Dodaj do ulubionych

Beenhakker: Nie jestem zadowolony

IP: *.chello.pl 28.03.07, 23:30
Nie brakuje wam przypadkiem 'Nie' ba początku bolda?
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek kansy no toć IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.03.07, 23:31
      there fhere qq
      • f1lemon LEO leo Gol gol 29.03.07, 00:23
        I to jest dla mnie postawa trenera, który nie boi się krytykować swojej drużyny
        i to krytykować tak jak trzeba.
        Co by powiedziała Janas?
        "Przecież wygraliśmy to znaczy że byliśmy lepsi i nikt niech nas nie krytykuje"

A co do składu to pełny szacunek dla LEO , że grają Ci co są w formie a nie
        którzy się zasłużyli - i to mi się podoba
        • f1lemon Re: LEO leo Gol gol 29.03.07, 00:27
          Dobrze że LEO nie robił więcej zmian bo zmiana Grzelaka na Sobolewskiego była
          marna, głównie gra tego drugiego.

Ale byliśmy wyrażnie lepsi i wygraliśmy w pełni zasłużenie
          • Gość: turtl Re: LEO leo Gol gol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 00:53
            Kaźmierczaka, nie Grzelaka. Obaj grali tak sobie. Tyle, że Kaźmierczak ma lepsze warunki fizyczne, a Sobol jest lepszy piłkarsko i waleczniejszy. Ja bym jednak stawiał na Sobola. Kaźmierczak mógłby mu dorównać, gdyby miał choć w połowie tyle serca do gry.
            • Gość: z Najgorszy był Lewandowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 07:57
    • Gość: lipa91 Beenhakker: Nie jestem zadowolony. IP: 82.139.47.* 28.03.07, 23:31
      Mogli by zmienić, tytuł. Bo im "Nie (...)" zabrakło...

Dobry jest Beenhakker... Ocenia wszystko na chłodno... Zadowolony z 3 pkt.
      ale nie z gry...

Jesteśmy na 1. miejscu. Musimy się z tego cieszyć. Ale nie można teraz
      spocząć na laurach.
    • Gość: zecer właśnie dodaję "nie" albo i nie IP: *.spray.net.pl 28.03.07, 23:33
      i też ujdzie
    • Gość: Jaro Jarząbek - dobrrry trener. IP: *.spray.net.pl 28.03.07, 23:34
      pycha
    • Gość: :) Don Leo dokładnie tak jak było na sesji GPW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:37
      Don Leo nie martw się...to był bardzo ciężki dzień....
      • Gość: maxwell Re: Don Leo dokładnie tak jak było na sesji GPW IP: *.wro.vectranet.pl 29.03.07, 00:13
        Beenhakker sie skompromitowal. To co Polska grala to jakas kompromitacja totalna. Nie dosc ze mamy slaba grupe, to jeszcze meczymy sie z jakimis Ormianami. 5:0 z azerami okey, ale gra znow do bani.
        Nie kumam po co placimy temu holendrowi tak horendalna kase. Dla mnie to wyrzucony szmal w bloto. Jeszcze wspomnicie me slowa
        • Gość: Lukasz Re: Don Leo dokładnie tak jak było na sesji GPW IP: *.brnt.cable.ntl.com 29.03.07, 00:18
          Nie kumasz? To rzeczywiście bardzo rzuca się w oczy. Powiem więcej, nie masz
          pojęcia! Trudno Ci coś sensownego odpowiedzieć w 2-ch zdaniach... Ręce opadają.
        • Gość: Bubba Re: Don Leo dokładnie tak jak było na sesji GPW IP: *.planters.net 29.03.07, 00:19
          Gość portalu: maxwell napisał(a):

>" Beenhakker sie skompromitowal. To co Polska grala to jakas kompromitacja
          totaln
          > a. Nie dosc ze mamy slaba grupe, to jeszcze meczymy sie z jakimis Ormianami.
          5:
          > 0 z azerami okey, ale gra znow do bani.
          > Nie kumam po co placimy temu holendrowi tak horendalna kase. Dla mnie to
          wyrzuc
          > ony szmal w bloto. Jeszcze wspomnicie me slowa"

Przykro ze tak malo rozumierz....
        • Gość: KaMi [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 00:29
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: slaw Re: Don Leo dokładnie tak jak było na sesji GPW IP: *.hr.hr.cox.net 29.03.07, 00:39
          A mnie sie ta bramka podoba i kropka. Wierze, ze trener doprowadzi druzyne do
          formy na czas, dlaczego mialoby to byc dzisiaj? Drogi przedmowco, kompromitacja
          to ciezkie slowo, niech Pan je z laski swojej zachowa na ciezkie czasy. I po co
          lekcewazyc - "... jakimis Ormianami"? A ten "szmal" dobrze ulokowany, nie martw
          sie Pan, panskich slow wspominac nie bedziemy...
          • Gość: jan kapusta Re: Don Leo dokładnie tak jak było na sesji GPW IP: *.koba.pl 29.03.07, 00:52
            pierwszy trener ktoremu ufam i szanuje
            1-0 fakt wynik moze nie jest jakis efektowny,ale popatzrmy na wyniki w innych
            grupach.to juz nie te czasy gdzie sie wygrywalo po 10-0.nie ma leszczy.trzeba
            sie cieszyc z tego co jest.przeciez to jest oczywiste,ze z tej grupy wyjda te
            druzyny,ktore beda mialy najmniej wpadek.
        • Gość: turtl Re: Don Leo dokładnie tak jak było na sesji GPW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 00:58
          "Holendrowi" z dużej litery. A futbol to ty się nie martw, nie masz o nim pojęcia. Dość powiedzieć, że Polska nie grała tak dobrze (oczywiście są także mecze poniżej średniej, jak dzisiejszy) od 25 lat. I kropka.
        • Gość: zzz wlasnie mialem zapytac gdzie dzisiaj sa Janasy IP: *.cable.mindspring.com 29.03.07, 01:35
          i widac ze jeszcze maja czelnosc bluzgac.
        • Gość: :) Re: Don Leo dokładnie tak jak było na sesji GPW IP: 87.205.12.* 29.03.07, 08:13
          Dwa mecze , 6 punktów , 6 bramek zdobytych , 0 straconych ... Jesteśmy liderem
          swojej grupy
          A ten narzeka ... Oj nieładnie , nieładnie ...

Ale tak tu już niestety u nas bywa , że nawet gdy jest dobrze znajdzie się
          jakis idiota - pseudoznawca , który będzie marudził , krytykował A może to
          Jurek Endżel jest maxwellem :)
          • Gość: Szpaq Re: Don Leo dokładnie tak jak było na sesji GPW IP: 62.29.137.* 29.03.07, 10:10
            nie enżelem a raczej Tomasz'ewskim
    • Gość: znowja hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 00:39
      Ja w sumie też nie.

Z tym, że...

Ben Haker?
      • Gość: lolek Re: hmm BEN IP: *.chello.pl 29.03.07, 02:35
        Ben gurjon dżus

www.cotynato.prv.pl
    • Gość: Zuken Beenhakker: Nie jestem zadowolony IP: 80.51.240.* 29.03.07, 07:28
      bla bla bla, kitować to on może Holendrów! Jaki skład, taka gra..
    • Gość: adam Beenhakker: Nie jestem zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:00
      Oglądałem ten mecz. Benhakker ma rację. generalnie za mało grali krótkimi
      podaniami. Gdy zaczęli tak grać od razu padła bramka i stwarzały się sytuacje.
      To chyba problem mentalności zawoników tzn. nie czują się klasowymi piłkarzami.
    • artur74 Wpadka Leo: Taktyka i gra jak za Janasa! 29.03.07, 08:56
      Czy nie macie wrażenia, że graliśmy wczoraj niczym kadra Janasa?
      Z całym szacunkiem dla Beenhakera ale graliśmy u siebie z Armenią, z jednym
      jedynym i do tego cofniętym napastnikiem!!!
      Nie mogę pojąć, że po kontuzji Rasiaka, nie stać Nas na grę dwoma napastnikami i
      jesteśmy zmuszeni grać Kaźmierczakiem w ataku. Takiego ustawienia nie wybaczyłby
      Janasowi żaden kibic i dziennikarz w Polsce!
      Graliśmy z Armenią trzema defensywnymi pomocnikami, stąd brak pomysłu na grę.
      Jak już zagraliśmy szybką piłkę do przodu to w polu karnym nie było żadnego
      napastnika.

Leo powołał ponad "30"-osobowę kadrę i się okazało, że postawił na piłkarzy bez
      formy...po kontuzji Smolarka i chorobie Rasiaka, braku formy u Matusiaka
      (syndrom Niedzielana?) aż się prosiło o dodatkowe powołanie napastnika.
      Chałbiński na Armenię by wystarczył!
      że nie wspomnę o Saganowskim...
      • Gość: jamie Re: Wpadka Leo: Taktyka i gra jak za Janasa! IP: *.popl.adsl.virgin.net 29.03.07, 10:06
        zgadzam sie z tym co napisales. odrobina krytyki nie zaszkodzi. panowie grali,
        jak za starych "dobrych" czasow. krotko, kopanina. zmieniajac od czasu do czasu
        kanal na niemcy - dania, mialo sie wrazenie, ze toz to zupelnie inny wymiar
        pilki. pamietam, kiedy leo zaczynal, zawsze stawial na 2 napastnikow. czyzby
        polska mysl szkoleniowa doradzajaca leo doszla do glosu? z armenia jednym
        napastnikiem? nerwowe osttanie 15 minut, bo zawsze moze wpasc glupia bramka.
        momenty przestojow, i chaosu. podsumowujac, to jest dobra druzyna na eliminacje,
        w zasadzie owe eleiminacje to juz ich mistrzostwa europy. i zakwalifikuja sie.
        dokopia jeszcze ruskim, nawet przecietnej serbi, i sie nie zdziwie, jak awansuja
        nawet z 1 miejsca. ale na miesatrzostwach powrot do rzeczywistosci, jak to mialo
        miejsce w korei, i niemczech.
        • Gość: left Re: Wpadka Leo: Taktyka i gra jak za Janasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:16
          Krótko mówiąc, diament 4-5-1 nie jest taktyką, która słuzy naszej reprze, a już
          na pewno nie w takich meczach, w których trzeba atakować. Na plus można zapisac
          fakt,że Ormianie ani razu nie zagrozili naszej bramce. Oprócz tego muszę
          powiedzieć, że dawno nie widziałem meczu na tak niskim poziomie (zwłaszcza
          druga połowa) i z taką ilością niewymuszonych strat, podań do przeciwnika po
          prostu (Ormianie byli w tym elemencie jeszcze "lepsi" niż my).Gdybym nie
          wiedział, że to reprezentacja, pomyślałbym, że gra Kmita Zabierzów z Unią
          Janikowo.Pozytywy: 3 punkty i bramka Żurawia. Plus to, że nasi rywale robią nam
          prezenty na zająca.
    • jasiek.pl Ja jestem zadowolony z jakości obrazu 29.03.07, 10:16
      Wierzę że afansujemy i goraco pragnę żebysmy trafili do grupy z Armenią,
      Cyprem, Izraelem. Byśmy wszystkim pokazali jak się gra i wyszli z grupy. Kończę
      bo jestem na oddziale zamkniętym. Niech żyje trener-poseł i przyszły Prezes
      Wójcik
    • Gość: 19rts10 Re: Beenhakker: Nie jestem zadowolony IP: *.retsat1.com.pl 29.03.07, 21:59
      wszyscy grali beznadziejnie a te noty to jakies kosmiczne
      zurawki krzynowek zewlakow 3 a reszta nizej
      jak mozna na bohatera wybrac blaszczykowskiego ktory w pierwszej polowie nie
      istnial a wdrugiej zmarnowal jedno 200%szanse i wyroznil sie tylko paroma
      odbiorami. WOGOLE NIUE WYPELNILI PLANOW TAKTYCZNYCH BENHAKERA BYLI BEZNADZIEJNI,
      BEZNADZIEJNI rownie dobrze mogli przegrac jak patzrylem ze nie istnieje krycie a
      jakis piatoligowiec z armenii ogrywa 3naszych zawodnikow i to powtarza moze nie
      ten sam ale jednak w nastepnej akcji to ...poprostu brak slow. Jedynie
      pocieszenie to to ze jestesmy na pierwszym miejscu ale jak nie wrocimy do tego
      co gralismy z azerami portugalia to bedzie lipa. z taka gra nie ma szana na
      piatke a nie dwojke w tabeli.
      Benhaker powinien zdrowo opiepszyc
      Gdyby grali tak jak potrafia moglobyc z 8-0.Ale im sie nie chcialo a
      wytlumaczenie ze sie sily nie mialo to komiczne jest. W reprezentacji trzeba w
      kazdym meczu zapiepszac na 100%.I TYLE.
    • poet Beenhakker: Nie jestem zadowolony 30.03.07, 12:39
      Panie trenerze, było dobrze, przecież wygraliśmy !
      ------------------------------------------------
      Moja piosenka dla Pana, trenerze i Pana zawodników:
      www.rjs.neostrada.pl/myki.htm
      (specjalnie napisana wespół z kompozytorem Kaynem Leiminem i zaśpiewana przez
      Zbyszka Zaranka "Zarana" z zespołem Ł€$ )

• Gość: KiJ Re: Beenhakker: Nie jestem zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:22
      Mecz był raczej słabym widowiskiem, a postawa naszych gwiazd z obwołanym już
      wszem Gargułą pozostawiała wiele do życzenia. Oceniając poszczególne formacje
      to bardzo słabo wypadła druga linia, i boczni obrońcy, którzy przez cały mecz
      wykonali dosłownie kilka przejść na połowę przeciwnika. Jedynie dwie akcje
      Żewłakowa były przednie. Szczególnie ta po której padła bramka. Postawa
      Wasilewskiego to jedna wielka improwizacja. Dosłownie nawet jednej dobrej
      akcji. Druga linia to jazda bez głowy. Pojedyncze wypady Krzynówka i
      Błaszczykowskiego to za mało. A środek pola to jazda w ciemno, bo tak można
      nazwać wysyłanie piłek do przodu według zasady byle dalej od naszej bramki. Ale
      i tak sytuacje trzy Żurawskiego i dwie czyste Garguły. Szczególnie te dwie
      ostatnie to sztuka dla sztuki jak nie trafić w bramkę. Z całego meczu cieszą
      tylko punkty.
    • Gość: - Łatwiej spytać kto był najgorszy! Sobolewski !!!!! IP: *.acn.waw.pl 30.03.07, 20:26
      Same straty miał.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka