Gość: Baradnor IP: *.chello.pl 20.09.06, 23:25 5:3 to pogrom? ludzie, zlitujcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bolo Inter pokonał Romę, Milan na plusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:50 Inter znów będzie mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papadesca Drewniany Zlatan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 01:42 Po co oni go kupowali?!? Jego miejsce jest w Serie B! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturs15 Crespo wypożyczony do Chelsea? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 01:38 "Jedynego gola dla gości strzelił Argentyńczyk Hernan Crespo, zdobywając pierwszego gola w lidze włoskiej po powrocie z wypożyczenia do Chelsea" Z tego co się orientuje to Crespo był KUPIONY do Chelsea a nie wypożyczony i to z tego co pamiętam za chyba 17mln funtów a następnie wypożyczony do Milanu. Teraz z kolei przeszedł z Chelsea do Interu na zasadzie wolnego transferu z opcją odkupu przez londyńczyków po sezonie. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale nie sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Re: Crespo wypożyczony do Chelsea? 21.09.06, 09:27 wydaje mi się, że masz rację --------------------------------> pilkazzaklawiatury.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Inter pokonał Romę, Milan na plusie IP: *.knc.pl 21.09.06, 01:58 dawaj, kosa!!!! jeszcze zagrasz w Milanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) ☻☺ Re: Inter pokonał Romę, Milan na plusie IP: *.dsl.mindspring.com 21.09.06, 02:01 Gość portalu: greg napisał(a): > dawaj, kosa!!!! jeszcze zagrasz w Milanie! W Milanie Milanówek (koło Warszawy) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosowski Trener mnie nie lubi :((((((((((((((( IP: 219.127.155.* 21.09.06, 06:44 Musze zmienic klub :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Inter pokonał Romę, Milan na plusie IP: 195.94.201.* 21.09.06, 09:11 A gdzie ktoś napisał ze pogrom???? To, ze rozibili, to wcale nie oznacza pogromu...propounje uwazaniej czytac artykuły a nie wkładać tam treści których tam nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Re: Inter pokonał Romę, Milan na plusie 21.09.06, 09:31 Nie ma się czym podniecać, Kosowski zagrał 25 minut, nic nie zdziałał, i tak wszyscy wiemy, że nic tam nie osiągnie. To też świadczy o tej drużynie, że PREZES go ściągnął po obejrzeniu Kosy w akcji w meczach z Lazio i Parmą... 4 lata temu... Fajnie że Palermo i Mesyna dają rady, lubię takie drużyny nie z pierwszej półki. Zwłaszcza Palermo od jakiegoś czasu całkiem nieźle sobie poczyna. Na południu na pewno szaleją z radości;) ----------------------------------------------> pilkazzaklawiatury.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crus Re: Inter pokonał Romę, Milan na plusie IP: 195.20.110.* 21.09.06, 11:46 i co bedziesz zadowolony jak Twoja ekstra ekspertyza "wszyscy wiemy że..." się sprawdzi? ja na razie nie wiem i wolałbym żeby mu się udało. polscy kibice rządzą- "ten drewniany, tamten pije, inny za dużo żelu używa a wogóle to dlaczego oni tyle zarabiają za bieganie po boisku?! a ja taki mądry przed klawiaturą i nikt nawet o mnie nie słyszał... chlip, chlip". żenada. KOSA 3m sie. iebać hejterów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca Re: Inter pokonał Romę, Milan na plusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:57 > To, ze rozibili, to wcale nie oznacza pogromu... LoL ! Nie są to może wyrażenia synonimiczne, ale wynik 5-3 zdawałby się sugerować wyrównaną walkę a nie "rozbicie"... Nad tym też proponowałbym się zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Inter pokonał Romę, Milan na plusie 21.09.06, 13:00 Wystarczy spojrzeć kiedy zdobywane były bramki. Mecz rzeczywiście możnaby uznać za wyrównany, ale do stanu 2:2, potem Palermo strzeliło szybko trzy bramki, a kolejną straciło dopiero w doliczonym czasie gry, więc można jednak uznać, że "rozbiło" rywali, zwłaszcza, że bądź co bądź zaaplikowało im aż 5 bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca Re: Inter pokonał Romę, Milan na plusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:54 Widocznie dla dziennikarzy "Koszernej" 5-3 to pogrom... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Ładna bramkia crespo IP: *.chello.pl 21.09.06, 11:04 crespo spisywał sie o wiele lepiej niz ten gwiazdor zlatan...pieniądze w błoto (na razie!) a propos nie siedze w serie a wiec nie wiem co z adriano?czemu ni egra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leticia Re: Ładna bramkia crespo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:10 adriano nie gra bo jest bez formy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Inter pokonał Romę, Milan na plusie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:38 małą hokejówka a nie pogrom te 3 gole cos znacza nie :D s4.metaldamage.pl/c.php?uid=117747 Odpowiedz Link Zgłoś