Gość: alex IP: *.man.polbox.pl 30.01.02, 15:43 napiszcie proszę co sądzicie o stiukach. Może macie jakieś doswiadczenie w tym temacie i godną polecenia, niedrogą ekipę z Warszawy lub okolic. Pozdrawiam. Alex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dekorator Re: malowanie scian 04.02.02, 12:19 Gość portalu: alex napisał(a): > napiszcie proszę co sądzicie o stiukach. Może macie jakieś doswiadczenie w tym > temacie i godną polecenia, niedrogą ekipę z Warszawy lub okolic. > Pozdrawiam. > Alex Witam serdecznie Firma OIKOS swiadczy takie uslugi, mam niestety w domu adres najlepszych ludzi ktorzy umieja poradzic sobie z kazda powierzchnia.Oryginalne i Wloskie. Ja polecam. Widzialam, przechodzilam szkolenie.Jezeli sie przypomnisz to odpisze z konkretnymi danymi. Zreszta masz szczescie bo najlepszy facet mieszka pod Warszawa ja mam gorzej bo do mnie dojezdza do Katowic.Ale zawsze z mila checia. Moj adres: dekorator@gazeta.pl lub z.kalinowska@dz.com.pl Serdecznie pozdrawiam i piszcie z pytaniami pod tematem DEKORATOR/PROJEKTANT, ciezko Was znalezc a zawsze moge pomoc Zaneta Mikolajczyk Odpowiedz Link Zgłoś