tomek_tomasz 01.11.05, 23:12 Czy będą pracować w nowym hipermarkecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela1975 Re: Co się stało z pracownikami z Championa 02.11.05, 07:45 Nie chcę Cię straszyć ale tak właśnie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Co się stało z pracownikami z Championa 02.11.05, 19:29 ale w Championie było chyba nie najlepiej. obsługa raczej chamowata także w nowym miejscu mogą przenieść stare zwyczaje, zwłaszcza jak zatrudnią tam kierowników z Championa. Tak potrafili zrazić ludzi, że jak tylko pojawiła się alternatywa to ludzie uciekli pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ela1975 Re: Co się stało z pracownikami z Championa 03.11.05, 07:13 Alternatywa pewno tak od rau się nie pojawi więc trochę zarobią, zresztą ja nie wiem czy wszystkich zatrudnili(łącznie z kierownictwem) tylko tak słyszałam że mają zatrudnić. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech222 Re: Co się stało z pracownikami z Championa 03.11.05, 21:41 na bruk....ich Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Co się stało z pracownikami z Championa 06.11.05, 13:02 w sumie ktoś tam musi pracować:) jeszcze nie ma takich możliwości aby sprzedaż była realizowana przez roboty:) trzymam kciuki gdyż pamiętam że oferta związana z remontem mieszkania w Skierkach jest bardzo uboga trzeba się nalatać i trudno znaleźć to co ci odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
marzenajm Re: Co się stało z pracownikami z Championa 17.11.05, 13:02 przede wszystkim remont w Skierniewicach jest o wiele droższy niż na przykład w Warszawie..... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Co się stało z pracownikami z Championa 18.11.05, 18:39 niestety tak no i o wykonawców rzetelnych trudno .... Odpowiedz Link Zgłoś
burz.pl Re: Co się stało z pracownikami z Championa 16.11.05, 23:15 Troche na ten temat bedzie w piatkowym (18.11) ITS-ie. pozdr, burz Odpowiedz Link Zgłoś