Gość: zizi IP: 217.96.21.* 22.07.09, 07:43 Czy w małym mieszkanku ( 48 m2 ) wypada mieć taki stół? Moja zona mówi, że jestem wariat, że nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malwa Re: Jak przekonać żonę? IP: *.tsi.tychy.pl 22.07.09, 11:06 To nie jest kwestia tego czy wypada(???), tylko czy jest miejsce. Dla mnie od zawsze priorytetem był wygodny stół, a nie ława jak kiedyś i sypialnia z łóżkiem zamiast wersalki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaSK Re: Jak przekonać żonę? IP: *.katowice.agora.pl 22.07.09, 15:40 o, wiesz jak jest z żonami... ciężko przekonywalne są;) zależy ile czasu przy tym stole spędzać będziecie... bo on dość dużą powierzchnię zajmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Jak przekonać żonę? IP: 65.200.138.* 22.07.09, 17:01 Stol jadalny trzeba miec, bez dyskusji, ale ten zestaw moze byc za duzy do Waszego metrazu, bo zajmie za duza powierznchnie i bedzie przytlaczal i sprawi, ze mieszkanie bedzie wygladalo na zagracone. Odpowiedz Link Zgłoś
nikoru Re: Jak przekonać żonę? 22.07.09, 17:11 Wydaje mi się, że żona ma rację... Myślę, że Wasz salon ma 14m2 (mój brat mieszka w mieszkaniu o podobnym metrażu) i nie widzi mi się tam duży stół. Myślę, że dobrym rozwiązaniem są ławostoły, np. www.meble.pl/mitril,p9621.html Możesz go na co dzień postawić przy sofie/kanapie, a jak przyjdą goście usadzić ich na pufach, albo podnieść ławę i postawić krzesła (np. z kuchni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiu Re: Jak przekonać żonę? IP: 217.96.21.* 27.07.09, 07:42 żony i tak nie przekonasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też żona Re: Jak przekonać żonę? IP: *.timplus.net 27.07.09, 12:38 Stół jak najbardziej tak, ale nie taki duży. Stół z krzesłami zajmuje dużo miejsca, z jednego pomieszczenia zrobisz po prostu "stołowy". Do takiego mieszkanka trzeba kupić stoliczek a nie stół;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Jak przekonać żonę? IP: 217.96.21.* 30.07.09, 08:34 ....a mnie mąż zawsze przekonuje w łóżku...:-) Odpowiedz Link Zgłoś