Dodaj do ulubionych

W Poznaniu pobiją rekord frekwencji?

IP: *.pl 17.03.04, 18:58
ja będe
Obserwuj wątek
    • Gość: apli Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: *.au.poznan.pl 17.03.04, 19:13
      święte słowa Szamo wiesz czego możesz sie spodziewac po swoich kibicach!!! Dla
      logo Wy gracie dla wewiórek z pobliskiego lasu???
      Ja też będe
    • Gość: masa jaka prowizoryczna trybuna? IP: *.napisz.net / *.napisz.net 17.03.04, 19:18
      nie przypominam sobie zadnej prowizorycznej trybuny na wisle plock. jedynie
      byla taka na meczu polska-kamerun.
      • Gość: środa Re: jaka prowizoryczna trybuna? IP: *.icpnet.pl 17.03.04, 20:01
        Była, była
    • Gość: mc 24 tys to same bilety. Trzeba jeszcze doliczyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 19:23
      ...3 tys karnetow. To w sumie 27 tys kibicow!!!!!!!!!!!! Poznan rzadzi!!!!!!!
    • Gość: Junior30 Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 19:37
      Cienko to widze
      Napewno nie będzie nawet 20 tyś
      Kto by chciał oglądać takie dziadostwo !
    • Gość: jodar Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 20:22
      Już cZekam nan kwiecien i Legie na Bułgarskiej. Ciekawe czy wejdzie ze 30 tys
      jak za dawnych czasów ...:-)
    • Gość: k0n0p E tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 20:33
      nie liczy się ilość tylko jakość ; ]
    • Gość: gruszka bądźmy jak roztocza! IP: *.siec.pl 17.03.04, 20:51
      Będą nas miliony... tysiące... ;)

Ja też będę! Obowiązkowo :D

Hej kolejorz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Legionista Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 21:16
      To jest zalosne ze takie kluby bez kibicow jak Amica graja w I lidze. Brawo
      Szamo!
    • Gość: Darek W 1987 w Białymstoku było 32 tysiące... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.03.04, 22:03
      Tak że o rekordzie mowy być nie może... A-ha I te 32 tysiące było na meczu II
      ligi !!! (z Igloopolem Dębica)
      • Gość: jow Re: W 1987 w Białymstoku było 32 tysiące... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 22:25
        ale chodzi o rekord od 15 lat, a 1987 byl 17 lat temu ;)
      • Gość: misiaczek Re: W 1987 w Białymstoku było 32 tysiące... IP: 195.20.110.* 18.03.04, 08:09
        A w 1972 na meczu z Zawiszą Bydgoszcz (jeszcze na stadionie 22 lipca - obecnie
        ruina) na drugoligowym meczu decydującym o awansie do I ligi (4:2 dla Lecha)
        było oficjalnie 65 000, choć ja określiłbym tę liczbę na około 80 000 - byłem
        na tym meczu, miałem miejsce stojące w trzecim rzędzie na koronie (a w zasadzie
        wiszące, bo ze wszystkich stron napierali kibice - miałem wtedy 12 lat i
        naprawdę,aby coś zobaczyć musiałem wisieć w powietrzu), wszystkie przejścia
        między sektorami były wypełnione - to jest niesamowite wspomnienie!!!!
    • Gość: Lukasz Szkoda tylko ze za panstwowe pieniadze a nie za IP: *.wp.mil.pl 17.03.04, 22:22
      kase sponsorow jest ten stadion przebudowywany.Znajac nasze realia po
      przebudowie zostanie sprzedany za zlotowke +zwolnienie z podatkow np.na 5 lat
      panu Kulczykowi by mogl sobie kase pozarabiac prywatny nowy wlasciciel
    • Gość: papa Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 18.03.04, 00:19
      Jak będzie przychodzić pod 100 tys. na mecze będzie się czym podniecać. Teraz
      to co najwyżej można być zadowlonym, że może to idzie w dobrym kierunku.
    • Gość: ja pieprzyć lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 08:20
      POGOŃ
      SZCZECIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: C R A C O V I A Re: pieprzyć lecha IP: *.b.dial.de.ignite.net 18.03.04, 08:52
        TERAZ PASY!
    • Gość: Mój komentarz! Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: 5.2.* / 217.8.167.* 18.03.04, 08:21
      Tak, Lech bedzie miał super-stadion!! Tylko dlaczego budżet państwa sponsoruje
      akurat Lecha????? Przecież w Polsce jest wiele klubów piłkarskich?????
      • Gość: misiaczek Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: 195.20.110.* 18.03.04, 08:26
        Tak samo budżet wspomoże legię - budowa stadionu narodowego, z którego legia
        też ma korzystać! więc nie tylko lecha!
        • Gość: bender misiaczek to prostaczek IP: *.chem.uw.edu.pl 18.03.04, 09:37
          Legia dostanie kase na stadion z budzetu miejskiego czyli z
          WARSZAWY, tumanie.
          Niech Lech poprosi wladze Poznania o kase.
          • Gość: misiaczek Re: misiaczek to prostaczek IP: 195.20.110.* 18.03.04, 09:47
            lech dostanie kasę właśnie z miasta, co w zasadzie jest również budżetem
            państwa - bo miasta dostają kasę z budżetu państwa, a pier...... warszawka ssie
            najwięcej, jak pijawka. A kiedyś już przerabialiśmy - "cały naród buduje swoją
            stolicę", a twojej inwektywy w tytule nawet nie skomentuję - myślę, że po
            prostu się przedstawiłeś!
            • Gość: zenek Re: misiaczek to prostaczek IP: 195.94.193.* 18.03.04, 10:30
              Warszawka może i ssie najwięcej ale wpłaca do kasy państwa trzy razy tyle
            • Gość: Akleb Re: misiaczek to prostaczek IP: 213.241.29.* 18.03.04, 11:19
    • yamat Kolejorze! Mam nadzieję że wygracie z Wronczanami! 18.03.04, 09:32
      Powodzenia! Wisełka Kraków trzyma kciuki!
    • Gość: lebo1 Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 10:13
      Gdyby frekfencje można było przekładać na wyniki,to Lech byłby L.M.
    • Gość: mks Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: 213.199.197.* 18.03.04, 11:19
      POGON-ŁKS 26. TYS KIBICOW
      • Gość: tcnll Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: *.wa.pl.tetrapak.com / 195.163.136.* 18.03.04, 14:15
        Ech te paprykarzowe kompleksy. Pierdol, pierdol synku dalej ... te liczby są
        tak wiarygodne jak Ptak.
    • mabos Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? 18.03.04, 11:24
      Q, jakie bzdury w tym tekscie!!!!!!!! No ale tak jest, gdy szalikowiec
      Dyskopatii PELE pisze o LEchu. Najwyższa frekwencja była owszem na Wisle Płock,
      ale w II lidze!!!!!!! Tak więc zdanie „Będzie to bowiem o tysiąc widzów więcej
      niż podczas spotkania z jesieni 2002 r. - pierwszego po awansie do ekstraklasy -
      Lecha z Wisłą Płock.” jest kłamstwem. Pierwszy mecz po powrocie do I ligi to
      było KSZ0 - frekwencja 18-20 tysięcy.
      A poza tym proponuję się nie brandzlować na zapas, tylko poczekać do piątku i
      zobaczyć ilu nas będzie
      KOOOLEEEJORZ!!!!!!!!
    • mabos Re: PELE BREDZI 18.03.04, 11:26
      Q, jakie bzdury w tym tekscie!!!!!!!! No ale tak jest, gdy szalikowiec
      Dyskopatii PELE pisze o LEchu. Najwyższa frekwencja była owszem na Wisle Płock,
      ale w II lidze!!!!!!! Tak więc zdanie „Będzie to bowiem o tysiąc widzów więcej
      niż podczas spotkania z jesieni 2002 r. - pierwszego po awansie do ekstraklasy -
      Lecha z Wisłą Płock.” jest kłamstwem. Pierwszy mecz po powrocie do I ligi to
      było KSZ0 - frekwencja 18-20 tysięcy.
      A poza tym proponuję się nie brandzlować na zapas, tylko poczekać do piątku i
      zobaczyć ilu nas będzie
      KOOOLEEEJORZ!!!!!!!!
    • Gość: wawa Re: W Poznaniu pobiją rekord frekwencji? IP: *.tpi.pl 18.03.04, 12:27
      Wielki szacunek dla tych wszystkich fanów Lecha którzy chodza na mecze. Oby
      było ich jak najwiecej. Chociaż nie jestem fanem Lecha, to wielki RESPECT!!!
    • Gość: poznanskieqrewki 25 tys bulgarek dostanie po dupsku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 12:55
      bo przeciez cipeczki chyba nie liczycie na pokonanie amici.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka