09.06.05, 20:18
Obserwuj wątek
    • malgos84 Re: cerkiew 09.06.05, 20:21
      bulwersuje mnie sprawa złotych kopuł. szczyt tandeciarstwa! i zakład pogrzebowy
      w centrum.
      • malgos84 Re: cerkiew 09.06.05, 20:24
        ponad 50% ludzi z gródka jest bez pracy a muszą swoje marne grosze łożyć na tak
        bezsensowne widzimisie baciuszki!!!!!zapewniłby lepiej ludziom miejsca pracy
        zamiast zabierać im pieniądze
        • andrzejeck Re: cerkiew 09.06.05, 20:36
          popieram!
          budowanie Kościołow i Cerkwi to już taka polska tradycja :] Nigdzie indziej tyle
          kasy w to nie wywalają..
          • naczalnik Re: cerkiew 09.06.05, 21:28
            Nie rozumiecie podstawowych praw czarnej ekonomi.Czy baciuszka czy ksiądz muszą cały czas coś wymyślać,robić i zbierać "dobrowolne datki".Po zebraniu kasy na jakiś uświęcony cel,przekazuje 20 do 30% na ten cel a reszta zostaje w kieszeni.I tak w kółko-pomysł-składka-realizacja-kasa w kieszeni.
            • malgos84 Re: cerkiew 09.06.05, 21:46
              dlatego do tych wszystkich pomysłow podchdzę lekceważąco, nie mam przecież
              zadnej gwarancji ze nawet te 30% trAFIA NA RZEKOMY CEL!!!!
              • jan381 Re: cerkiew 10.06.05, 07:34
                malgos84 napisała:

> dlatego do tych wszystkich pomysłow podchdzę lekceważąco, nie mam przecież
                > zadnej gwarancji ze nawet te 30% trAFIA NA RZEKOMY CEL!!!!
                dlaczego ja iinni podatnicy musimy finansować pomysły tej mafii aszpitale są na
                krawędzi bankructwa i są bezrobotne pilęgniarki i lekarze a ma fiia się czarna
                rozwija i nie boj się bezrobocja będąc na emeryturze dalej rządzi parafianami
                i ich doj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka