Gość: eljot IP: *.acn.waw.pl 29.08.08, 17:43 choc wypowiedz pana Marcinkowskiego oczywiscie smutna jest bardzo, to nie jestem pewien czy pojscie w ekstremum w druga strone jak Chinczycy jest dobrym rozwiazaniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pa-du Re: Chiny nie kontente ze stu medali IP: 85.128.7.* 29.08.08, 19:30 nie z przymiotnikami pisze się razem. kontente to przymiotnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du-pa Re: Chiny nie kontente ze stu medali IP: 85.128.7.* 29.08.08, 19:33 O tak, o tak! Miałem ciętą ripostę dla wpisu powyżej ale słyszałem, że mam ją sobie podarować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pistolet Re: Chiny nie kontente ze stu medali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 20:17 Sportowcy wszystkich krajów, którzy zdobyliście medale, oddajcie jest proszę Chińczykom, bo inaczej oni się popłaczą. Co za paranoja i tak się powinni cieszyć, że tyle udało im się zrobić, pływaczki o, których nikt nigdy nie słyszał, gimnastyczki, które nie są jeszcze w odpowiednim wieku aby brać udział w olimpiadzie (Chinole wiek zafałszowali) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaz Re: Chiny nie kontente ze stu medali 29.08.08, 23:52 Chińczykom nieco brakuje dystansu. Powinni obejrzeć to: igrzyska.blox.pl/2008/08/Podsumowanie-z-przymruzeniem-oka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Chiny nie kontente ze stu medali IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.08, 12:43 Brawo za szczerosc. Gdyby na igrzyskach byly tylko ludzkie dyscypliny to chiny by za duzo medali nie zdobyly. Odpowiedz Link Zgłoś
winhelp Re: Chiny nie kontente ze stu medali 30.08.08, 17:44 Ale jak na to nie spojrzeć, Marcinkowski ma rację ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamill Re: Chiny nie kontente ze stu medali IP: *.nott.cable.ntl.com 31.08.08, 14:56 Nie na temat, ale panowie, czy będzie jakaś relacja z ostatnich godzin okienka transferowego? Odpowiedz Link Zgłoś