25.06.05, 21:20
Zdarzyło mi się ostatnio odwiedzić naszą Gródecką siłownię, byłem tam pierwszy i ostatni raz. TO NORA! Kurde a jaki smród a jaki syf! Panie wójcie i Dyrektorze GOK to wstyd. Czy ktoś z was tam był! Czyżby w kasie gminnej nie było funduszy na takie cele to hańba, gdzie my q.wa żyjemy!
Obserwuj wątek
    • vip17 Re: Nora! 25.06.05, 22:09
      ja tam jeszcze nie byłem i po twojej reklamie nie mam zamiaru.
    • karolcia59 Re: Nora! 25.06.05, 23:16
      Kilka krotnie nosilam się z zamiarem odwiedzenia siłowni,chciałam popracować
      nad sylwetką ,ktoś mi kiedyś mówił ,że ponoć tam śmierdzi i widocznie tak
      jest.Młodzi , a może i nie tylko ,chętnie by kożystali z takiego
      miejsca .Zamiast 3zyle na piwo można by było dać za wstęp .Zeby tylko znależli
      się chetni ,dostali pieniądze na remont i użądzenia ,było by gdzie rozładować
      napięcie .Trzeba głosować na młodych radnych ,bo nikt inny nie wyjdzie z taką
      propozycją .
      • szop.pracz Re: Nora! 28.06.05, 07:30
        Dopuki funkcja radnego będzie opłacana takimi wysokimi dietami to niczego się nie spodziewaj! Zobacz naszą radę, jaka jednomyślność! Normalnie, całkowita niekompetnoność! Żeby był rozwój musi być opozycja i konkurencja, takie są prawa demokracji. I nie ma na kogo głosować bo, hołota pcha się jedynie do koryta! A przy głosowaniu podnosi rękę bo wójt tak chce. A potem to gradsko wyciąga w kasie po dietę bo się napracował. Tylko, że za tą dietę to płacimy my wszyscy! Oj, chyba piszę nie na temat!
    • sfinks62 Re: Nora! 01.07.05, 19:50
      Chyba wiesz gdzie jest kasa,hahahaha
    • shibby1 Re: Nora! 06.07.05, 11:25
      Hmm Ja chodze na silownie i powiem tak faktycznie nie ma tam moze warunkow na poziomie Bialostockich klubow typu atleta, ale jesli ktos ma checi to i w takich warunkach moze cwiczyc (tylko ze checi brak...) natomiast co do inwestycji moze gdybyscie tam chodzili to byscie wiedzieli ze zostal zakupiony sprzet treningowy za 11 tys zlotych(bynajmniej nie z pieniedzy ktore sie tam zbiera). Proponuje mniej plotek... grodek to mala miejscowosc wiec nawet mozna isc na spacer i zobaczyc jak to wyglada!!! Pozdrawiam i zapraszam na silownie
      • abza Re: Nora! 06.07.05, 18:43
        Shibby1!!! Tam nie ma wcale warunków- napewno a nie może- i to na rzadnym
        poziomie, nawet najgorszym!!! Bo widzisz, w takim syfie to nawet chęci
        odchodzą, bo nie każdy jest w stanie tam przebywać w odorach cudzego
        potu,stęchlizny i kotłowni. A co na to sanepid? ciekawa jestem. A kwota
        inwestycji jest conajmniej śmieszna, "GDZIE MY QRWA ŻYJEMY?" więc z całą
        pewnością nie da się tego porównywać do białostockich klubów! Ja zapraszam do
        Białegostoku a wówczas mozna porównać!
        - skond ty shibby taki u nas mondry i denerwujacy się wziołeś, co?
        • shibby1 Re: Nora! 06.07.05, 20:03
          Moze stad ze znam ortografie ;) a tak powaznie ja bynajmniej nie porownuje klubow w Bialymstoku do tych znajdujacych sie w Grodku-
          czytaj uwaznie.Tylko twierdze ze przesadzacie i to bardzo . A swoja droga pocenie to raczej jest standardem przy wysilku chyba, ze Ty sie nie pocisz, a jesli tak to zdradz mi sekret jak to sie robi.Hmm 10 tys zl to malo...widzisz gmina ma jeszcze inne inwestycje niz tylko silownia, a i taki wklad pieniezny powinien cieszyc (zyjemy w Polsce i takie sa realia!!!). I jeszcze Ci powiem ze regularnie widze na silowni 2 kobiety ktorym ten Twoj "swad" nie przeszkadza ludzie wyluzujcie nikt wam nie kaze tam chodzic.
          • szop.pracz Re: Nora! 06.07.05, 20:40
            Shibby1 chłopie skąd ty się qrwa wyrwałeś, że piszesz takie głupoty! Człowieku jakie fundusze na odnowienie ścian, zrobienie porządnego kibla i kabiny natryskowej to qrwa są fundusze! Śmierdzi bo nie ma odpowiedniej wentylacji co wiatrak jest za drogi! A zresztą tak się wq-wiłem, że odeszł mnie chęć do pisania!
            • shibby1 Re: Nora! 06.07.05, 21:49
              A ty szop nie pierdziel ze nie jestes stad wali mi tu od ciebie klamstwem nie jestes stad a sprawy grodka tak cie interesuja ze doslownie szok. Czlowieku albo jestes z KGB bo szacunek dla Ciebie czlowieku wiesz o takich rzeczach o ktorych pewnie w gminie nie wiedza.Chcesz naprawiac swiat?? Szyderstwem i oszczerstwami nic nie zmienisz!!! Brak mi slow to Ty mnie Wq-iles czlowieku. Pewnie zyjesz zyles i bedziesz zyl w naszym miasteczku i narzekal dalej. Mniej Plotek, wiecej wiadomosci z pewnych zrodel tego Ci zycze!!! <sorka za skladnie ale mnie juz rozrywa z nerwow>
          • abza Re: Nora! 07.07.05, 07:31
            Za błędy sorki, byłam wsćiekła- ale widze, że ty również olewasz tu pisownie!
            Piszesz "tych" - a jakie są tu jeszcze? oprócz tej prowizorki! dużo smrodu
            rozwiązała by klimatyzacja, prysznice oraz estetyka wnętrza, a tobie dodatkowo
            polecam antyperspirant i codzienny prysznic i inne kosmetyki- oto mój sekret!
            wypróbuji opowiedz wrażenia jaki był pierwsz raz!!! Nie uświadamiaj mnie gdzie
            zyjemy bo doskonale o tym wiem, a mieszkanie w Polsce nie musi odrazu znaczyć
            takiego dziadowania. Uwierz że 10 tyś dla gminy to nie jest wiele i mogli by
            sobie pozwolić na siłownie, a nie nore- może niech wstęp tam kosztuje tyle co
            powinien!!!! Teraz ty to przeczytaj i wyluzuj! bo wqrwiasz nie tylko mnie- masz
            pretensje ze ludzie narzekają, a ty ciągle krytykujesz, jaka to różnica? A co
            do plotek, to po jakiego ch.. ty zaglądasz na to forum? Sprawiasz wrażenie
            przybupnika wójta!!!
            • szop.pracz Re: Nora! 07.07.05, 08:08
              No i czego ty prowokatorze wszedłeś na to forum, aha pomieszać ci się chce! Coś mi tu facecik śmiedzisz! Nie będę więcej tu nic komenytował i nie dam sie sprowokować do głupiej dyskujsji i pyskówki. Nie mam zamiaru też pisać i wypowiadać sie w twoich tematach. Znam nr,tel. do dobrego psychiatry! Hahaha! Jeszcze ci dodam, że gówno ciebie powinno obchodzić kim i z kąd ja jestem tak ja i mnie gówno ty obchodzisz!
            • shibby1 Re: Nora! 07.07.05, 10:56
              Hmm nie chce nikogo obrazac narazie to ty to robisz, ceny wejsciowek na silownie by zmienily napewno duzo... ale ile osob by chodzilo moze ty bo byc moze Cie stac ,ale stali bywalcy by zrezygnowali bo oni nie maja zeby zaplacic tyle. A zreszta po cholere sie sprzeczac o cos takiego idz zapytaj ludzi ktorzy tam chodza czy im to strasznie przeszkadza, czy im w ogule to przeszkadza i wowczas wroc tu i napisz co powiedzieli!!! A co do kwestii kim jestem wiesz to akurat tez nie jest wazne moge byc i przeciwnikiem i zwolennikiem wojta, ale wydaje mi sie , ze jestem raczej realista. I w Polsce jest wolnosc slowa wiec nie bedziesz mi mowila co mam mowic ,a czego nie!!! Pozdrawiam i mam nadzieje ze bedzie mniej takich bezsensownych sporow
    • implus Re: Nora! 08.07.05, 20:27
      witajcie. z wielka uwaga przeczytałem wasze wypowiedzi na temat gródeckiej siłowni.chyba domyślam sie kto jest wielbicielem naszego gminnego wodza.chodze na siłownię i zgadzam się w 100% -śmierdzi to tam nieżle!!!!!!!!!! gdyby nie wieloletnie przyzwyczajenia zostawił bym to w ch....rzeczywiście niektórym przydałby się sztyft, oj przydał.inni używają go za dużo!!!!tak naprawde problem jest gdzie indziej. nikt nie będzie dawał funduszy , bo im to lata. jest osoba odpowiedzialna (bierze za to kase). ale ona też ma to w dupie .piłkarze jak chcą kasę to o nią walcza. i wywalczyli nowe boisko z przebieralniamii trybunami.pozdrawiam. w siłowni grzyb wp...la ściane .juz wkrótce będzie można pieczarkową zrobić.ten nowy sprzęt jest rzeczywiście niezły, szczególnie dla pan. ludzie zacznijcie przychodzić na siłownie to moze się jakos zorganizujemy bo teraz to jest ze 4-6 osób z ktorymi mozna pogadać , reszcie zwisa.pozdrawiam p.s. jeśli ktośchce poznac moje personalia-no problem.dość życia w syfie!!!!!!!!!!!!!
      • shibby1 Re: Nora! 09.07.05, 01:02
        A moze sami zajmiemy sie remontem tej silowni...bo skoro wladze maja to "w dupie" to zrobmy remont polozmy nowa wykladzine, pomalujmy sciany (oczywiscie napiszmy podanie o srodki do gminy) i bedzie po klopocie... tylko czy Ci, ktorym "tak zalezy" z tego forum pojda na to... ja jestem jak najbardziej za napiszcie tylko kiedy.
        Pozdrawiam
    • massxxl Re: Nora! 09.07.05, 12:10
      Chodzę codziennie na siłownię i jakoś nie przypominam sobie żeby ktoś przyszedł
      raz i zrezygnował(pewnie jakiś leszcz o słabej kondycji i psychice). Faktycznie
      na siłowni są brudne ściany i śmierdzi potem. Ale dla człowieka który chce
      osiągnąć jakieś wyniki to nie specjalnie przeszkadza. To tak jak byś miał pracę
      i z niej zrezygnował bo jest zły dyrektor, lub za ciężko się w niej pracuje.
      Jak chcesz efekty to musisz zapier...ać. Swoją drogą najwięksi kulturyści
      zaczynali ćwiczyć bądź też ćwiczą w mało lepszych siłowniach. Kto interesuje
      się kulturystyką to zapewne widział film z udziałem Doriana Yatesa "Krew i
      flaki" lub trening wielokrotnego zwycięscy Myster Olympia Ronnie Collemana.
      Tamte siłownie mało odbiegały wyglądem od naszej siłowni. W tym sporcie trzeba
      być twardemu. Ludzie ćwiczą i mają nie gorsze efekty niż na profesjonalnych
      siłowniach. Tym którzy chcą poćwiczyć w ładnym miejscu proponuje udać się do
      Białegostoku np. do Maniac Gym lub zakupić hantelki i iść do ZUS-u. W
      przyszłości możliwe że siłownia zostanie przeniesiona do szkoły więc się tak
      nie gorączkujcie tam może będzie wam lepiej pasowało.
      • and5 Re: Nora! 10.07.05, 00:57
        massxxl napisał:

> Swoją drogą najwięksi kulturyści
        > zaczynali ćwiczyć bądź też ćwiczą w mało lepszych siłowniach.

Swoją drogą wszyscy kulturyści brali i biorą kilogramy koksu. I nie mów że nie
        bo nie uwierzę;)
    • karolcia59 Re: Nora! 09.07.05, 21:20
      Moge poznać wiek najstarszego bywalca siłowni
      • massxxl Re: Nora! 10.07.05, 13:26
        karolcia59 napisała:

> Moge poznać wiek najstarszego bywalca siłowni

Wiekszość ludzi chodzących na siłownię to ludzie w przedziale wiekowym 17-21
        lat, starsi mają po 40 do 45 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka