Dodaj do ulubionych

regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, to czy

22.11.02, 19:15
...czyta?

w pierwszym rzędzie chodzi mi o adminów. Czy czytują własny regulamin?

teraz krótki cytat:
S P I E R D A L A J F L A M O !!!!!!!!!!!!
Autor: pan_pndzelek@NOSPAM.gazeta.pl
Data: 22-11-2002 18:12 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

------------------------------------------------------------------------------
--
Czego prowokujesz brudasie?

koniec cytatu z aktualności.
Czy w swietle wspomnianego juz przeze mnie, waszego własnego regulaminu,
macie admini jakis komentarz do tego wpisu? a jest to pierwszy lepszy
przykład twórczosci forumowicza - świętej krowy, któremu - z niezbadanych dla
wiekszości powodów - pozwalacie na bardzo wiele.

Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 19:52
      Czy ktos poza toba w ogole potrafi czytac - oto jest pytanie.
    • pan_pndzelek Re: do kunce 22.11.02, 20:33
      Tym razem odpowiem ci kulturalnie , bo nie chcę się narazić Forum Tagowka,
      które sobie cenię. Odpowiedz mi wobec tego czemu dotąd na aktualnościach nie
      raziły cię antysemickie obrzydliwe wręcz spamy?! No odpowiedz.

Jeśli jeszcze raz POZWOLISZ SOBIE NA NAZWANIE MNIE ŚWIĘTĄ KROWĄ TO JA SIĘ
      ROZGADAM O TWOIM BOGATYM ŻYCIU - WIESZ JAKIM. A uwierz kunce że sporo wiem...
      Wic na przyszłość jak już musisz skarżyć to zważ na co i kogo?! OK?

Ja stwierdziłem, że jeśli nie da się inaczej sprawić by te śmiecie z
      aktualności zniknęły to ja im obrzydzę to do tego stopnia, że się porzygają.
      Rozumiesz PORZYGAJĄ SIĘ!!!!!!!!!!!!!
    • jotembi Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 22.11.02, 20:37
      właśnie, baaardzo dobre pytanie!
      regulamin wszyscy mają w głębokim poważaniu
      netykietę również, a szkoda wielka, wydawało mi się, że jest to coś, co wręcz
      wypada znać i czego należy przestrzegać

no ale skoro nikt tego nie kontroluje...
      admini są widocznie cierpliwi i przywykli już do tego stylu

przestałam bywać tam, gdzie z tym jest najgorzej, pewno nie ja jedna
      efekt będzie zapewne taki, że niektóre fora będą dalej funkcjonować już tylko
      jako śmietniki. też szkoda
      • Gość: Niech Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 20:40
        Chadzasz w szalu?
        • jotembi Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 22.11.02, 20:56
          że co, proszę, bo nie kumam...?
          chyba że to nie do mnie, w takim razie sorki
          poza tym nie chadzam (tzn w szalu)
          • Gość: Niech Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 21:28
            Nie przepraszaj, to do Ciebie. Czy bylas w W-wie na spotkaniu na Czerstwej?
            • jotembi Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 22.11.02, 22:40
              aha, skoro do mnie, to niniejszym odpowiadam: byłam na spotkaniu, czy
              właściwie obok spotkania, rozejrzałam się i stwierdziwszy duuużo
              organizacyjnych t-shirtów koloru czarnego oraz równie duuuuużo pytań o coś tam
              po lewej stronie poszłam się pasać w stołówce itp.
              w szalu nie byłam, coś mi się wydaje, że w ogóle nie mam szala, rany boskie,
              zima idzie a ja bez szala...
              ale szal jako taki nie w moim stylu zupełnie, w dżinsach byłam zapewne i w
              czymś w rodzaju młodzieżowej kurtki, takie z tyłu liceum, z przodu muzeum...
              a bo co...?
    • pan_pndzelek kunce donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!! n/txt 22.11.02, 21:27

• pan_pndzelek donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt 22.11.02, 22:09

• jotembi Re: donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt 22.11.02, 22:41
          o rany, jakie tu ciekawe wpisy... a mi się głupiej wydawało, że ideą forum
          jest wymiana poglądów...
          • Gość: Niech Re: donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 22:52
            Bylas w W-wie czy nie? Nie sciemniaj.
            • Gość: kunce adminie, który masz dzisiaj dyżur - czemu opieszal IP: *.chello.pl 23.11.02, 00:27
              opieszale odpowiadasz?

1. czy regulamin, który stworzyli własciciele portalu, obowiązuje na forum?

2. jeśli obowiązuje, to dlaczego nie wszystkich?

3. jaka będzie reakcja admina na próbę grożenia mi i szantażu w związku z moim
              pytaniem o szczególne prawa, dotyczace pewnych osób (nazwanych przeze mnie
              świętymi krowami forum)?

Pozdrawiam zapracowanych.
              • pan_pndzelek [...] 23.11.02, 00:50
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • pan_pndzelek Kuncewicz no odezwij się PANIENKO! 23.11.02, 01:00

• pan_pndzelek [...] 23.11.02, 01:05
                    • pan_pndzelek Kuncewicz NIE BĄDŹ TCHÓRZEM 23.11.02, 01:13
                      ODPOWIEDZ KUNCEWICZ!!!!!!!!!
                      • pan_pndzelek [...] 23.11.02, 01:20
                        • pan_pndzelek KUNCE przecież nie śpisz!!!!!!!!!!!!!! 23.11.02, 01:30
                          Odpowiadaj więc, nie będzie litości dla morderców Unii Wolności!!!
                          • pan_pndzelek KUNCE pytam, nie daruję!! 23.11.02, 01:38

• palker P_P !!! 23.11.02, 03:33
                              Napij się pndzel melissy i posłuchaj: dopóki kunce była radna, to se po niej
                              mogłeś słownie jeździć do woli. Ale teraz ona jest osoba prywatna i
                              najzwyklejsza miła forumowiczka. Nie ma zwyczaju zwracania się na forum po
                              nazwisku do innych osób. Jak masz do niej żale erotyczno-polityczne, to jej to
                              napisz na priva i tyle. Netykieta to cienka rzecz i wielce umowna. Ale zwracam
                              ci jednak uwagę, że złamałeś prawo, prezentując swoje uniesienia.
                              • pan_pndzelek Drogi palkerze! 23.11.02, 10:52
                                To nie ja przypiąłem się do kunce, jeno to babsko do mnie. Obraziło mnie, nie
                                raczyło przeprosić. Ja nie darowuję, taki już jestem. Dałem jej szansę,
                                czekałem na przeprosiny. Okazała jednakże chamstwo najwyższego rzędu.

Co do pretensji erotycznych - raczysz palkerze żartować, chyba ją widziałeś...

Pozdrawiam
                    • Gość: pollak [...] IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.11.02, 07:40
                      • pan_pndzelek SP. DZ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.02, 10:53

• jotembi Re: donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt 23.11.02, 00:41
              oj Niech, to kogo ty w końcu pytasz? mnie??? no pewnie że byłam w wawie i
              nadal jestem, ja jestem z wawy... ależ z ciebie maruda
              a co do ściemniania to nie zauważyłam żebym ściemniała... chyba że to nie do
              mnie, w takim razie sorki
              • Gość: Niech Re: donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 00:54
                Do ciebie. Bylas w W-wie. A jestes na fotce? Nie denerwuj mnie - jestes czy nie?
                I nie pytaj mnie po raz setny czy to do Ciebie czy nie.
                • jotembi Re: donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt 23.11.02, 01:00
                  to nie wstawiaj tych swoich postów byle gdzie, wtedy nie będę pytać!
                  w wawie jak mówiłam byłam i jestem nadal, od urodzenia zresztą
                  na zdjęciu mnie nie ma z powodów podanych w tej odpowiedzi gdzieś tam wyżej,
                  ani koszulki organizacyjnej nie miałam, ani mi nic po lewej nie przeszkadzało
                  (z wyjątkiem lewicy oczywiście, ale mowa była o jakimś elemencie strony
                  forum), więc zamiast się bratać poszłam na wyżerkę...
                  A BO CO???
                  oj bo w końcu przestanę odpowiadać, nawet moja życzliwość ma granice hehe
                  • Gość: Niech Re: donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt IP: 217.197.165.* 23.11.02, 14:01
                    Nic, nic. Kobieta w szalu uwidoczniona na zdjeciu podaje sie za mnie, a byly
                    takie podejrzenia, ze to ty. Ale skoro to nie ty, to nie ma sprawy. Tylko nie
                    podawaj sie za mnie.
                    • Gość: k`k Re: donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.11.02, 14:59
                      Gość portalu: Niech napisał:

> Nic, nic. Kobieta w szalu uwidoczniona na zdjeciu podaje sie za mnie, a byly
                      > takie podejrzenia, ze to ty. Ale skoro to nie ty, to nie ma sprawy. Tylko nie
                      > podawaj sie za mnie.
                      ===================================
                      No no no:)
                    • jotembi Re: donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt 23.11.02, 17:00
                      ufff, jakie to męczące, szczeniackie i tandetne...
                      dobrze zrobiłam, że wybrałam stołówkę

coś mi się wydaje, że szyld GW jednak niczego nie gwarantuje, wszędzie to samo.
                      pora spadać z forum...

BTW: nigdy za nikogo się nie podawałam i w przyszłości na pewno się to nie
                      zmieni. jakoś się nie wstydzę swojej własnej osobowości, a w piaskownicy
                      ostatni raz byłam już baaaardzo dawno temu i nawet wtedy mi to niezbyt
                      odpowiadało. więc ja to ja i tyle, a wy się bujajcie dalej sami, młodzieżowcy
                      • Gość: Niech Re: donosicielko PYTAŁEM O COŚ!!!!!!!!!!!! n/txt IP: 217.197.165.* 23.11.02, 17:05
                        Dobrze, dojrzala Jotembi, bedziemy sie bujac sami. A jesli chodzi o
                        piaskownice, to ja w niej bywam czesto, bo ja sikam do piaskownicy.
    • Gość: kunce pojawienie sie admina daje mi nadzieję IP: *.chello.pl 23.11.02, 23:18
      być może doczekam się, zaledwie po upływie doby i kilku godzin, odpowiedzi na
      pytania zawarte w dwóch moich postach zamieszczonych powyżej.

Interesuje mnie także, w jakim czasie od chwili zgłoszenia adminowi faktu
      złamania regulaminu, czy w wypadkach poważniejszych - faktu naruszenia prawa,
      admin obowiazany jest podjąć interwencję. Bardzo proszę o odpowiedź, jakie są
      wytyczne szefostwa portalu (to pytanie na marginesie sprawy Mohana... i nie
      tylko tej)
      a zatem - zaciekawiona czekam na Twoją odpowiedź, adminie.
      • pan_pndzelek kunce Ja czekam na przeprosiny NADAL!!! 24.11.02, 17:13
        Już drugi dzień czekam, że przeprosisz mnie za ten niebywale chamski tekścik na
        jaki sobie wobec mnie pozwoliłaś. Najpierw ty się może zachowaj a potem żądaj
        od innych babo!
        • Gość: pani_szcztka [...] IP: 209.234.157.* 24.11.02, 17:38
    • miko_ czy ktoś w końcu.... 24.11.02, 12:31
      ....usunie ten gówniany wątek z forum? Adminie weź sie do roboty!
      • Gość: Niech Re: czy ktoś w końcu.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 13:09
        Miko, ty wulgarna istoto. Nie wstyd ci?
    • chaladia Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 25.11.02, 07:47
      Szanowna Pani,

Gdyby Szanowna Pani trudniła się najstarszym zaqwodem świata lub tylko otwarcie
      przyznawała się na Forum do puszczania na lewo i prawo (vide Forum "Erotica")
      to bym za prezentowany powyżej tekst zagrzmiał na mojego przyjaciela
      Pana_Pndzelka i skarcił go za brak szacunku dla płci pięknej.
      Tak się jednak składa, że Szanowna Pani zajmuije się polityką, a polityka w
      Polsce to babranie się w gnoju, przy którym taniec nago przy rurce za pieniądze
      jest szczytem przyzwoitości godnym pensjonarki ze szkoły SS Szartytek w
      Szymanowie. Szanowna Pani posiada długi staż w polityce gminnej i partyjnej,
      więc wyrażam zdziwiuenia, że Pana_Pndzelkowy tekst Szanowną Panią zbulwesował.
      • Gość: kunce Re: regulamin i netykieta - do Pana Chaladii IP: *.chello.pl 25.11.02, 09:57
        Drogi Panie,
        miło mi, że poświęcił Pan uwagę mojemu tekstowi, ubolewam jednak, że uwaga ta
        była rozproszona, i sens moich pytań do admina Panu nieco umknął.
        Od dawna śledzę zagadki tego forum, a jedna z nich jest powód premiowania
        szczególnie agresywnych postaw, oraz niespójność praktyki
        zapewniania "czystości" forum.
        Dlatego zwróciłam się do adminów pytając:
        - dlaczego skoro narzucili nam regulamin korzystania z forum (a nie musieli
        tego robić) nie przestrzegają go?
        - dlaczego - jeśli podejmują interwencje - robią to z powodów niejasnych i
        jakby przypadkowy sposób?
        - dlaczego tolerują łamanie prawa Rzplitej? mam na myśli wirusy, włamania,
        groźby karalne. Tu powinni interweniować nawet nie majac własnego regulaminu.
        - jakie wnioski wyciągnęli ze sprawy Mohana, która była wielką kompromitacją
        portalu i z ktorej długo i klamliwie tłumaczyli się czytelnikom?

Tekst pan_... nie zbulwersowal mnie, był po prostu smutną egzemplifikacją
        zjawiska, pierwszym lepszym postem z nurtu, o który adminów pytałam.
        Bulwersuje mnie natomiast coś innego, mianowicie to, że Pan podjął się dyskusji
        w nurcie szmbiarskim. Dlaczego nie wytyka mi Pan pobudowanych willi
        za "wytransferowane" z gminnych funduszy pieniędzy, szwagrów wygrywających
        przetargi, ktorych warość jest potem nawet dwókrotnie zawyżana aneksami,
        nieuaczników krewnych, zatudnionych na intratnych stanowiskach, rozwalających
        własną niekompetencją to, co do tej pory działało? Bo nie ma czego, dlatego w
        stosunku do takich jak ja osób (a prosze spytać fachowców, jak stara i
        skuteczna jest to socjotechnika) lepiej wystawić jakieś frendzelki, które
        powtórzą kilka obrzydliwych insynuacji natury obyczajowej. Bez
        odpowiedzialności za słowo.

Ale to uwaga na marginesie. Cierpliwie czekam na stanowisko adminów i ich
        jednoznaczne odpowiedzi na proste przecież pytania.
        pzdr kunce
        • pan_pndzelek Do kunce RAZ JESZCZE 25.11.02, 11:21
          Gość portalu: kunce napisał:
          > Tekst pan_... nie zbulwersowal mnie, był po prostu smutną egzemplifikacją
          > zjawiska, pierwszym lepszym postem z nurtu, o który adminów pytałam.
          > Bulwersuje mnie natomiast coś innego, mianowicie to, że Pan podjął się
          dyskusji

Kłamiesz babo jak pies, nie potraktowałaś moich wypowiedzi jak "pierwszego
          lepszego postu" bo napisałaś, że to WŁAŚNIE JA jestem rzekomo WYJĄTKOWO
          traktowany jak święta krowa. I ja ci tej "świętej krowy" NIE WYBACZĘ stara
          krowo...

> [...] lepiej wystawić jakieś frendzelki, które
          > powtórzą kilka obrzydliwych insynuacji natury obyczajowej. Bez
          > odpowiedzialności za słowo.

Tu dajesz babo właśnie popis twojej "kultury"! Rozumiem, że taki jej model
          posiadasz w standardowym wyposażeniu swojej doczesnej POWŁOKI.

> Ale to uwaga na marginesie. Cierpliwie czekam na stanowisko adminów i ich
          > jednoznaczne odpowiedzi na proste przecież pytania.

Ja cierpliwie czekam aż mnie babo przeprosisz. Jestem cierpliwy, ale też
          potrafię być upierdliwy o czym wiesz! A jak rozpuszczę swój brudny jęzor i
          zacznę opowiadać to dopiero wstyd będzie na forum.

PS. I jeszcze jedno, czekam na wyjaśnienia dlaczego inne teksty (np. te
          wyjątkowe antysemickie brudy) nie sprowokowały cię do składania donosów na tut.
          forum. Dochodzę do wniosku, że mnie wyjątkowo nie lubisz, a to oznacza, że mnie
          pamiętasz. Czyżby?
      • _sorciere Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 28.11.02, 22:15
        chaladia napisał:

> Szanowna Pani,
        >
        > Gdyby Szanowna Pani trudniła się najstarszym zaqwodem świata lub tylko
        otwarcie
        >
        > przyznawała się na Forum do puszczania na lewo i prawo (vide Forum "Erotica")
        > to bym za prezentowany powyżej tekst zagrzmiał na mojego przyjaciela
        > Pana_Pndzelka i skarcił go za brak szacunku dla płci pięknej.
        > Tak się jednak składa, że Szanowna Pani zajmuije się polityką, a polityka w
        > Polsce to babranie się w gnoju, przy którym taniec nago przy rurce za
        pieniądze
        >
        > jest szczytem przyzwoitości godnym pensjonarki ze szkoły SS Szartytek w
        > Szymanowie. Szanowna Pani posiada długi staż w polityce gminnej i partyjnej,
        > więc wyrażam zdziwiuenia, że Pana_Pndzelkowy tekst Szanowną Panią zbulwesował.
        >
        >

Gratuluje serdecznie przyjaciela.Naprawde wysoki poziom.Co on skonczyl,ze tak
        elokwentny,ewnie co najmniej Sorbone.
        Chcalam zwrocic uwage,ze nie tylko politycy czytaja to forum.
        Ale skoro nie ma nic pan przeciwko takiej formie konwersacji to byc moze zaczne
        pisac na forum Warszawa i bede w ten sposob odpowiadac na panskie posty.
        Mysle,ze nie bedzie pan mial nic przeciwko temu a reszta uczestnikow nie
        bedziemsobie zawracac glowy,bo i po co?
    • Gość: kunce dzień dobry, Panie TeBe IP: *.chello.pl 25.11.02, 12:20
      sprawa, z którą stoję tu w kolejce już od piątku, spada na Pańską głowę.
      Mam nadzieję, że znajdzie Pan dla mnie trochę czasu.
      pzdr
      • Gość: Niech Re: dzień dobry, Panie TeBe IP: 217.197.165.* 25.11.02, 12:31
        Olac ja!
    • sceptyk Drodzy admini 25.11.02, 23:55
      Wczoraj jeszcze, przegladajac ten watek, natknalem sie na post pani_szcztki,
      zreszta krewnej pana_pndzelka. O ile pamietam, ta pani poradzila Panu
      pndzelkowi, aby spierdalal. Po czym okreslila go gnojem. Widze, ze post ten
      zostal wykasowany. To ze wzgledu na porade, godzaca w godnosc Pana Pndzelka,
      czy tez za okreslenie go tym, zapewne niepasujacym don mianem?

Na jednym tylko watku w Aktualnosciach znalazlem dzis nastepujace wypowiedzi
      Pana pndzelka:

JESTEM C H * J U !!!!!!!!!!!

Proponuję spotkanie dziś o 17.00 pod Rotundą. Odpowiedz koniecznie, bo mam
      zamiar ci wpierdolić CWELU.

S P I E R D A L A J F L A M O !!!!!!!!!!!!

Lepiej odstrzelić okurwieńca zawczasu,

Trotylem owijają się skurwiałe palestyńskie dziewczyny i skurwiali chłopcy 14-
      15 letni? Co w takim wypadku czuć? Litość? Nigdy...

Czyżunia WAL SIĘ NA RYJ PAJACU!!!
      ---------------------------------

W swietle powyzszego, sadze ze Panu Pndzelkowi naleza sie przeprosiny od Pani
      Szcztki za uzycie wulgaryzmu pod jego adresem. Poniewaz sam juz od dluzszego
      czasu nosze sie z zamiarem zwrocenia sie do Pana Pndzelka, wdzieczny bylbym
      Wam, Admini, za zasugerowanie mi formy zwrocenia sie do Pana Pndzelka,
      adekwatnej do jego osobowosci. Po prostu chcialbym, aby mnie zrozumial. A z
      kolei nie chcialbym, aby post moj zostal wykasowany.

Z gory dziekuje
      sceptyk
      • Gość: Niech Re: Drodzy admini IP: 212.76.37.* 26.11.02, 00:41
        Chyba ci ktos placi za wierszowke. Gdyby mi placili za czytanie twoich wypocin,
        bylbym Gatesem.
        • sceptyk Eee tam, NIECH Ci bedzie 26.11.02, 20:14
          Gość portalu: Niech napisał:

> Chyba ci ktos placi za wierszowke. Gdyby mi placili za czytanie twoich
          wypocin,
          >
          > bylbym Gatesem.
          ----------------------

Zalatw sobie by Ci placili i zostan Gatesem. Przy okazji zauwaz, ze za pisanie
          w zasadzie dostaje sie wiecej niz za czytanie. No, nie wiem czy za Twoje, bo ja
          takie przepychanki z Adminami, w ktorych Ty celujesz, to juz w ogolniaku
          przerabialem.

A jak juz tym Gatesem bedziesz to nie zapomnij, prosze, dzieki komu...
          • sceptyk I jeszcze jedno 26.11.02, 22:38
            Krytyczny Niechu, chcialbym jeszcze cos dodac. A mianowicie, nie odbierajac Ci
            prawa do slusznej(choc na nienajwyzszym poziomie) krytyki moje celnej i
            wartosciowej tworczosci Forumowej, chcialbym zwrocic Twa, jak tez i innych
            czytelnikow uwage, ze tylko czesc wpisow na F. podpisanych jako 'sceptyk'
            wychodzi spod mojej klawiatury. Moj nick, zalogowany, ma tu ponad poltoraroczna
            tradycje. Niestety, infantylni Admini uznali, ze ochrona nickow na Forum nie
            jest zajeciem godnym ich uwagi i stad istniejaca caly czas mozliwosc kradziezy
            nicka. Korzystaja z tego rozne gnoje, przyglupy, malolaty i inne badziewie,
            wpisujac sie pod istniejacymi nickami - w tym konkretnym przypadku -
            jako 'sceptyk'. Widocznie rajcuje ich (podobnie jak i niedoroslych Adminow)
            mozliwosc malego oszustwa i tworzenie nieporozumien na Forum. Wielokrotnie
            apelowalem w przeszlosci do Adminow, prosilem by uniemozliwic kradzieze ('dupa'
            w temacie postu wpisac nie mozna. ale kradziony 'sceptyk' jako gosc - prosze
            bardzo). Olewaja, bo sa zajeci m.in. szczeniackim przekomarzaniem sie z takiemi
            roznymi, ktorych tu wymieniac nie bede (Tebe do X, X do Tebe etc - glownie o
            wyzej wzmiankowanej d. - panny Maryni).

Ja juz od dawna nie pisze nic niezalogowany.

Jesli zatem czesc Twych celnych (choc na nienajwyzszym poziomie) uwag dotyczy
            pisania sceptykow w ogole, to badz laskaw rozdzielic te krytyke na taka, ktora
            jest adresowana do sceptyka zalogowanego, oraz na taka, ktora dotyczy badziewia
            forumowego. Wspieranego przez infantylnych, jako rzeklem, Adminow.
            • Gość: Jureek Re: I jeszcze jedno IP: 62.8.156.* 27.11.02, 08:09
              A ja cieszę się, że Ci infantylni admini traktują użytkowników forum jak dorosłych ludzi, na tyle niegłupich, że potrafiących odróżnić kogoś, kto podpisuje się jako "gość sceptyk", od sceptyka zalogowanego.
              Jurek
              • sceptyk W zasadzie zgadzam sie 27.11.02, 13:50
                Gość portalu: Jureek napisał:

> A ja cieszę się, że Ci infantylni admini traktują użytkowników forum jak
                dorosł
                > ych ludzi, na tyle niegłupich, że potrafiących odróżnić kogoś, kto podpisuje
                si
                > ę jako "gość sceptyk", od sceptyka zalogowanego.
                > Jurek
                ---------------------------

W zasadzie jestem gotow przyjac Twoj punkt widzenia i tez sie cieszyc z
                traktowania uczestnikow F. przez Adminow. Choc nie wiem, czy ta wiara w
                inteligencje forumiarzy, wykazywana Twoim zdaniem przez Adminow, jest zawsze
                uzasadniona. Proponuje Ci w zamian do podzialu moj punkt widzenia na temat
                policji:

Ciesze sie, ze policja traktuje spoleczenstwo jak doroslych ludzi, na tyle
                nieglupich, ze potrafiacych odroznic zlodziei i bandytow od osob uczciwych. W
                ten sposob ludzie sa w stanie obronic sie i uchronic od strat materialnych, jak
                i tych poniesionych na zdrowiu (kiedy nie chca swojego oddac)..
                • Gość: Jureek Re: W zasadzie zgadzam sie IP: 62.8.156.* 02.12.02, 18:34
                  sceptyk napisał:

> Ciesze sie, ze policja traktuje spoleczenstwo jak doroslych ludzi, na tyle
                  > nieglupich, ze potrafiacych odroznic zlodziei i bandytow od osob uczciwych. W
                  > ten sposob ludzie sa w stanie obronic sie i uchronic od strat materialnych, jak
                  >
                  > i tych poniesionych na zdrowiu (kiedy nie chca swojego oddac)..

Naprawdę wierzysz w to, że odróżnienie złodzieja i bandyty od człowieka uczciwego pozwoli mi się przed owym bandytą obronić?
                  Rolą policji nie pokazywanie obywatelom, kto bandyta, a kto porządny, po to żeby obywatele mogli się sami przed nimi obronić. Rolą policji jest obrona obywateli przed przestępcami. Za to płacimy podatki.
                  Jurek
                  • sceptyk I znow sie zgadzam 02.12.02, 20:16
                    Tym razem z tym co napisales o roli policji. Ale w takim razie dodam, ze - per
                    analogiam - rola adminow jest pilnowanie (wzglednego) porzadku na Forum i
                    stworzenie takich zabezpieczen, aby nie kradziono nicka 'sceptyk'. Za to
                    (wzgledny porzadek)im w koncu placa.

sc-k
                    • Gość: Jureek Re: I znow sie zgadzam IP: 62.8.156.* 02.12.02, 20:52
                      sceptyk napisał:

> Tym razem z tym co napisales o roli policji. Ale w takim razie dodam, ze - per
                      > analogiam - rola adminow jest pilnowanie (wzglednego) porzadku na Forum i
                      > stworzenie takich zabezpieczen, aby nie kradziono nicka 'sceptyk'. Za to
                      > (wzgledny porzadek)im w koncu placa.

Zgadzam się. Admini wypełniają swoje zadanie. Pilnują twojego nicka. Forum jest tak skonstruowane, że aby napisać jako sceptyk, trzeba się zalogować podając tylko sceptykowi znane hasło.
                      Czy ktoś może złamał Twoje hasło i ukradł Ci nicka?
                      Jurek
                      • sceptyk Waszmosc kpisz, czy o droge pytasz 02.12.02, 21:10
                        Bardzo wiele razy rozne przyglupy i niedorosle dresiarstwo wpisalo na F. swe
                        kretynskie teksty, sygnujac je jako sceptyk (co prawda nie zalogowany, ale
                        sceptyk. Kto ma czas i wystarczajaca bystrosc, by porownywac adresy IP i potem
                        robic analzy, ktory to sceptyk jest 'prawdziwy'?). Pal szesc jak sie pisze o d.
                        Maryni. Ale niektore teksty zahaczaja o polityke, na przyklad. I nagle okazuje
                        sie, ze jakis 'sceptyk' gdzies na forum wypisuje dyrdymaly, od ktorych ja sie
                        czerwienie. Ale to idzie na moje konto.

Ale wlasciwie po co to tlumacze? Wydaje mi sie jakby oczywiste.

Wystarczylo by, aby admini wprowadzili ograniczenia wpisywania sie jako gosc i
                        uniemozliwili domoroslym figlarzom podawanie jako nickow tych, ktore sa juz
                        czyjas wlasnoscia. To je proste. Trzeba tylko chciec.
                        • Gość: Jureek Re: Ani jedno, ani drugie IP: 62.8.156.* 02.12.02, 21:43
                          sceptyk napisał:

> Bardzo wiele razy rozne przyglupy i niedorosle dresiarstwo wpisalo na F. swe
                          > kretynskie teksty, sygnujac je jako sceptyk (co prawda nie zalogowany, ale
                          > sceptyk. Kto ma czas i wystarczajaca bystrosc, by porownywac adresy IP i potem
                          > robic analzy, ktory to sceptyk jest 'prawdziwy'?).

Eee tam, od razu analizy. Na pierwszy rzut oka widać, czy ktoś pisze zalogowany, czy jako gość.

> Pal szesc jak sie pisze o d.
                          >
                          > Maryni. Ale niektore teksty zahaczaja o polityke, na przyklad. I nagle okazuje
                          > sie, ze jakis 'sceptyk' gdzies na forum wypisuje dyrdymaly, od ktorych ja sie
                          > czerwienie. Ale to idzie na moje konto.

Dla idiotów może iść na Twoje konto. Ale ja się idiotami nie przejmuję.

> Ale wlasciwie po co to tlumacze? Wydaje mi sie jakby oczywiste.
                          >
                          > Wystarczylo by, aby admini wprowadzili ograniczenia wpisywania sie jako gosc i
                          > uniemozliwili domoroslym figlarzom podawanie jako nickow tych, ktore sa juz
                          > czyjas wlasnoscia. To je proste. Trzeba tylko chciec.

Przy takim ograniczeniu nawet Ty sam nie mógłbyś podpisać się jako "gość sceptyk". Poza tym, nie jest to aż takie proste technicznie. W momencie wysyłania postu trzeba byłoby wykonać kwerendę na bazie danych wszystkich zalogowanych uczestników (ciekawe jak liczna jest ta baza). Wyobrażasz sobie, jak opóźniałoby to wysyłanie posta? Już teraz forum czasami się dusi. Moim zdaniem - gra niewarta świeczki.
                          Jurek
                          • eela Re: Ani jedno, ani drugie 03.12.02, 10:52
                            Gość portalu: Jureek napisał(a):

> tu trzeba byłoby wykonać kwerendę na bazie danych wszystkich zalogowanych
                            uczes
                            > tników (ciekawe jak liczna jest ta baza). Wyobrażasz sobie, jak opóźniałoby
                            to
                            > wysyłanie posta? Już teraz forum czasami się dusi. Moim zdaniem - gra
                            niewarta
                            > świeczki.

Dyskutowaliśmy juz kilka razy na temat ochrony nicków. To w ogóle nie wchodzi w
                            grę. Admini wychodza z załozenia, ze standardem z internecie jest login.
    • pan_pndzelek kunce, aleś ty babo zaparta 26.11.02, 05:44
      ...a ja na przeprosiny twoje czekam...
    • Gość: newsroom Re: regulamin i netykieta - co uważamy? IP: *.gazeta.pl / 213.25.43.* 28.11.02, 09:18
      Uważamy, że powinna Pani w końcu przeprosić Pana_Pndzelka. Po prześledzeniu
      całej historii widać wyraźnie, że konflikt zaczął się od Pani wystąpienia.
      Pozdrawiamy
      • _koral Re:Czy admin jest slepy????????????? 28.11.02, 17:34

• cze67 Re: regulamin i netykieta - co uwaz˙amy? 03.12.02, 10:22
        Gos´c´ portalu: newsroom napisa?(a):

> Uwaz˙amy, z˙e powinna Pani w kon´cu przeprosic´ Pana_Pndzelka. Po
        przes´ledzeniu ca?ej historii widac´ wyraz´nie, z˙e konflikt zacza˛? sie˛ od
        Pani wysta˛pienia.

Wlasnym oczom nie wierze!!! Coz za wspaniala logika, ilez przemyslen potrzeba
        bylo do stworzenia takiego postu. Jestescie geniuszami. Koles lamie iles tam
        razy netykiete i regulamin, flekuje kobiete, ktora zwrocila na niego wasza
        uwage, a wy kazecie jej go przepraszac? Cudownie, niech wie, ze ma wasze
        poparcie, niech dalej rowna ludzi z ziemia.
        Tylko w takim razie po co ta cala nietykieta? Ludzie, opamietajcie sie!
    • pan_pndzelek kunce JA CZEKAM I CZEKAM I CZEKAM 28.11.02, 18:33
      Doprawdy niegrzeczna z ciebie panienka, niegrzeczna. Z tą panienką to
      oczywiście żart, ale jesteś babo niegrzeczna.

Czekam na te przeprosiny, no...
      • _sorciere Re:Ty szczota a ty tez bedziesz przepraszal? 28.11.02, 22:00
        Re: 'Rysa' czyli stosunki polsko żydowskie według
        Data: 28-11-2002 19:46 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
        Nie masz innych zmartwień chuju z krosna?

Np za to??
        • _sorciere Re:Ty szczota a ty tez bedziesz przepraszal? 28.11.02, 22:05
          Re: Do _sorścierki
          Data: 28-11-2002 20:27 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
          Idź łajzo _sorścierko gdzie miejsce twe... do wychodka, takiego jak u twojej
          mamusi był - do sławojki...

• _sorciere Re:Ty szczota a ty tez bedziesz przepraszal? 28.11.02, 22:08
            Powiem ci po polsku Aniu
            Data: 25-11-2002 12:20 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

SPIERDALAJ STARA KURWO!!!

• Gość: kunce nieśpieszni Państwo Admini, wczoraj minął tydzień IP: *.chello.pl 29.11.02, 09:08
              minął tydzień, odkąd zadałam Wam pytanie, dlaczego tolerujecie grupę świętych
              krów, którym na tym formum pozwalacie nie tylko łamać Wasz własny regulamin,
              ale i prawo naszego kraju.

Zbliża sie weekand, okres w którym - jak mozna sądzic po owocach - nikt juz
              zupełnie sieci nie kontroluje (dowodem sprawa Mohana) dlatego przed tym
              krytycznym okresem pragne zapoznać Was z wyjątkami artykułu z ostatniego Wprost:

Służba bezpieczeństwa sieci
              Tygodnik "Wprost", Nr 1044 (01 grudnia 2002)

Internetowych natrętów można wykryć i ukarać
              (...)Osoby, które zakłócają nasz spokój przez Internet bądź telefon komórkowy,
              nie są już bezkarne! Można ustalić, kim są. Jeśli ich działanie kwalifikuje się
              jako słowną napaść (PODKREŚLAM: SŁOWNA NAPAŚĆ) albo molestowanie seksualne,
              zajmie się nimi policja i prokuratura.

>>>>>> Jeśli tylko uprzykrzają nam życie, dostawca usług internetowych bądź
              operator sieci komórkowej może im to uniemożliwić.<<<<<<<<

Julita Pruchniak (...) zawiadomiła administratora serwisu. Masterowi
              zablokowano dostęp do witryny. - Osobę, która narusza reguły obowiązujące w
              sieci, usuwamy z kanału czasowo lub na stałe.

Wczesne ostrzeganie
              Dostawcy Internetu najpierw sami próbują wpłynąć na natręta. Wysyłają do niego
              list polecony z żądaniem zaprzestania nagannych praktyk, powołując się na
              odpowiednie przepisy kodeksu karnego. - Zwykle taka przestroga pomaga. Często
              adresatami są osoby nieletnie, więc listy trafiają do rodziców. Przepraszają
              oni za syna lub córkę i zapewniają, że łamanie prawa się nie powtórzy. I
              najczęściej tak jest - mówi Marek Dudek, szef wydziału bezpieczeństwa w TP SA.
              Jeśli ostrzeżenia nie pomagają, wkracza policja.

z życzeniami weekendowej refleksji
              kreśli się
              kunce

• pan_pndzelek nieśmieszna kunce/wicz/, wczoraj minął tydzień 29.11.02, 10:57
                nieśmieszna kunce/wicz/, wczoraj minął tydzień jak czekam na twoje przeprosiny.

Eufemizmem byłoby nazwać twoje zachowanie niegrzecznym, w związku z czym
                przyjmij do wiadomości, że tak jak Mr President Bush w sprawie Iraq tak i ja
                rozważam dokonanie inwazji w najbliższy weekend. NIE MA KULTURY DLA WROGÓW
                KULTURY!!!

A propos, czy twój dostawca internetu przeslał ci już list polecony w związku z
                uporczywym łamaniem przez ciebie regulaminu, netykiety oraz w związku z tym że
                jesteś natrętna i obrażasz innych forumowiczów. Zajrzyj no do skrzynki...
                • Gość: siedem Szanowny panie Pendzelek IP: 213.216.66.* 29.11.02, 14:19
                  Powinien pan uczyć się historii najnowszej [czy tam pani] spojrzeć na żywoty
                  świętych męczenników forum [ślimak, bolek, karol w] i oszczędzić sobie
                  niepotrzebnych cierpień.

5040
                  • pan_pndzelek Ależ kto mówi, że ja cierpię? 29.11.02, 15:51
                    Ależ kto mówi, że ja cierpię?

Ja po prostu na codzień obracam się w lepszym towarzystwie niż ten ściek na
                    Aktualnościach pełen gastarbeiterów rozgoryczonych wykonywaniem hańbiących
                    zajęć i smutnych prostytutek stojących przy szosach het daleko od ojczyzny.

Dla mnie to taka ciekawa obserwacja i doświadczenie jak nie przymierzając
                    odwiedziny w chlewie, bowiem z racji pochodzenia chlewy znam tylko z
                    opowieści...

• maas Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 03.12.02, 10:15
      Nasze stanowisko w sprawie konfliktow miedzy forumowiczami przedstawialismy
      wiele razy: nie jestesmy w stanie rozsadzac sporow typu "kto kogo obrazil
      pierwszy". Jestesmy w stanie usuwac nieregulaminowe posty, w czym bardzo pomaga
      nam podawanie dokladnych linkow do postow do usuniecia lub klikanie
      na "skasujcie ten watek" w przypadku chamskiego watku. Przypominam tez, ze z
      powodow technicznych nie kazde IP da sie zablokowac.

Pozdrawiam,

Maas
      • cze67 Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 03.12.02, 10:24
        maas napisa?a:

> Nasze stanowisko w sprawie konfliktow miedzy forumowiczami przedstawialismy
        > wiele razy: nie jestesmy w stanie rozsadzac sporow typu "kto kogo obrazil
        > pierwszy".

To nie jest konflikt miedzy forumowiczami, tylko konflikt pana pendzelka z
        netykieta. I to powazny tudziesz dlugotrwaly. A to roznica.
        A poza tym juz rozsadzliscie, zasugerowaliscie kunce, zeby przeprosila w.w
        pana. Co jest szczytem ignorancji.
        • maas Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 03.12.02, 10:43
          Nie zauwazylam, zeby ktos z nas cos takiego sugerowal.
          • cze67 Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 03.12.02, 10:46
            maas napisa?a:

> Nie zauwazylam, zeby ktos z nas cos takiego sugerowal.

Neewsroom gazety to zrobil. Nie wiem, jaki jest tam u was podzial. Dla mnie to
            jedno i to samo.
            • maas Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 03.12.02, 10:51
              1. IP www2.gazeta.pl w wypadku tej osoby nie ma nic wspolnego z Gazeta, po
              prostu przegladarka tak zaznaczyla fakt pisania na forum Gazety. Nasze IP to
              *.stacje.agora.pl.
              2. Adminami sa osoby, ktorych loginy zaznaczaja sie na czerwono.
              • sceptyk Szanowna p. Maas 03.12.02, 12:27
                maas napisała:

> 1. IP www2.gazeta.pl w wypadku tej osoby nie ma nic wspolnego z Gazeta, po
                > prostu przegladarka tak zaznaczyla fakt pisania na forum Gazety.
                -------------------------

Przepraszam, ze Pania fatyguje, ale czy zechcialaby Pani napisac to zdanie od
                nowa, tak aby jego sens byl zrozumialy dla czytelnikow?.

Z gory dziekuje

sc-k
                • tebe Re: Szanowna p. Maas 03.12.02, 17:19
                  Newsroom nie był nasz i tyle.
                  • Gość: kunce Re: Szanowna p. Maas IP: *.chello.pl 03.12.02, 23:33
                    tebe napisał:

> Newsroom nie był nasz i tyle.

co znaczą te słowa?

krąg nietykalnych "świętych krów" dziwnie orbituje wokół nazwisk, twarzy i
                    miejsc, które Wam jakby nie do końca nie są nieznane, ot, chocby wokół nie tak
                    odległych pokoi.

• 0nly Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 03.12.02, 10:46
            mnie men tez na towarzyskim obraza i od cipek wyzywa.......czy mozesz mu maas
            powiedziec zeby mnie przeprosil??????

:)
            • nienormalny Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t 03.12.02, 12:15
              Ja tez prosze powiedziec wszystkim, ktorzy mnie obrazili (chociazby swoja
              obecnoscia na tym forum), zeby mnie przeprosili. A najlepiej po prostu
              wszystkim.
      • Gość: kunce Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t IP: *.chello.pl 03.12.02, 23:20
        maas napisała:

> Nasze stanowisko w sprawie konfliktow miedzy forumowiczami przedstawialismy
        > wiele razy: nie jestesmy w stanie rozsadzac sporow typu "kto kogo obrazil
        > pierwszy".

Maas,
        czy ktoś tu Was prosił o rozstrząsanie sporów między forumowiczami?
        (jak słusznie zauważyła jedna z zabierajacych tu głos osób - jest tu jeden
        spór: między pewnym chronionym przez Was forumowiczem a netykietą).

Pytanie brzmi: dlaczego nie przestrzegacie własnego regulaminu, który -
        podobno - ma obowiązywać wszystkich?
        • Gość: ktos Re: regulamin i netykieta - czy ktos, poza mna, t IP: *.acn.pl 03.12.02, 23:38

> Pytanie brzmi: dlaczego nie przestrzegacie własnego
          > regulaminu, który - podobno - ma obowiązywać
          > wszystkich?

Bo zydowskie scierwo, to nie "wszyscy". Maas juz to
          bardzo wyraznie powiedziala.

• kunce w sprawie odpowiedzi Maas 08.12.02, 01:09
        maas napisała:
        Przypominam tez, ze z
        > powodow technicznych nie kazde IP da sie zablokowac.

proszę o napisanie, jakich konkretnie IP nie jesteście w stanie zabanować

także pozdrawiam
        • pan_pndzelek Coś ty babo taka ciekawska? PRZEPROŚ MNIE 08.12.02, 18:01
          Coś ty babo taka ciekawska? PRZEPROŚ MNIE!!!!!!!!

Swoją drogą jeśli nie wiesz jakich IP nie da się zabanować to w ogóle dziwi
          mnie jak potrafisz włączyć komputer. To są informacje z zakresu szkoły
          czteroklasowej ty mundra była radno... boże jacy ludzie nami rządzą? tępaki i
          matoły...
          • cze67 Re: Cos´ ty babo taka ciekawska? PRZEPROS´ MNIE 08.12.02, 18:28
            O, pan pendzelek! Obrzuca ludzi inwektywami i kaze siebie przepraszac. Ciekawy
            przypadek.
    • pan_pndzelek KUNCE JA NADAL CZEKAM NA PRZEPROSINY 04.12.02, 12:34
      KUNCE JA NADAL CZEKAM NA PRZEPROSINY!!!!!!

To, że usiłujesz udawać ignorowanie moich postów do ciebie nie usunie problemu,
      jakim było twoje zachowanie. Domagam się raz jeszcze przeprosin!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka