Gość: Sheio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:32 byłem za Francją :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 20:44 jak wiekszosc :> jakos nie przepadam za ludzmi z krajow bałkanskich, a ich reakcja podczas wreczania medali jakos specjalnie mnie nie zdziwila... taki kraj ... tacy ludzie, nie zazdroscimy ... wspólczujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slap Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:03 Zostal wygwizdany tylko jeden zawodnik, w dodatku Serb. Kto choc troche zna historie nie powinien sie dziwic. Dla scislosci bylem za Francja, ze zepsuje plany Chorwatom i sie udalo. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.mbutu Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.versanet.de 01.02.09, 21:05 Dzwut gyuri fturyt,nhtyir motun gzrdic zdric btuiym loc balic bdreyt nuc niuyt ndryk bryc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er nawet wykładzina nie pomogła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:17 i bardzo dobrze ze przegrali. niech się nauczą porządnie robić imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufonVSbufon Re: nawet wykładzina nie pomogła IP: 213.134.188.* 01.02.09, 21:29 jedni warci drugich. pepek swiata wygral z furiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm chorwaci! co? Serb Karabatic was dzis wy... ;) IP: *.2a.pl 01.02.09, 21:46 I co wy na to bando jelopow, ktora najchetniej by powyzynala innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Pomiedzy ostra nawet brutalna gra a chamstwem... IP: *.2a.pl 01.02.09, 22:43 jest roznica. Karabatic gra ostro, ale nie chamsko. To roznica. Ostro gra sie w lidze angielskiej natomiast we wloskiej chamsko w pilce noznej. Karabatic czesto faulowal, ale nie puscily mu nerwy jak Voriemu czy Baliciowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Bilic to zniewieściały buc IP: 79.191.144.* 03.02.09, 09:56 Nie dał sobie założyć medalu na szyję. Pewnie długo myślał jak się wyróżnić. Mógł się wyróżnić na boisku. Buc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: nawet wykładzina nie pomogła IP: *.chello.pl 02.02.09, 00:18 oj dawno sie tak nie usmialam..... :) Z furiatem.... oj tak tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.chello.pl 01.02.09, 21:08 ojciec chorwat to jaki serb, wygwizdali z reszta wszystkich chorwatow lubie ale tu odstawili wioske ale przy tej okazji przypomnialo mi sie jak to u nas jest, na siatce np. i kurcze, milo sie zrobilo - potrafimy sie zachowac (tyle, ze my jestesmy troche przyzwyczajeni do porazek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 08:04 Mogli na Francuzów przygotować odklejające się boisko, chyba zapomnieli :-D -- Chelsea Londyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 213.77.117.* 01.02.09, 21:12 No, nie do końca tak. Kibice gwizdali również podczas dekoracji piłkarzy francuskich, a także wykonania hymnu narodowego Francji - "Marsylianki". To uważam za niedopuszczalne i - delikatnie mówiąc - nieeleganckie. Od gospodarzy wymagałoby się trochę więcej taktu i kultury. Inną sprawą jest, że Chorwaci pompowali ten balon "złotomedalowy" od początku turnieju. Stąd może te debilne zachowania kibiców i, co gorsza, uwłaczające zachowania zawodników.Vori, który zamierzył się piłką w sędziego (na marginesie: sędziowie byli w miarę obiektywni), czy Balić, który odmawia założenia mu medalu na szyję i trzyma go w łapie. Dość żenujące widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Stęk Piłka ręczna to sport niszowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:38 poza Europą NIGDZIE się tego na poważnie nie uprawia i tak naprawdę Mistrzostwa Świata = Mistrzostwa Europy >>> ME i MŚ sę przemiennie co 2 lata, zatem można powiedzieć, że MŚ są co roku. Co to za dyscyplina, w której najważniejszy turniej organizowany jest co roku??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himbarimba Re: Piłka ręczna to sport niszowy IP: *.gdynia.mm.pl 02.02.09, 00:49 np. Champions League geniuszu! Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 21:40 nie wiem jak z balonem (nie jestem fanem ręcznej i szczerze to średnio sledziłem) ale to chyba bardziej chodzi o kulturę narodową a dokładnie o szowinizm nazywając sprawy po imieniu. W tym samym czasie odbywał się tenisowy Australian Open i Chorwaci sie tłukli tam z Serbami, że porządkowi nie wiedzieli co robić bo nigdy sie nie spotkali z czyms takim na turnieju tenisowym. Tak jak i z tym, że trzeba wypraszac ludzi z publiki za chamskie zachowanie, które w tenisie akurat wcale nie przechodzi. Ojciec jednej z lepszych zawodniczekJeleny Dokic (nie wiem czy Serb czy Chorwat, nierozniamsorry)mazakaz wstepu na teren kortow. Buraki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 21:43 Federacja chorwacka powinna zabulić za zachowanie fanów, a za zachowanie Balica powinna zapłacić reprezentacja - lekką ręką rok bez uczestnictwa w meczach międzynarodowych, a potem spotkanie i zastanowienie czy wyciągnęli wnioski, inaczej kolejny rok zakazu. nie ma zmiłuj dla buractwa, i jakby taką szopkę ktoś z naszych odstawił, to też bym za tym samym optował. Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 21:52 Ojciec Jeleny to Serb, ale jemu wóda już chyba mózg wypaliła. Oskarżył np. Australię, Chorwację i Watykan o spisek, w wyniku którego uprowadzono Jelenę do Australii. Zgroził też, że odpali tam bombę atomową, a jeśli mu sie to nie uda, to na pewno zabije jakiegoś Australijczyka. Wg kolesia Australijczycy to chory naród, bo zmuszają jego córkę do jedzenia gorących parówek w upalne dni podczas Australian Open. Nie dziwi więc, że ma zakaz wstępu na korty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:00 > Inną sprawą jest, że Chorwaci pompowali ten balon "złotomedalowy" od > początku turnieju. Stąd może te debilne zachowania kibiców i, co > gorsza, uwłaczające zachowania zawodników.Vori, który zamierzył się > piłką w sędziego (na marginesie: sędziowie byli w miarę obiektywni), > czy Balić, który odmawia założenia mu medalu na szyję i trzyma go w > łapie. Dość żenujące widowisko. toć jemu się należał kop w dupe a nie medal za to co pokazał - bo pokazał nic dosłownie. widac w ramach samokrytyki gwiazdorek potulnie odmówił przyjęcia na szyję tego dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.09, 21:36 Serbska mama, tata Chorwat, on sam obywatel Francji. Jego sprawa.Takie sa historie ludzi.Vide Podolski,Klose, czy tez nie zapomnijcie Pana Wenty, ktory swego czasu, jako obywatel Niemiec wystepowal w reprezentacji tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Karabatic'a ojciec to Chorwat. Syn gra super!!! 01.02.09, 21:52 Karabatic'a ojciec to Chorwat. Syn gra super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Chorwaci znieważyli Marsyliankę. Ani nie komentuję 01.02.09, 21:55 Chorwaci znieważyli Marsyliankę. Ani nie komentuję. Przegrywać z klasą też trzeba umieć. Gość portalu: slap napisał(a): > Zostal wygwizdany tylko jeden zawodnik, w dodatku Serb. Kto choc > troche zna historie nie powinien sie dziwic. Dla scislosci bylem za > Francja, ze zepsuje plany Chorwatom i sie udalo. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Francuzi IP: *.chello.pl 01.02.09, 21:07 Jest klika nacji których nie bardzo lubie Choć sam nie wiem dlaczego nie lubie chorwatów. 2 razy byłem w ich pieknym karju i za pierwszym razem spędziłem noc w areszcie bo mnie chorwacka policja oiskarżała o coś czego nie zrobiłem. Ale wygwizdac innych zawodników przy wręcaniu medali to chyba nawet kibole z legii by się inaczej zachowali Żenada Życzyłem im żeby przegrali bo wcle nie byli lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinHR Re: Francuzi IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 01.02.09, 21:22 jak cie posadzili to mieli jakis powod.za darmo do kicia nie sadzaja,wiem co mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adiz Re: Francuzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:26 To malo wiesz. Bo do aresztu mozna trafic bez powodu, zupelnie przypadkiem. I to nawet w Polsce. Tym bardziej uswiadczasz mnie w przekonaniu ze nic nie wiesz, jesli mylisz areszt z "kiciem" jak to nazywasz wiezienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Francuzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:43 Polska jest krajem dość osobliwym - niby jest alkohol legalny, ale jak już kupisz i wypijesz to możesz za to i tylko za to wylądować w izbie wytrzeźwień gdzie cię okradną i skopią dla zabawy, hehe. I nie podskoczysz, bo z państwem nie wygrasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Francuzi zasłużenie wygrali 01.02.09, 21:26 niech Chorwaci cieszą się z 2-go, bo ,żeby nie wykładzina byliby poza podium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Francuzi zasłużenie wygrali IP: 83.143.98.* 01.02.09, 21:28 "żeby nie wykładzina byliby poza podium" Tak sobie dziecino tłumacz lanie, które nam sprawili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicvarsavianista sędziów wziąłęś za zawodników dziecino? IP: *.aster.pl 03.02.09, 11:02 to chyba źle z tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Francuzi IP: *.lan-177.netconnect.pl 01.02.09, 21:35 No jak się zachowali kibole Legii podczas pewnego finału PP, który przegrali z Kolejorzem to akurat pamiętamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Francuzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:39 normalnie sie zachowali, po warszawsku - rozpier.olili stadion i pół miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Francuzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 21:50 A dekoracja Zagłębia Lubin w 2007 r.? to o Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Czy ktos poprawi te TABELE bo ciagla jest BLAD!!!! IP: *.pool.mediaWays.net 01.02.09, 22:36 Chorwacja ma zdecydownie wiecej bramek straconych niz 98. Od wtorku nikt tego nie poprawil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxz Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 213.199.192.* 01.02.09, 21:06 z reguly im mniejszy narod tym wiekszy szowinizm.. a balkany do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
kontener22 [...] 01.02.09, 21:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 22:55 Pepiki maja kompleks polski? Bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kontener22 Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 23:07 no to z jakiego powodu mają ale do Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jefs Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.chello.pl 01.02.09, 23:48 Bo bodajże w 1938 zajęliśmy im kawalek terytorium? A może dlatego, że interniowaliśmy tam razem i innymi krajami układu warszawskiego? Ale ja tam tej niechęci nigdy nie odczułem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logo Doucz się historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 00:20 Bo 1938 to była okazja na odebranie ziem, które wcześniej ktoś Polsce zabrał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 01.02.09, 21:09 Żenujące, jak ktoś już napisał poziom kibiców na równi z poziomem wykonania parkietu...hehe. A myślałem, że Chorwaci to kulturalni ludzie. Rozumiem jakby Polacy wygwizdali nacjonalistyczny hymn niemiecki, największych bufonów w Europie i zbrodniarzy, ale co Chorwatom do Francuzów?! Jak można gwizdać na piękną Marsyliankę. Gratulacje dla Francji. Nędza i blamaż Chorwacjo. Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 21:20 Piotruś a co ty widzisz nacjonalistycznego w hymnie Niemiec?? Hymn jak hymn. Co do zbrodniarzy to jednak najwięksi to niestety nasi bracia słowianie ze wschodu czyli Ruscy.Można kogoś lubić lub nie , ale to tylko sport. Pokazując brak szacunku dla przeciwnika pokazujemy go sobie. Co do francuzów spytaj pracowników tepsy jacy są fajni.Od czasu kontaktu z nimi w tepe zupełnie straciłem do nich szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 01.02.09, 21:51 Do Niemiec mam dużo niedobrych emocji po prostu. Po prostu ich nie lubię. Ich hymn też mi się nie podoba, język też zresztą. Wogóle nie lubię ich i tyle, a dokładnie dlaczego nie będę ci wyjaśniał. Nie twierdzę że Francuzi są super, ale są i tak lepsi niż Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kontener22 Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 21:59 szkopy i pepiki i chorwaty - co ich łączy? Ino tyle, że te dwie ostatnie nacje lizą d..pe szkopom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xo Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.chello.pl 01.02.09, 22:14 To wiadomo od zawsze. Przecież Chorwaci byli po stronie Niemców w II wojnie światowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałkański wieśniak Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.chello.pl 02.02.09, 00:22 Protestuję przeciwko uogólniającym ignorantom i oszołomom. Postaraj się choć trochę poznać historię mojego kraju zanim znowu wypalisz z takim tekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yobe Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.bielanski.med.pl 03.02.09, 12:13 Trochę nie rozumiem tej polemiki pseudo polityczno- nacjonalistycznej. W samej rzeczy przecież chodzi o kulturę, tak na boisku jak i na trybunach. Przez wzgląd na aspiracje, Chorwaci nie byli w stanie przyjąć porażki, to trochę zrozumiałe - ale Balic (czy jak tam się to nazwisko pisze) zachował się jak chłopaczek, któremu zabrano łopatkę w piaskownicy. Dokładnie tak samo cały zespół - żenada, że nawet nie potrafili odrobiny uśmiechu i szacunku dla zwycięzców okazać. Szczególnie to razi, gdy to sport dla silnych, prawdziwych MĘŻCZYZN. Ogólnie w całym turnieju wyszło mnóstwo kompleksów - Niemców, Norwegów, Chorwatów i Polaków (tak, też - z tą wykładziną to chyba lekka przesada :D). To jest sport i rywalizacja ma także bardzo dużo zabarwień subiektywnych, największym problemem zawsze okazuje się sędziowanie, ale tak po prawdzie co mają powiedzieć np. zawodnicy np. w łyżwiarstwie figurowym, gdzie po prostu z góry sędziowie zakładają wyższe punktowanie wybranych par - tworząc właściwie ranking i to na wiele sezonów. Brawa dla polskich szczypiornistów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sinhuesinhue Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 22:05 Mieszkałem w Niemczech kilka lat i tam diametralnie zmieniła się moja opinia o nich. Już w latach 80 gdy najwięcej pomocy dla nas szło z Niemiec poczułem sympatię, bo wcale nie musieli nam pomagać. Na miejscu ani razu nie zetknąłem się z jakimkolwiek przejawem braku szacunku czy agresji z powodu tego, że jestem Polakiem, a wręcz przeciwnie. Trochę szkoda, że nasza opinia o nich kształtowana jest przez seriale typu czterej pancerni, Czasy się zmieniły i ludzie się zmieniają. Nas na wschodzie też nie wspominają jako łagodnych i dobrotliwych ;). Ale całe szczęscie to też się zmienia. Patrzmy w przyszłość nie przeszłość . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezjaj Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 213.134.188.* 01.02.09, 22:07 zaraz, zaraz. wizje niemcow-zbrodniarzy i faszystow to moga miec co najwyzej zwolennicy RM. ja jako czlowiek normalny, mam tez normalny stosunek do naszych sasiadow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.chello.pl 01.02.09, 22:34 Niestety polska norma to Niemców nienawidzić bez przyczyny i bezinteresownie. "Nie dla mnie przyjaźń polsko-niemiecka / Niemców nienawidzę od dziecka" - ten tekst to motto większości Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 213.134.188.* 01.02.09, 21:38 niezly z ciebie zawodnik. "Rozumiem jakby Polacy wygwizdali nacjonalistyczny hymn niemiecki, największych bufonów w Europie i zbrodniarzy (...) Jak można gwizdać na piękną Marsyliankę." Hahhahahahahahhahahah, ty tak na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 01.02.09, 21:53 Ja bym osobiście nie gwizdał, ale piszę że bym się nie zdziwił, gdyby taka sytuacja miała miejsce w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 213.134.188.* 01.02.09, 22:11 a gdyby w polsce francuzi wygrali i wygwizdalibysmy piekna marsylianke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 08:56 ja bym sie zdziwiła ,gdyby kibice recznej czy siatkówki, zachowali sie jak Chorwaci. Jestem pewna ,że ze łzami w oczach nagradzaliby brawami ,a naszych fetowaliby na stojąco. Nie wyobrazam sobie ,aby gwizdali podczas hymnu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontrrewolucja Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:12 na marsylianke nalezy gwizdac gdyz to zbrodnicza piesn skomponowana w czasie najwiekszego dramatu francji w jej dziejach-rewolucji i jeszcze te obrzydliwe tricolores-jak taka flaga mozna bylo zastapic piekne burbonskie lilie Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 22:18 Bo tam sami kolorowi mieszkają to i flaga kolorowa. Niebawem zmienią barwy na biało_żółto_czarne, w dalszej perspektywie bez białego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 09:00 nie no bez przesady z tym bialym - ktos musi przeciez robic na te zasilki dla nierobotnych i autobusy, ktore mozna by spalic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donat Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.15, 15:19 Żadnego hymnu nie powinno się wygwizdywać. W Sporcie powinienno szanować się wszystkich zwycięzców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tilk Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.karlik.ds.polsl.pl 01.02.09, 21:10 A gdyby to finały odbywały sie w Polsce,i w finale Polacy przegraliby z niemcami ciekawe czy nasi kibice nie robili by dokladnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusnier Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 84.13.70.* 01.02.09, 21:15 Jak powiedzial poprzednik, Polska v Niemcy a Francja v Chorwacja to chyba jednak co innego. Nie uwazasz? Bo np. gdyby Polska przegrala w finale z powiedzmy Dania, czy Francja, watpie abysmy wygwizdali przeciwników. Jednymie Niemców i Rusków ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:45 Gość portalu: tilk napisał(a): > A gdyby to finały odbywały sie w Polsce,i w finale Polacy przegraliby z niemcam > i > ciekawe czy nasi kibice nie robili by dokladnie tak samo. Możliwe, ze tak by było, ale tylko wtedy gdyby miało to miejsce w azjatyckiej części Polski, tzn. w Warszawie n.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.2a.pl 01.02.09, 21:59 twoj dostawca internetu miesci sie w azjatyckiej czesci Polski. Nie wstyd ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:04 Gość portalu: mm napisał(a): > twoj dostawca internetu miesci sie w azjatyckiej czesci Polski. Nie > wstyd ci? co ty pier-olisz? Moim dostawcą jest T.P.SA, czyli PAŃSTWOWA FIRMA FRANCUSKA od kilku lat, czy mi się to podoba czy nie to płacę m.in. na emerytów znad sekwany. Mimo wszystko jednak Francuzi dużo bardziej są cywilizowani od mieszkańców tych rosyjskich miasteczek typu warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.2a.pl 01.02.09, 22:18 A wiesz gdzie sie znajduje siedziba gazety na ktorej portalu wlasnie przebywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:22 a wiesz gdzie się znajduje siedziba zakładu meblowego, na którego krześle właśnie siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.2a.pl 01.02.09, 22:25 Wiem pod Nowym Saczem. No wiec nie wstyd ci ze na azjatyckie portale wchodzisz? A tak naprawde co ci sie stalo? Zgubiles sie w Warszawie i juz zawsze bedziesz ja obrazac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:30 a tobie nie wstyd, że płaszczysz dupę na meblach małoposlkich? Co to, nie umiecie tam w warszawce se krzeseł nawet poskładać tylko importowane z Małopolski biurka potraficie wynajmowac i się tym podniecać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:35 to nie jest portal warszawski, chociaż fakt - w warszawie wynajmuje biurka. Taki n.p. Stec jest urodzony w Bielsku - Białej ponoć, czyli pochodzi zza Buga, czyli co, zabużański troche ten POrtal jest>? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 22:50 Człowieku, gdzie Bielsko Biała a gdzie Bug? Na mapę popatrzeć trzeba, a później pisać! Może chodziło Ci o Bielsk Podlaski, albo Białą Podlaską? Ale nie zmienia to faktu, iż na mapę trzeba wpierw popatrzeć, a później pisać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.chello.pl 01.02.09, 23:01 > Człowieku, gdzie Bielsko Biała a gdzie Bug? Zależy z której strony patrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 23:04 No tak, ale z reguły mówi się, że ktoś jest zza Buga z perspektywy mieszkańca zachodu, a nie wschodu:D Gdyby było inaczej ja na Warszawiaków mówiłbym, że są zza Buga, a raczej tego nie powiem, bo bardziej ja jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 23:09 w bielsku-białej napływowa ludnosć mieszka głównie, tak samo jak we Wrocławiu, w Bytomiu, w Gliwicach, dlatego napisałem o POCHODZENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 23:13 Napisałeś, ze Stec jest tam rodzony, czy on już nie jest zza Buga, a jedynie jego rodzina! Nie pisałeś nic o pochodzeniu, a o miejscu urodzenia, a to jest zasadnicza różnica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 23:21 "Taki n.p. Stec jest urodzony w Bielsku - Białej ponoć, czyli pochodzi zza Buga," Jedyne co należałoby dodać to słowo "prawdopodobnie" po "czyli"/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD mi też jest wstyd ;) IP: 84.201.210.* 02.02.09, 00:12 mi jest wstyd, że przypadkiem przeczytałem tę kretyńską dyskusję o małopolskich krzesłach i Stecu zza Buga ;) naprawdę lektura forum to ostre pranie mózgu - takiego stężenia debilizmu jak na takich forach to ze świecą szukać poza wirtualna rzeczywistością - powodem jest zapewne to, że normalnie ludzie hamują się przed popisywaniem się swoją elokwencją :P Odpowiedz Link Zgłoś
exxon71 Re: mi też jest wstyd ;) 02.02.09, 08:29 Hehehe, idealne podsumowanie. Choc mi akurat nie jest wstyd - czytanie takich kretynskich dyskusji jest calkiem fajnym przerywnikiem w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: mi też jest wstyd ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 12:55 ale jaja, wy to na serio odebraliście? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gniazdowy Re: mi też jest wstyd ;) 02.02.09, 13:02 Byliśmy świadkami wielkiego meczu, który na długo pozostanie w głowach trenerów, sędziów, bo był to mecz otwierający nowe horyzonty przed piłką ręczną. Boli mnie postawa chorwackich fanów, boli zachowanie Balicia, Moriego, boli małostkowość Chorwatów, którzy wybrali Voriego MVP (tytuł przyznają organizatorzy turnieju) mistrzostw. Vori przez 9 i ¾ spotkania Czytaj całość na: www.gniazdowy.blox.pl Pozdrawiam Gniazdowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.238.78.65.ip.airbites.pl 02.02.09, 20:13 W Bytomiu ?? Hanysy z dziada, pradziada... W GLiwicach ???? O czym ty bredzisz, jaka napływowa ludność ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.2a.pl 01.02.09, 22:35 Nie odpowiedziales na pytanie. Czemu korzystasz z azjatyckiego portalu? Jestes zenujacy dziecko. Ps. Sprawdzaj zawsze swojego rozmowce co do czystosci rasowej na 5 pokolen w tyl co bys nie nacial sie na Warszawiaka bo my kopyta mamy i rogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:38 eee, gdzie tam, mity i bajdurzenia. Gdzie się nie pojedzioe, zwłaszcza na Mazury to warszawiaki wpier.ol dostają i nie kopią i bodą tylko uciekają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:19 PS Warszawiakom się wydaje, ze jak jakaś firma, choćby nawet należąca do państwa francuskiego, wynajmuje u nich jedno ze swoich biurek i dwie sekretarki to znaczy, że to warszawska firma jest, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.2a.pl 01.02.09, 22:26 Napisz skad jestes i jakie cuda swiata i techniki sa u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:37 Och, gdy u nas były różnego rodzaju cuda, to w warszawie latarnie gazowe i bryczki konne jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.2a.pl 01.02.09, 22:40 Dobranoc nie ma za bardzo o czym z toba dyskutowac zycze spedzenia calego zycia bez natykania sie na strasznych Warszawiakow! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:43 Dobranoc, pozdrów Zygmunta;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 08:59 Nie ,to kwestia honoru i szacunku ,przede wszystkim dla siebie ale i dla przeciwnika . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:12 Czy pan Stec moglby raz zejsc z prowadzenia swojej wojny ze zlymi kibicami, albo chociaz ograniczac ją do swojego podwórka. Przegrali, wkurzyli się to sobie pogwizdali. Wielka afera!!!! Faktycznie zasługuje na najważniejsza informację dnia na gazeta.pl. Przeciez do przerażające, że ktoś śmiał gwizdac na hali sportowej. Jeszcze bardziej wzburzającym dla Pana Steca jest fakt, ze jakis naród ma wyższe poczucie dumy narodowej od nas. Proponuje jutro ten arcyważny temat poruszyć na pierwszej stronie gazety sportowej. Dziennikarstwo schodzi na psy- tyle ciekawych rzeczy mozna bylo z Zagrzebia napisac, oddac atmosfere miasta w tych dniach, porozmawiac z kibicami i ludzmi piłki recznej w Chorwacji- ale po co jak lepeij walnac tak intersujace newsy ze ktos gdzies zagwizdał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.mbutu Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.versanet.de 01.02.09, 21:17 horvati dzki ludi ,psi i sciuri jedia Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 21:35 Pewnie. Ty bys wolal o tym nie pisac, bo nie lubisz, kiedy za duzo sie pisze o kibicach. Nie "gdzies kto zagwizdal", tylko kibice chorwaccy zachowali sie jak buraki i wygwizdali hymn i druzyne przeciwnika. A kogo interesuje atmosfera w Zagrzebiu? Chyba Chorwatow... Odpowiedz Link Zgłoś
aleandra Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 22:15 No, aż się przez Ciebie zalogowałam. Wiesz, jest różnica, między gwizdkiem na podwórku, a wyszydzaniem państwowego hymnu. Może i w obu przypadkach mamy do czynienia z brakiem kultury, ale zachowanie Chorwatów to zachowanie bardzo chamskie, że tak powiem. Ciekawe, jakbyś Ty się poczuł, gdyby jakiś naród wygwizdał Polaków i tak potraktował nasz hymn? Do śmiechu byłoby Ci, a może olałbyś? Bo mnie by to szczerze obraziło i co więcej - zniesmaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niga Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:13 Ale ten matołek, który próbował rzucić piłką w sędziego i dostał czerwoną kartkę, zasługuje na Nagrodę Darwina. Nie można być mistrzem świata, mając takiego idiotę w swoich szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.niekoszerny [...] 01.02.09, 21:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomba!! Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.175.145.114.koba.pl 01.02.09, 21:23 A wszyscy serbowie to swołocz komunistyczna, zbroniarze czetnicy. Kazdy walczy w sojuszu z tym co daje jemu niepodległośc. Jak cała Europa walczyła z Napoleonem to my bylismy jedynymi prawdziwymi sojusznikami !!!! Puknij sie w łeb !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Ale akurat naszych dopingowali podczas meczu z IP: 83.13.74.* 02.02.09, 01:40 Danią. Nasi zresztą po meczu im podziękowali długimi oklaskami jak "swojej" publiczności. Kolorystycznie też było ok, bo biało-czerwono (od szachownic) na trybunach :) Na ceremonii wręczania medali, aplauz wzniósł się jak tylko Polacy zaczęli wychodzić z szatni, a cała hala trzęsła się od gromkiego "Poland, Poland!" (co było nawet komiczne, jakbyśmy byli krajem zza oceanu niemal, a po serbo-chorwacku Polska to Poljska po prostu :) ) i za to im wielkie brawa. Ale o tym akurat gazeta się nie zająknęła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu-gaj Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:14 Dobrze tak chorwackim nacjonalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinHR co wy wiecie o Chorwatach barany?nic.... IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 01.02.09, 21:20 bo jesli choc raz byscie tam byli to nigdy zaden z was by tak nie napisal o tych wspanialych ludziach.Hrvatska Volimo Te!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otok Baran to jesteś Ty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:52 taki Chorwacki, przydrożny z grilla...chorwaci to naród chory na punkcie narodowościowym,wielokrotnie widziałem maleńkie łodki z ogromną flagą,zamiast małej banderki.Starzy Chorwaci są ok ale ci młodzi którzy dorastali w czasie wojny to jedna wielka swołocz(może z wyjątkami).Wielokrotnie słyszałem,że to jego morze,jego ziemia i ,że jesteśmy u nich tylko po to by zostawiać euro, kiedyś marki.Byłem tam w latach 2000-2001(nie 10 dni na wakacjach) i byli tragiczni,po odwiedzinach w zeszłym roku trochę się zmieniło na lepsze ale dalej da się odczuć ten nacjonalistyczny smród .Dla wielu zbrodniarz gen.Ante Gotovina to wciąż bohater narodowy.A to ,że sympatyzoawli z faszystami w czasie II wojny światowej to fakt historyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Baran to jesteś Ty... 01.02.09, 21:58 No, za to Francuzi dzielnie walczyli z hitlerowcami! Chorwaci choć są walecznym narodem, a Francuzi płochliwe żabojady, które niebawem w swoim kraju będą mniejszością:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraft Re: Baran to jesteś Ty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:55 No jasne, szczególnie ci z dywizji Waffen-SS Charlemagne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Baran to jesteś Ty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 12:45 Popieram!! Francuska histra 2 WS to smiech na sali,ale to temat sportowy,wec po co przywolywac historie? ja tam rozgoryczenie Chorwatow roumiem Odpowiedz Link Zgłoś
aleandra Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 22:20 Niedobrze tak z TwojĄ ortografią(om). PS.: Byłam za Francją ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milan Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:15 To jest tzw. bezsilny gwizd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool A ja bylem za lepszymi IP: *.sprayadsl.telenor.se 01.02.09, 21:15 Czy Chorwaci czy Francuzi, byle wygral lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pito I bardzo dobrze, że Francuzi wygrali. Chorwaci to IP: *.gprs.plus.pl 01.02.09, 21:15 nadęte bubki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadgh Mentalnosc IP: *.Red-88-25-50.staticIP.rima-tde.net 01.02.09, 21:16 wlasciwa dla europejskiego ratlerka z ambicjami dobermana. Czy aby my jako naród jestesmy tak bardzo rozni? Pamietacie Zakopane i sniezki w Hannawalda...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Mentalnosc IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 21:25 zauważ że w Schmitta czy innych Niemców nikt nie rzucał snieżkami. Zgadzam się z którymś z przedmówców że Chorwaci to nacjonaliści, ustasze i moim zdaniem główni mąciciele na Bałkanach. Odpowiedz Link Zgłoś
f00tix Re: Mentalnosc 01.02.09, 21:37 Schmitt nie wygrywał wtedy z Małyszem :] Polacy reagowali tak na Hanawalda bo nagle okazało się, że ktoś może ruszyć naszą świętość. To, że sytuacja się poprawiła w następnych latach to bardzo dobrze o nas świadczy. Chorwacja za rok nie organizuje kolejnych MŚ, więc nie wiemy jakby się wtedy zachowywali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Mentalnosc IP: 213.134.188.* 01.02.09, 21:40 ale na pewno zobaczysz jak sie beda zachowywac w kolejnych meczach, chocby pilki noznej. przeciez wiadomo, ze im czesto puszczaja nerwy, szczegolnie gdy nie idzie i przegrywaja. jaka reprezentacja, tacy kibice. ja sie akurat nie dziwie, ze stalo sie jak sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Chorwacja to potega! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.02.09, 23:37 4.5 miliona mieszkancow, ale jakie osiagniecia sportowe! Niemcow w pilke leja rowno. Anglia to dla nich zwykly "wyspiarski" zespol, ktory wyeliminowali z ostatnich ME. W sportach zimowych (narciarstwo alpejskie sa doskonali). W tenisie naleza do czolowki. W sportach GLOBALNYCH takich jak koszykowka czy waterpolo sa w stanie pokonac nawet USA. To obok Slowenii jedyny cywilizowany kraj na Balkanch. Ostoja katolicyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoja Re: Chorwacja to potega! IP: *.gprs.plus.pl 02.02.09, 01:10 popieprzylo cie to banda muzulmanow brudasow co caluja sie ze soba phi banda pedalow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loczko Chorwacja to! IP: 148.81.175.* 02.02.09, 11:20 To jest kraj katolicki w 100%. Cały kościół to Franciszkanie z którymi nawet Papież musi się liczyć. To w czasach niewoli tureckiej przetrwali na Bałkanach tylko Fanciszkanie ponosząc ogromne ofiary i dlatego dziś mamy Chorwację oraz Bośnie i Hercegowinę. Gdyby nie oni to na całych Bałkanach był by Islam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Chorwacja to! IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 10:15 Ale zes sobie teorie wymyslil.Fakt,Chorwacja jest krajem katolickim,ale zadna niewola turecka nie byla jej udzialem.Najpierw byl to kraj samodzielny typu Polska Mieszka,potem czescia skladowa monarchii wegierskiej,by wreszcie po wchlonieciu Wegier przez Habsburgow stac sie ich poddanymi.Po utworzeniu Austro-Wegier ponownie podlegali administracji wegierskiej.Katolicyzm Chorwatow jest wiec w sporej mierze efektem ich zaleznosci od katolickich monarchii jakimi byly zarowno Wegry jak i Austria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stojgniew Re: Chorwacja to potega! IP: 82.160.142.* 02.02.09, 01:31 Co do klasy Chorwatów w sportach, zgoda, jak na 4,5 milionowy kraj to bardzo dobre rezultaty, ALE: - w piłkę muszą udowodnić, że potrafią lać wymienione zespoły regularnie lub zdobyć parę medali na mistrzostwach, utrzymać się w czołówce przez parę lat, - w narciarstwie alpejskim (nie: w sportach zimowych) zimowych to mają tylko Kosteliciów, - w "koszarce" od ładnych paru lat mają zupełny zastój, zawodnicy już nie ci, - w tenisie mają kilku gości i dziewczyn, czy należących do czołówki? Daleko im do Ivaniszevicia (który co dziwne potrafił z siebie wykrzesać to co najlepsze tylko w jednym miejscu). Myślę, że przychodzą dla nich gorsze czasy w sportach zespołowych. Najlepsi byli tuż po uzyskaniu niepodległości, kiedy medale zdobywali im zawodnicy wychowani jeszcze w Jugosławii przez tamtych trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Potęga ? Silne zwierze tez jest potężne. IP: 195.205.192.* 02.02.09, 14:07 Osiągnięcia sportowe imponujące, ale brak kultury u kibiców ( i niektórych sportowców )też ogromny. :( A to ważniejsze niż sport. Rzucania piłki ręką albo kopania nogą mozna sie nauczyć znacznie łatwiej, niz zasad kulturalnego zachowania. W dodatku kultura jest duzo bardziej przydatna w życiu codziennym, niż kopanie albo rzucanie piłką. Gratuluje Chorwackim sportowcom i kibicom sprawności fizycznej, ale współczuje im (nie wszystkim mam nadzieje, ale jak widać wielu spośród nich ) kalectwa kulturalnego. Lepiej by było w ogóle nie zagrać na mistrzostwach świata, niż zagrać (i powiedzmy, że nawet wygrać), ale się zachować na końcu tak jak oni. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go$c!u Re: Mentalnosc IP: 213.134.188.* 01.02.09, 21:27 a co sie dzialo sezon lub dwa pozniej miedzy kibicami i Hannawaldem to juz nie raczymy zauwazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: longi Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:18 haha dobrze Chorwatoą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.icpnet.pl 01.02.09, 21:41 Czy to nie twój post jest też wyżej? Naucz się odmieniać człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 91.189.74.* 01.02.09, 21:18 Autor artykulu sie myli. Karabatic jest Serbem. I nie dziwne ze Chorwaci gwizdali. Jakbys Stec znal troche historie to bys wiedzial, ze jeszcze kilkanascie lat temu na Zagrzebiem lataly serbskie mysliwce i zrzucaly bomby. Polacy dostali brawa od Chorwatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 213.77.117.* 01.02.09, 21:23 Tiiiia... I Karabatić rzucał te bomby na Zagrzeb...? Rzucanie śnieżkami w Hannawalda jest takim samym draństwem jaK DZISIEJSZE GWIZDY W zAGRZEBIU> i NIE WAŻNE, CZY ROBIĄ TO CHORWACI, POLACY, CZY KTOKOLWIEK INNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. A kolega zna IP: *.acn.waw.pl 01.02.09, 21:35 Jakbyś Ty znał historię to byś wiedział, że Chorwacja blokowała chociażby autonomię dla wielkiego obszaru zamieszkanego w zwarty sposób przez Serbów. I widziałbyś, że i jedni i drudzy byli w wojnie bałkańskiej nadzwyczaj do siebie podobni. Chorwaci wygrali, Serbowie dostali po tyłku. I o tyle nawet szkoda mi Serbów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:05 A gdybysmy z nimi wygrali to dostalibysmy brawa czy gwizdy ? Ja sądzę ,że gwizdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loczko Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 148.81.175.* 02.02.09, 11:29 Gdybyśmy wygrali wysoko to nie byłoby żadnych gwizdów. Nas by potraktowali trochę jak swoich (biało-czerwonych). W Chorwacji cały czas są bardzo szowinistyczne nastroje podgrzewane przez polityków (a przede wszystkim środki masowego przekazu). Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 21:27 So am^I. Chorwatom delikatnie sędziowie sprzyjali... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów 01.02.09, 21:28 balić sralić, wielka mi gwiazda. sportowca poznaje się przede wszystkim po tym czy potrafi z godnością przyjąć porażkę. nie zawsze się wygrywa, tym bardziej, że francuzi byli zwyczajnie lepsi i gratulacje dla Nich. co do kibiców - i tak wiadomo, że najlepsi są w Naszym kraju, u Nas komplet byłby pewnie na większości spotkań. może się kiedyś doczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100Q Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.spray.net.pl 01.02.09, 21:29 Rozumiem ich rozgoryczenie, ale z tymi gwizdami to przegięcie. Chociaż Polaków przyjeli super, chyba dlatego, że z nimi przegraliśmy. Ale nie wiem czy wy też zwróciliście uwagę na to, że my też małą wioche zrobiliśmy wychodząc w dżinach na dekorację. Nie przypominam sobie imprezy tej rangi, żeby jakakolwiek drużyna narodowa wyszła na dekorację w dżinsach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan bez ziemi byscie musieli zobaczyc bydlo holenderskie! IP: *.icpnet.pl 01.02.09, 21:31 bylem w grudniu w Rotterdamie na meczu Lecha z Feyenoordem.obrzucane kamieniami autobusy z Poznania,poprzebijane opony i potluczone szyby w naszych samochodach,pobity Polak mieszkajacy w Holandii.Osobnik kupil bilet w Holandii,jak Lech strzelil bramke,dostal pare szybkich,i wrzucili go do fosy.I niby Holandia taka oaza demokracji i tolerancji,k...nie mniejsze niz w Chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielone Re: byscie musieli zobaczyc bydlo holenderskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:33 Jak to pare osob zauwazylo. Karabatic to Serb, mimo ze jego ojciec byl Chorwatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: byscie musieli zobaczyc bydlo holenderskie! IP: 213.134.188.* 01.02.09, 21:35 czego sie spodziewales? ze was kibice Feyenoordu przyjma pojednawczym blantem na stadionie? "Holandia taka oaza demokracji i tolerancji" - co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
kontener22 Re: byscie musieli zobaczyc bydlo holenderskie! 01.02.09, 21:54 Gość portalu: lol napisał(a): > czego sie spodziewales? ze was kibice Feyenoordu przyjma pojednawczym blantem n > a > stadionie? "Holandia taka oaza demokracji i tolerancji" - co ma piernik do wiat > raka? Moim zdaniem nasze państwo polskie jest dosć zacofane i ksenofobiczne; my jako jego obywatele powinniśmy czerpać przykłady z Europy Zachodniej, żeby wyjść w końcu na ludzi. Czyli jeśli jakiś obcokrajowiec pojawia się na polskim stadionie to nasi kibice powinni go porządnie skopać i wrzucić do fosy. Tak się robi na zachodzie i jeśli chcemy nie byc gorsi to też musimy tak postępować! Kopmy obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: byscie musieli zobaczyc bydlo holenderskie! IP: 213.134.188.* 01.02.09, 22:18 tak to akurat juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: byscie musieli zobaczyc bydlo holenderskie! IP: *.chello.pl 01.02.09, 22:11 ale to pilka nozna, tam jest pelno choloty wsrod kibicow/kiboli, patrz wyczyny naszych na litwie itd. itp. to zupelnie inny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rte Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:34 To był mecz szczypiorniaka...Ustasze nie dali by rady...nawet z rep. Księżyca. Polska , Polska, Polska! No i trochę Francja a zwłaszca chłopoaki z Bretonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen nie kompromituj się, steku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:34 bo bredzisz jak potłuczony. Odpowiedz Link Zgłoś
harovoj przegrali z Francą & Afryką i Arabią co się tak 01.02.09, 21:43 niektórzy czepiają tego zagubionego plemienia polskiego które w VI-VII wieku wywędrowało nad Adriatyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORKA7 Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 21:38 CZY GRALI SĘDZIOWIE TE MISTRZOSWA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.spray.pl 01.02.09, 21:42 Cieszy mnie wygrana Francjii. Te chorwackie zarozumiałe gwiazdy, nadymane jak balony zaczeły mnie drażnić. Skandaliczne zachowanie zawodników i publiki - po chorwacku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 213.134.188.* 01.02.09, 21:48 zarozumiale i nadymane gwiazdy to akurat byly po obu stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: 89.231.200.* 02.02.09, 20:30 co za chamy z was jesteście za tymi zarozumiałymi francuzami a karobatic to niech się leczy za ostro fauluje i nawet grac nie umie. Francja do bani. POLACY I CHORWACI GÓRĄ. w Chorwacji wyróżnił sie cupic. a o Baliciu to nie wiem jak możecie takie rzeczy mówic to gwiazda. leczcie sie ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cochon Vive la France, Vive le comendante Arkan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proud :)) Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.klc.vectranet.pl 01.02.09, 21:45 I dobrze, że Francja wygrała. Zachowanie kibiców jak i piłkarzy chorwackich był wprost żenujące.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzin Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.versanet.de 01.02.09, 21:52 Bylem za Chorwacja - to nasi bracia slowianie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Chorwaci płakali i wygwizdali Francuzów IP: *.chello.pl 01.02.09, 22:12 napisał dżin z niemiec! :D Odpowiedz Link Zgłoś