pyton130 18.02.08, 09:24 Do zasiedlenia w marcu 2008 roku. Nowe mieszkanie 45m2 w GTBS Gdańsk Ujeścisko. 2 pokoje,kuchnia, łazienka, przedpokój. Oczekuję propozycji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia-110 To może być oszustwo 18.02.08, 09:47 Potencjalnych chętnych proszę o ostrożność, dokładnie sprawdźcie tego Pana, to może być oszustwo, pozdrawiam-Monika Odpowiedz Link
pyton130 Re: To może być oszustwo 18.02.08, 10:02 nowe osiedle przy nowej ulicy Wadowickiej, boczna od Jeleniogórskiej, to tak gwoli uściślenia. Odpowiedz Link
michask30 Re: Nowe mieszkanie w GTBS Gdańsk !!!!!! 18.02.08, 10:14 Na sprzedaż? Czy na wynajem? Odpowiedz Link
michask30 Re: Nowe mieszkanie w GTBS Gdańsk !!!!!! 18.02.08, 10:34 no i przede wszystkim jaka cena? Jaki stan tzn czy sa tynki podlogi a moze meble? Odpowiedz Link
pyton130 Re: Nowe mieszkanie w GTBS Gdańsk !!!!!! 18.02.08, 12:24 Dopiero oddane. Wyposażenie standardowe GTBS - Kuchenka elektryczna z piekarnikiem, wanna obudowana z baterią oraz wc , wykładziny dywanowe i pcv oraz terakota w łazience, regulator temperatury i wszelkie przyłącza: RTV, internet, telefon. Pod uwagę biorę dwie ewentualności. Odpowiedz Link
michask30 więcej szcegułów 18.02.08, 13:57 Chciałbym poznać więcej szczegułów, tzn piętro i oczywiście cene. Dodam tylko, że interesuje mnie wynajęcie mieszkania ponieważ na kupno nie mogę sobie jeszcze pozwolić. Czy istnieje możliwość obejrzenia mieszaknia? Odpowiedz Link
pyton130 Re: więcej szcegułów 19.02.08, 08:10 Ostatnie piętro, kładzione są tapety i panele ścienne. Kontakt jak wrócę do kraju Odpowiedz Link
majmin2 Re: Nowe mieszkanie w GTBS Gdańsk !!!!!! 19.02.08, 08:58 Proszę o bliższe informacje, jaki koszt partyvypacji, proszę o nr telefonu Majak M Odpowiedz Link
majmin2 Re: Nowe mieszkanie w GTBS Gdańsk !!!!!! 19.02.08, 09:02 jestem poważnie zainteresowana zakupem partycypacji, jeśli to jest poważna oferta, proszę o podanie nr telefonu. Odpowiedz Link
administrator-gtbs Re: Nowe mieszkanie w GTBS Gdańsk !!!!!! 19.02.08, 13:26 Uwaga!!! Ostrzegamy wszystkie osoby zainteresowane powyższą ofertą. Mieszkania Gdańskiego TBS przy ul. Wadowickiej są przeznaczone wyłącznie na wynajem dla osób skierowanych przez Urząd Miejski w Gdańsku. Sprzedaż (wykupienie) mieszkania lub jego podnajęcie od najemcy skierowanego przez UM jest niemożliwe. Ponadto informujemy, że budynki te nie są finansowane przy udziale partycypacji osób fizycznych. Nasza firma od ponad dwóch lat nie prowadzi tego typu inwestycji. Administrator GTBS Sp. z o.o. Odpowiedz Link
monia-110 A jednak oszustwo 20.02.08, 11:14 Potencjalni chętni, zapaamiętajcie tę ofertę i nie dajcie się nabrać, przeczytajcie adpowiedź administratora GTBS, a najlepiej sami tam zadzwońcie. Ja już któryś raz spotkałam się w Gdańsku z takim oszustwem. Pozdrawiam-Monika Odpowiedz Link