pauline_kaczanow 29.10.02, 11:47 Na forum aktuaklnosci ktos sie podszywa pod moja osobe. Pisze okropne rzeczy o Wprost. Nie zgadzam sie na to prosze prosze usunac watek Sales voleurs i Wprost ukradlo mi tematy. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Niech Czy jest na forum lekarz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 11:54 A najlepiej weterynarz. Link Zgłoś
chan_ka NIE kontrolujesz sie 29.10.02, 14:48 rozdwojona! Piszesz trak rozne rzeczy pod tyloma nivckami ze nie pamietasz. To sa okropne rzeczy o WPROST? Okropne rzeczy o nich pisalas pare miesiecy temu. Zamierzasz tam wrocic i sie boisz? A kto cie tam przyjmie. Maca juz nie ma, tylko on mial dobre serce dla nieudacznikow Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Admin prosze usunac watek. !!!!!!!!! 29.10.02, 15:23 Owszem kontroluje sie. Umeszczaie danych osobowych jest karalne. Sprytna jestes ale ja jestem jeszcze sprytniejsza. Poza tym z tym pseudonimem tez sie pod kogos podszywasz. Czyzby pod pewna Hanke ? Jesli tak to juz ci wspolczuje... Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Admin prosze usunac watek. !!!!!!!!! IP: 217.197.165.* 29.10.02, 15:34 Paula, to ty tu jestes? Szukam cie od dwoch dni. Troszke przesadzilismy z tym poznym spacerkiem, ale to nie powod, zeby tak nagle w srodku nocy znikac. I w domu cie nie bylo, tylko kotek przez drzwi miauczal. Dobrze, ze sie znalazlas - rodzina cala w nerwach. Nie rob nam tego wiecej, kochana! Link Zgłoś
pwrzes Re: Admin prosze usunac watek. !!!!!!!!! 29.10.02, 15:43 A w domu wszyscy zdrowi, wez lepiej zabawki i idz do piaskownicy dziecko. Swoje prywatne porachunki zalatwiaj na privie a nie na forum. Mors Link Zgłoś