Dodaj do ulubionych

Listkiewicz komisarzem FIFA w finale Pucharu Ko...

IP: *.ae.poznan.pl 27.06.05, 14:22
Fajne zdjecie:D
Obserwuj wątek
    • Gość: kibuc Re: Listkiewicz komisarzem FIFA w finale Pucharu IP: 195.94.220.* 27.06.05, 14:25
      Komisarz to taki ober-obserwator? No to by się sprawdził :-)
      • Gość: fatality Re: Listkiewicz komisarzem FIFA w finale Pucharu IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.06.05, 14:45
        kolejny wielki sukces polskiej piłki i wszystko dzięki Listkowi, LOL , ROTFL!

• Gość: enough Re: Listkiewicz komisarzem FIFA w finale Pucharu IP: 217.153.152.* 27.06.05, 14:46
      tak myślę że, w sumie to lepiej zeby przewalał i kradł za granicami Polski
      • Gość: hanba i wstyd Re: Listkiewicz komisarzem FIFA w finale Pucharu IP: 212.160.172.* 27.06.05, 15:11
        Oficjele FIFA chyba nie wiedza co sie u nas w pilce dzieje!!! Biora i
        wyznaczaja kolesia firmujacego przestepczy uklad, pasozyta i tak chorowitej
        polskiej pilki!!! Listek c.i.u.l ci w oko!!!
        • Gość: Cable A może by mu tak "świnię" podłożyć??? IP: *.dsl.mindspring.com 27.06.05, 15:30
          A może by mu tak "świnię" podłożyć, podkablować do FIFA (tak jak on w 1993r.
          podkablował Legię i ŁKS w wyniku czego dwie ówcześnie najlepsze polskie drużyny
          nie zagrały w pucharach) może zmienią zdanie i nie będzie obserwował.
          • Gość: Qubak Komisarz to brzmi dumnie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:23
            Listq, Rada Komisarzy Ludowych, to jest dopiero wyzwanie!!!
    • Gość: Polak (Zurich) Ja sie nie dziwie... IP: *.ztay.compaq.com 27.06.05, 16:29
      a to nie Pan ktorego, widzialem jak z Blatterem wodeczke popijali podczas
      kladzenia pierwszej cegly pod nowy budynek FIFA, w Zurichu. mieszkam nieopodal.
      pewnie bedzie teraz czestym gosciem tutaj. przywitam go goscinnie jak na Polaka
      przystalo.

a tu link gdzie macie plany nowej siedziby:
      www.fifa.com/en/organisation/fifahome/0,3405,10,00.html#
      zadziwiajace jak bylo komunisci i partyjny beton latwo ustawiaja sie na
      swiecie...

pozdr.
      Polak (Zurich)
      • Gość: Polak{Wąchock} Re: Ja sie nie dziwie... IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 27.06.05, 17:32
        Polaku{Zurichu}zajrzałem na tą strone ale tam nie ma informacji gdzie polewają
        wódeczkę.
        • Gość: Polak (Zurich) Re: Ja sie nie dziwie... IP: *.net.external.hp.com 27.06.05, 18:02
          Blatter also thanked everybody involved in the project before expressing
          special gratitude to the Zurich municipal authorities for having dealt with
          FIFA’s request for planning permission in expedient fashion.

Visit The Home of FIFA pod tym linkem masz zdjecia.

wodeczke regularnie zaczna polewac za rok, po parapetowce. to byla przed-
          parapetowa.

pozdr.
    • Gość: bboy www.biathlon.prv.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:04
      biathlon.prv.pl
    • Gość: K.P Lubos Michel sędzią finału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:55
      To nazwisko świadczy o jakości pucharu konfederacji.
      To gorszego sędziego nie mieli na stanie ??
      Od niego gorsi w europię są chyba już tylko polacy :(.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka