maz-46 20.08.09, 15:17 Tu nie ma nic do komentowania. Co tydzień te same wiadomości, złe, bardzo złe i fatalne. Jeśli tak dalej pójdzie, to UEFA nie będzie czekać do grudnia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul Re: Euro 2012: Czy Ukrainie nie zależy na mistrzo 20.08.09, 15:26 Trudno.... Czuję, że Kraków i Chorzów wrócą do gry... A UEFA ogłaszając 4 miasta w Polsce już przygotowywała po cichu przeciągnięcie klęski Ukrainy :( Odpowiedz Link Zgłoś
fleicher Re: Euro 2012: Czy Ukrainie nie zależy na mistrzo 20.08.09, 15:32 Śmieszna jest ta gazeta , na Ukrainie są już 2 gotowe stadiony a ten w Kijowie jest bardziej zaawansowany niż nasz warszawski , drogi też mają w lepszym stanie od nas a hotele czy lotniska - będą jeśli dostaną potwierdzenie o przyznaniu organizacji i to przędzej niż u nas bo nie muszą się oglądać na durnowatą ustawę o zamówieniach publicznych . Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Euro 2012: Czy Ukrainie nie zależy na mistrzo 20.08.09, 15:37 fleicher napisała: drogi też > mają w lepszym stanie [...] buchachachacha Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Euro 2012: Czy Ukrainie nie zależy na mistrzo 20.08.09, 17:03 fleicher napisała: > Śmieszna jest ta gazeta , na Ukrainie są już 2 gotowe stadiony a ten > w Kijowie jest bardziej zaawansowany niż nasz warszawski , drogi też > w lepszym stanie od nas a hotele czy lotniska - będą jeśli > dostaną potwierdzenie o przyznaniu organizacji i to przędzej niż u > nas bo nie muszą się oglądać na durnowatą ustawę o zamówieniach > publicznych . Czytaj czlowieku ze zrozumieniem, bo pajaca z siebie robisz...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al Re: Euro 2012: Czy Ukrainie nie zależy na mistrzo 20.08.09, 18:11 Ech cyce opadają jak się czyta takich fachowców. Nie dalej niż tydzień temu wróciłem z Ukrainy, przejechałem po tym kraju blisko 1000 km i mogę Ci opowiedzieć nieco o ich "imponującej infrastrukturze- a szczególnie drogach. Są bardzo szerokie to prawda, z porządnym poboczem i to jedyne zalety. Powierzchnia jest w stanie dramatycznym - powiem więcej , tak chu .. j o.. wym że ręce opadają. Na głównych drogach takie muldy i dziury, że trzeba być max skoncentrowanym aby je omijać i czegoś nie urwać, - oznakowania tragiczne- i co najważniejsze NIE WIDAĆ ŻADNYCH REMONTÓW I NIC SIĘ NIE BUDUJE! Przejedź się tam i zobacz na własne oczy, a nie rób ludziom wody z mózgu... fleicher napisała: > Śmieszna jest ta gazeta , na Ukrainie są już 2 gotowe stadiony a ten > w Kijowie jest bardziej zaawansowany niż nasz warszawski , drogi też > mają w lepszym stanie od nas a hotele czy lotniska - będą jeśli > dostaną potwierdzenie o przyznaniu organizacji Odpowiedz Link Zgłoś
todeskult Re: Euro 2012: Czy Ukrainie nie zależy na mistrzo 20.08.09, 15:41 Od początku twierdziłem że Euro u kacapów to pomyłka. Równie wielka jak MŚ w RPA - to będzie masakra organizacyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
daxon Oni maja juz dosc tej nagonki na nich i dlatego 20.08.09, 15:49 sprawiaja takie wrazenie jakby im nie zalezalo 697952.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
flugufrelsarinn ale frajerstwo! 20.08.09, 16:02 to było do przewidzenia,ale sobie dobraliśmy wiarygodnego partnera;-) Syf,brud,złodziejstwo,matactwo i lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ale frajerstwo! 20.08.09, 17:05 flugufrelsarinn napisał: > to było do przewidzenia,ale sobie dobraliśmy wiarygodnego partnera;-) > Syf,brud,złodziejstwo,matactwo i lenistwo My sobie nie dobieralismy partnera, to partner dobral sobie nas. Jezeli nie posiadasz zadnej wiedzy, to milcz, dla wlasnego dobra...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hens Euro 2012: Czy Ukrainie nie zależy na mistrzost... 20.08.09, 16:55 Główni złodzieje już się nakradli.Brak kasy, to i brak zainteresowania. Szkoda było zachodu dla oszołomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
majdanczyk Euro 2012: Czy Ukrainie nie zależy na mistrzost... 20.08.09, 18:23 A mnie interesuje jedno - czy media (w tym Gazeta) też tak donośnie informują o pozytywnych wydarzeniach związanych z organizacją Euro na Ukrainie? więcej: majdanczyk.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
santa666 Euro 2012: Czy Ukrainie nie zależy na mistrzost... 20.08.09, 20:18 A JAKIES SA ?????????? bo ja jeszcze nie znalazlem... Odpowiedz Link Zgłoś