowiedz Link Zgłoś