malgos84 Re: cerkiew 09.06.05, 20:21 bulwersuje mnie sprawa złotych kopuł. szczyt tandeciarstwa! i zakład pogrzebowy w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos84 Re: cerkiew 09.06.05, 20:24 ponad 50% ludzi z gródka jest bez pracy a muszą swoje marne grosze łożyć na tak bezsensowne widzimisie baciuszki!!!!!zapewniłby lepiej ludziom miejsca pracy zamiast zabierać im pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejeck Re: cerkiew 09.06.05, 20:36 popieram! budowanie Kościołow i Cerkwi to już taka polska tradycja :] Nigdzie indziej tyle kasy w to nie wywalają.. Odpowiedz Link Zgłoś
naczalnik Re: cerkiew 09.06.05, 21:28 Nie rozumiecie podstawowych praw czarnej ekonomi.Czy baciuszka czy ksiądz muszą cały czas coś wymyślać,robić i zbierać "dobrowolne datki".Po zebraniu kasy na jakiś uświęcony cel,przekazuje 20 do 30% na ten cel a reszta zostaje w kieszeni.I tak w kółko-pomysł-składka-realizacja-kasa w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos84 Re: cerkiew 09.06.05, 21:46 dlatego do tych wszystkich pomysłow podchdzę lekceważąco, nie mam przecież zadnej gwarancji ze nawet te 30% trAFIA NA RZEKOMY CEL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: cerkiew 10.06.05, 07:34 malgos84 napisała: > dlatego do tych wszystkich pomysłow podchdzę lekceważąco, nie mam przecież > zadnej gwarancji ze nawet te 30% trAFIA NA RZEKOMY CEL!!!! dlaczego ja iinni podatnicy musimy finansować pomysły tej mafii aszpitale są na krawędzi bankructwa i są bezrobotne pilęgniarki i lekarze a ma fiia się czarna rozwija i nie boj się bezrobocja będąc na emeryturze dalej rządzi parafianami i ich doj Odpowiedz Link Zgłoś