Gość: HH IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.10.08, 18:25 Nie będzie siedział do ostatniej kolejki jak Bayernowi zajrzy w oczy strach przed spadkiem do II ligi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwet21 na kolanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:57 panie Rummenige!!,po najlepszego matemayka jakie Bayern miało..miało.Fani Bayern mnie rozumieją o kogo chodzi.Trzymajcie sie fani mi tez strach w oczy zagląda.Wszystko im Generał zostawił jak na tacy a co teraz sie dzieje???.A Rummenige NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: na kolanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:58 matematyka miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: na kolanach IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.08, 21:32 w miescie Audi przegrali,Looooo Matkooooo,wywalic tego"kalifornia- boy"na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dellik Re: na kolanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 08:12 Dlaczego od razu wywalić? Klinsi dopiero rozpoczyna zabawę w trenera (bycie trenerem reprezentacji to inna bajka), więc potrzebuje czasu na dogranie z drużyną. Poza tym trener nigdy do końca nie wpłynie na formę wszystkich swoich piłkarzy. Ale pewnie, lepiej wywalić, zmienić jeszcze 3 trenerów w sezonie, i cudów oczekiwać - jak w polskiej pożal się lidze... Odpowiedz Link Zgłoś