Dodaj do ulubionych

Nie mam forum

07.12.24, 11:59
No dobra, mam jeszcze to testowe; bo mi się nie chce znowu zawracać głowy zawodowym.
Ale tutaj...

Au sza la la la mam dwie lewe ręce
Au sza la la la nie mam pieniędzy
Au sza la la la nie mam ochoty
Au sza la la la wziąć się do roboty
Zamiast pracować, ja wolę leniuchować

Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Nie mam forum 07.12.24, 12:24
      Jest mi bardzo przykro...

Ale muszę iść sprzątać 😭
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 07.12.24, 12:28
        No pa to - też sprzątam ale jest mi radośnie :D Bo na balkonie leży już chujenka!!!
        • ruda.replay Re: Nie mam forum 07.12.24, 14:30
          Niech kruszeje, jak onegdaj bażant u mojego sąsiada na balkonie ;)
          • a74-7 Re: Nie mam forum 07.12.24, 14:48
            No to czas rozplatac kabel ze swiatelkami ,bedzie jak znalazl przy ubieraniu ;):D
            • camella Re: Nie mam forum 07.12.24, 17:22
              Oby się nie zaplątał bo będzie leżał razem z chujenką..
              • a74-7 Re: Nie mam forum 07.12.24, 17:46
                I kruszal na balkonie :D
                • ruda.replay Re: Nie mam forum 07.12.24, 20:04
                  a74-7 napisał:

> I kruszal na balkonie :D

:D :D
        • borsuczyca.klusek Re: Nie mam forum 07.12.24, 18:00
          Czy chujenka to połączenie choinki i stajenki czy po prostu choinka... nie najlepszej jakości?
          • a74-7 Re: Nie mam forum 07.12.24, 18:13
            W drodze wyjatku moge zaprezentowc chÓjke
            https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgGkd33olVg2gmHZCb5Opyb5msQ7uM-AC6O0BqesUo-lHCe8TfPnfYIgUgjzzvnQQS5Xs&usqp=CAU
            • camella Re: Nie mam forum 07.12.24, 20:40
              Miałam taką kiedyś i nie wiedziałam nawet co mam,nawet czubek na szczycie nałożyłam😁
              • hrasier_2 Re: Nie mam forum 08.12.24, 10:34
                camella napisała:

> Miałam taką kiedyś i nie wiedziałam nawet co mam,nawet czubek na szczycie nało
                > żyłam😁
                Dla ciebie to może tak znaczy i smutny to czas- "Drzewko świąteczne jest symbolem odrodzenia, źródłem życia Jezusa Chrystusa. 90 proc. mieszkańców Europy uważa, że jest ono najważniejszym symbolem świąt. Zielony kolor drzewka symbolizuje nadzieję i wieczne życie. Tak piszą w necie.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 08.12.24, 11:57
                  hrasier_2 napisał:

"Drzewko świąteczne jest symbol
                  > em odrodzenia, źródłem życia Jezusa Chrystusa. 90 proc. mieszkańców Europy uważ
                  > a, że jest ono najważniejszym symbolem świąt. Zielony kolor drzewka symbolizuje
                  > nadzieję i wieczne życie. Tak piszą w necie.

Tak piszą, Ci co nie pamiętają, że to już były drzewa druidów co ważyli "magiczne" napoje z muchomorów, które iglaki lubią. Czasem jeszcze bezmyślnie powieszą na choince muchomorka ze sklepu...
                  Nie wspominając czasów jeszcze starszych. A już w ogóle nie pamiętają, jak niedawno KK łaskawie zezwolił na "ubieranie" choinek wcześniej uznawanych za ha tfu pogaństwo!
                  Ładnie kiedyś chrześcijaństwo zasłoniło pradawne zwyczaje przesilenia zimowego (i nie tylko), ale już bez przesady z tym w XXI wieku z dostępem dointernetu :D
    • borsuczyca.klusek Re: Nie mam forum 07.12.24, 19:51
      I guzik, niczego dzisiaj nie zrobiłam 😒

Ogólnie się czuję fatalnie, jakbym dostała w łeb czymś ciężkim albo jakby ktoś coś w powietrzu rozpylił 🙄

• hrasier_2 Re: Nie mam forum 08.12.24, 00:32
      Ja mam swoje forum, dzięki Danusi. Jak masz przyjaciół to żyjesz.
      • irsila Re: Nie mam forum 08.12.24, 08:59
        hrasier_2 napisał:

> Ja mam swoje forum, dzięki Danusi. Jak masz przyjaciół to żyjesz.

Swoje????
        Nie ośmieszaj się!
        Zaproszona byłam, sprawdziłam, nikomu nie polecam!
        Przyjmują, usuwają, sto razy gorzej niż na gazecie.:D
        • xstefciax Re: Nie mam forum 10.12.24, 08:18
          Potwierdzam, więc nie oskarżaj o kłamstwo i tak poza tym nie obrabiaj mi tyłka, jeśli już musisz, to napisz to gdzie indziej. Nie przenoś niesnasek z innych forów. U nas na wsi na takie osoby mówią" bojcory". Okazałam Ci dużo życzliwości, kończę z Tobą rozmowę, mam jedno życie i jedno zdrowie.
          • borsuczyca.klusek Re: Nie mam forum 10.12.24, 09:04
            Rzeczywiście jest coś takiego. Nie znałam tego słowa
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 10.12.24, 09:07
              gugiel mówi też tak:

Określenie pochodzi oczywiście od starosłowiańskiego „bajania” czyli opowiadania zmyślonych opowieści, bajek.
              • borsuczyca.klusek Re: Nie mam forum 10.12.24, 09:15
                Czyli zamiast zwykłego "i po co pieprzysz te głupoty" można skwitować "i co bojcorzysz". Fajne, będę używać
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 10.12.24, 09:22
                  Ja bym tam powiedział inaczej, ale zaraz taki jeden się oburzy. To dam obrazek :D

https://i.ytimg.com/vi/KKvhtWgn-e8/maxresdefault.jpg
                  • borsuczyca.klusek Re: Nie mam forum 10.12.24, 09:27
                    To tabletki czy czopki? 🧐
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 10.12.24, 09:31
                      Wyglądają na doustne, jest szybsza metoda ale to w warunkach szpitalnych:

https://i.wpimg.pl/660x495/i.wp.pl/a/f/jpeg/35231/moz-zastrzyk-strzykawka-fotolia-660.jpeg
                      • xstefciax Re: Nie mam forum 10.12.24, 10:58
                        :-)
                        • hrasier_2 Re: Nie mam forum 10.12.24, 11:05
                          Na pierwszych pogaduchach sam ją wrzuciłem kiedyś, za publikownie prywatnej poczty.
        • hrasier_2 Re: Nie mam forum 10.12.24, 11:03
          irsila napisała:

> hrasier_2 napisał:
          >
          > > Ja mam swoje forum, dzięki Danusi. Jak masz przyjaciół to żyjesz.
          >
          > Swoje????
          > Nie ośmieszaj się!
          > Zaproszona byłam, sprawdziłam, nikomu nie polecam!
          > Przyjmują, usuwają, sto razy gorzej niż na gazecie.:D
          To się nazywa w psychologii stracić rozum. Ty nawet swój blog rozwaliłaś. To samo drugie forum, które umarło i ja je wskrzesiłem. Sama wypisujesz głupoty i posądzasz ludzi o niecne zamiary. Już na moderacji musiałaś odszczekać to. Najpierw jęczysż, że nikt z tobą nie rozmawia. A sama zniechęcasz ludzi do siebie. Jesteś podłą kobietą i nic się nie usprawiedliwia, ze masz chorego syna. Wylatujesz na własne życzenie. Starość jest okropna w twoim wydaniu. Wstyd.
    • irsila Re: Nie mam forum 08.12.24, 09:08
      asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> No dobra, mam jeszcze to testowe; bo mi się nie chce znowu zawracać głowy zawod
      > owym.
      > Ale tutaj...
      >
      > Au sza la la la mam dwie lewe ręce
      > Au sza la la la nie mam pieniędzy
      > Au sza la la la nie mam ochoty
      > Au sza la la la wziąć się do roboty
      > Zamiast pracować, ja wolę leniuchować

"Miałeś chamie złpty róg,
      został ci sie jeno sznur- Wyspiański🤣🤣😁

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 08.12.24, 09:14
        Sławomir to przynajmniej inteligentny jest...
        • ruda.replay Re: Nie mam forum 08.12.24, 10:43
          Większość ludzików twierdzi, że Zenek, Sławomir jest be... disco, ale na weselu " Oczy zielone" w mig odrywają od sałatki i... cała sala śpiewa z nami. :P
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 08.12.24, 10:52
            Zenek w wywiadach wygląda na fajnego gościa. Sławomir sam się wybił przez jutuba, robi też w kabareciarstwie. A wesele (takie bez zadęcia) to jest właśnie miejsce na proste disco - choć muzycznie Zenek to zęza. Jak dla mnie nie ma tu sprzeczności.
            • ruda.replay Re: Nie mam forum 08.12.24, 11:18
              Zenek ogarnięty chłopina, ale bardziej w ucho tembr głosu Sławomira przyswajam ;)
                • ruda.replay Re: Nie mam forum 08.12.24, 11:32
                  Tych, to jakoś nie trawię, jakiś taki cwaniakowaty ten Ś.
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 08.12.24, 11:44
                    Niemożliwe, ten co zgarnął kupę kasy na gówno muzie jest cwany. O-ho-ho! :D

A tu podobno przecwaniaczył - słyszałem, że jakiś osiadły w Chinach Polak zaproponował mu możliwość całkiem intratnego kontraktu, ale nasz mistrz postanowił go wyhujać i sam wszystko zgarnąć. No ostatecznie tam nie pykło, ale tu udawał, że ło ho ho! Czyli prekursor Janoszek czy jak jej tam.

• borsuczyca.klusek Re: Nie mam forum 08.12.24, 11:46
                      To byłaby cudowna inba tylko problem taki, że Bajer Full na tyle nikogo nie obchodził, że afera przeszła bokiem 😁
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 08.12.24, 11:49
                        No coś Ty, WTEDY obchodził. Tam nawet procesy były o prawa autorskie jakieś.
                        • borsuczyca.klusek Re: Nie mam forum 08.12.24, 11:53
                          To była drugorzędna aferka. Gdzie im tam do Kurzopków w Jerozolimie czy nawet obecnym akcjom w rodzinie Martyniuków?
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 08.12.24, 12:03
                            A był wtedy internet i kazał zero stano? :D
                            Albo inaczej - wyobraź sobie co by się stało z aferą Milli Vanilli w czasach internetu :D
                            Stano ujawnia, Prostracja komentuje, Piździk mały komentuje Prostrację, ta odpowiada Piździkowi, na to wchodzi Karinka Złotowłosa a wreszcie... sam Wardęga! I idą do fmma!
                          • ruda.replay Re: Nie mam forum 08.12.24, 12:05
                            W całym galimatiasie discopolowym brakuje tylko synka Danielka i ukulele :D
                    • hrasier_2 Re: Nie mam forum 10.12.24, 11:08
                      asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Niemożliwe, ten co zgarnął kupę kasy na gówno muzie jest cwany. O-ho-ho! :D
                      >
                      > A tu podobno przecwaniaczył - słyszałem, że jakiś osiadły w Chinach Polak zapro
                      > ponował mu możliwość całkiem intratnego kontraktu, ale nasz mistrz postanowił g
                      > o wyhujać i sam wszystko zgarnąć. No ostatecznie tam nie pykło, ale tu udawał,
                      > że ło ho ho! Czyli prekursor Janoszek czy jak jej tam.
                      > Nie ma co ukrywać, ze nie lubisz facetów. Nawet w muzyce. Ale baby byś łyżkami jadł😉
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie mam forum 10.12.24, 11:17
                        hrasier_2 napisał:

> > Nie ma co ukrywać, ze nie lubisz facetów. Nawet w muzyce. Ale baby byś ły
                        > żkami jadł😉

https://i.ytimg.com/vi/KKvhtWgn-e8/maxresdefault.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka