Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lista obecnosci

08.02.06, 19:46
    Chciałbym sprawdzić kto ze starej gwardii ciągle tu zagląda. Dlatego proszę o
    wpisywanie się na listę obecności. Ja pozwolę sobie rozpoczać:

-czawez
    Obserwuj wątek
      • kibic.zalogowany Re: Lista obecnosci 08.02.06, 19:49
        melduję się posłusznie!
        • sdb Re: Lista obecnosci 08.02.06, 20:39
          ciao
      • Gość: Mario Re: Lista obecnosci IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:46
        Jestem.
        Pamiętam starą gwardię jeszcze sprzed 5-6 lat na tym forum :)
        • sdb Re: Lista obecnosci 08.02.06, 20:56
          hehehe taaa leszcza artiha :)

a gdzie m0nk? skonczyl prawo i do GB wyjechal? czy jak?
          • Gość: Mario Re: Lista obecnosci IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:40
            Przykro mi sdb, ale nie jestem upowazniony do udzielania takich odpowiedzi :)
            Niemniej jednak praca, praca i jeszcze raz praca.
      • Gość: Jazon Re: Lista obecnosci IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 08.02.06, 21:55
        Pozdrawiam wszystkich obecnych:)
      • salmiok Re: Lista obecnosci 08.02.06, 21:56
        nie wiem czy jestem stara gwardia ale zaglądam, choć ostatnio brakuje tematów...
        • Gość: Toma Toruń Re: Lista obecnosci IP: *.petrus.com.pl 08.02.06, 22:07
          Ja tez zaglądam chociaż tematów jakby mniej i rozmowy mniej ciekawe. Po części
          to wina martwego sezonu a także nas samych. Pozdrowienia dla kibiców żużla ze
          stolicy... polskiej mody :-)
      • Gość: Chris Re: Lista obecnosci IP: *.tvk.torun.pl 09.02.06, 00:08
        Chris!!!Melduje się po dłuższej nieobecności, myśle że za miesiąc forum ruszy
        pełną parą: sparingi,przedsezonowe prognozy,gdybanie, zdjecia stadionów po
        zimie...narazie patrząc w okno pozostaje mi tylko pomarzyc o naszym KURNIKU NA
        FAŁATA;)...Ale już niebawem Panowie pierwszy wdech metanolu i jedziemy w lewo;)
        Mam nadzieje,ze załapie się na kilka kolejek bo jako bezrobotny absolwent UMK
        musze jechać za chlebem:((( Ja wybieram ojczyzne Hamilla i Hancocka jako źródło
        utrzymania tam niestety żuzla nie ma...:(((
        • Gość: Chris Re: Lista obecnosci IP: *.tvk.torun.pl 09.02.06, 00:14
          Pozdrawiam wszystkich kibiców z bliźniaczych miast...tych od Ruska i od
          Maślanki,...z roponośnego południa i od pięknej Pani Prezes i tych którym się
          nie udało z portu Karawana jedzie dalej a bicz ligowych emocji wiruje;)))....
          Maverick myślałeś juz o typowaniu ligi??
          • Gość: Szrek Re: Lista obecnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 07:33
            Melduję się! Oby tylko nie był to apel poległych, a hasło do powrotu "lepszych
            dni" na forum
          • Gość: MAVER Juz MAVER nie MAVERICK - ewoluowałem :-) :P IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 10.02.06, 11:30
            "Jezdem" <
      • Gość: iv Re: Lista obecnosci IP: *.um.bydgoszcz.pl / *.man.bydgoszcz.pl 09.02.06, 09:54
        tez zyje :)

ivica
      • cancro Re: Lista obecnosci 09.02.06, 10:13
        Gwardia nie umiera i nie poddaje się. Zaglądam codziennie, ale nie zawsze
        znajduję intresujące mnie tematy. Pozdrawiam wszystkich, nawet tych od prezesa
        Karwana! Więcej obiektywizmu w nadchodzącym sezonie życzę!
        • Gość: iks Re: Lista obecnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:58
          No to jak sie "stara gwardia" znow wezmie do kupy to jej napewno nikt nie
          ruszy! Zyje ale z braku podstaw do dyskusji od jakiegos czasu "nie
          praktykowalem". Pozdrawiam
          • rok1978 Re: Lista obecnosci 09.02.06, 15:11
            czytam codziennie. Odzywam się prawie nigdy :)
            • Gość: byzydura Re: Lista obecnosci IP: *.tvgawex.pl 09.02.06, 16:23
              nie wiem czy do starej gwardii sie zaliczam, ale jestem :) chociaz nie
              wszystkim sie to pewnie podoba :)
              • czawez Re: Lista obecnosci 09.02.06, 17:03
                Witam wszystkich! Dzięki za odpowiedzi. mam nadzieje, że z nowym sezonem
                wrócimy do ciekawych dyskusji. Takie w stylu:"CKM do wora" nic ciekawego nie
                wnoszą.
                • m0nk Re: Lista obecnosci 09.02.06, 21:22
                  jestem, czytam was prawie kazdego dnia. pozdr.
                  • czawez Re: Lista obecnosci 10.02.06, 09:03
                    A co z typerem wymyslonym przez Maverick'a? (On sam też się nie zgosił).
                    Zmieniłem ostatnio system i nie mam linku do jego strony. Może teraz warto
                    ustalić zasady zabawy? W zeszłym roku proponowałem zamianę dużych punktów z
                    małymi. Co Wy na to?
      • Gość: VINNER WTS Re: Lista obecnosci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 00:09
        Jestem nowy.
        • Gość: Szrek Re: Lista obecnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 07:44
          ... Następny proszę!
          • Gość: Chris Re: Lista obecnosci IP: *.tvk.torun.pl 10.02.06, 08:17
            Łubu dubu łubu dubu niech zyje nam prezes naszego klubu niech żyje nam!!!:)))
            • reggie Re: Lista obecnosci 10.02.06, 09:00
              Dzień dobry :)
              • czawez Re: Lista obecnosci 10.02.06, 09:04
                A co z typerem wymyslonym przez Maverick'a? (On sam też się nie zgosił).
                Zmieniłem ostatnio system i nie mam linku do jego strony. Może teraz warto
                ustalić zasady zabawy? W zeszłym roku proponowałem zamianę dużych punktów z
                małymi. Co Wy na to?
                • maatti Re: Lista obecnosci 10.02.06, 11:38
                  A jakie są kryteria starej gwardii?
                  • Gość: Szrek Re: Lista obecnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:01
                    Kryterium podstawowe: najważniejsze żebyśmy zdrowi byli!
                  • Gość: Jazon Re: Lista obecnosci IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 10.02.06, 15:42
                    Wiesz Maatti starym trzeba być:)
                    Gwardyjskośc to dodatkowa premia;)
                    • wchodzi Re: Lista obecnosci 10.02.06, 19:59
                      Witam !!
                      Pozdrawiam Wszystkich kochających ten dziwnie zakręcony sport.
                    • maatti Re: Lista obecnosci 11.02.06, 13:08
                      Tak jazonie? Ja już jestem stary, o Tobie się chyba tego nie da powiedzieć :>
                      Ile masz wiosenek? :)
                      • maatti Re: Lista obecnosci 11.02.06, 13:09
                        Jazonie, przepraszam za małą literkę.
                        • Gość: Jazon Re: Lista obecnosci IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 11.02.06, 17:08
                          Uwazam się za kwitnąca młodość:) Cwierć wieku dopiero...
                          • Gość: Szrek Re: Lista obecnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:36
                            A może by na jakiś temat? Od jakiegoś czasu na tym forum nic tylko pieprzonko w
                            bambusik
                            • Gość: ur Re: co do pieprzonka to się zgodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:23
        • Gość: Vinner WTS Re: Lista obecnosci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.06, 00:51
          Szrek taką ksywę ma Marek polewaczka Cieślak.Ale do tematu Szreka, proponuję
          kulturalny doping na stadionach oraz nie opluwanie się na forach.Co Wy na to?
          • Gość: Szrek Re: Lista obecnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:06
            Koledze z Wrocławia muszę wytknąć niekonsekwencje. Raz proponuje nie opluwanie
            się na forum a dwa: porównuje mnie do agroturysty żużlowego Cieślaka Marka.
            Zdecyduj się kolego, bo w kwestii "nie opluwania się" masz moją zgodę. Ale nie
            licz, że spokojnie zniosę, jak mi kto w twarz pluł będzie
      • Gość: UR Re: Lista obecnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:45
        Jestem od niedawna na forum, w lato kibicuje CKM-owi a w zimie AZS-owi
        • Gość: Szrek Drogi UR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:57
          Każdy ma swoje szczęście, ale i utrapienia też. Współczuć ci czy zazdrosćić -
          doprawdy nie wiem.
          • Gość: ur Re: Drogi UR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:21
            co masz na myśli ?
            • Gość: Szrek Re: Drogi UR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:43
              ..."Dziewczyczy któem mam na myśli..."
              • Gość: BIIM Re: Drogi UR IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.02.06, 23:29
                szrek nie rozumiesz co się do ciebie pisze i dlatego jestes dla mnie oszołomem
                i pieniaczem.Nie oczekuje na odzew z twojej strony
                • Gość: maver forum sie ożywia... bluzganie się rokręca ^^ IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 15.02.06, 20:44
                  jejeje... widze że już po mału forum się rozkręca a dokładniej wzajemne bluzgi ^^

a jeszcze z miesiąc i będą sparingi :D

i Kryterium Asów ^^
                  o tak! ja już chce poczuć ten spalony metanol ^^
      • Gość: heart Re: Lista obecnosci IP: *.eu.org 12.02.06, 18:32
        Jestem i pozdrawiam !
      • morus1000 Re: Lista obecnosci 13.02.06, 22:58
        :-) melduje sie
      • exces Re: Lista obecnosci 14.02.06, 19:03
        Cześć i czołem "Stara Gwardio" ! Witam wsztstkich "walentynkowo"...Dla Ciebie
        Czawez osobne pozdrówka ! Od urodzin Protasa nie pisałem bo prawie nie ma o
        czym. No może z wyjątkiem cienizny na klubowej stronie POLONII. Redaktorki-
        administratorki chyba śpią jeszcze jak misie, bo w linku "KADRA" do dziś można
        zobaczyć facjatki tych których już nie ma, a opisów sylwetek innych zawodników
        nie zdążyli "przygotować" od ubiegłego sezonu. Ale może o tym w osobnym temacie?
        • czawez Re: Lista obecnosci 15.02.06, 18:02
          Czołem exces,
          już myślałem, że wyjechałeś do Australii na turnieje I.Maugera:-)) moze w tym
          roku damy rade się spotkać? Pozdrawiam północne rubierze:-))
      • Gość: greg Re: Lista obecnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka