Dodaj do ulubionych

Problem z logowaniem się do poczty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.15, 09:43
Dzień dobry, jeszcze wczoraj bez problemu mogłam logować się na swoje konto na gazeta.pl, a dziś niestety już nie, bo wyskakuje mi komunikat: "Nieprawidłowy e-mail, login lub hasło. Spróbuj ponownie (sprawdź, czy klawisz Caps Lock jest wyłączony)". Hasło na pewno jest prawidłowe, jak i login, capslock wyłączony...Także w smartfonie (używam adresu tylko do logowania się w aplikacjach) wyświetla się komunikat: wymagane działanie na koncie .... wpisz hasło ... wpisuję i nie działa (błędne hasło lub login). Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Adres którego to dotyczy to: ifa31@gazeta.pl . Nadmieniam, iż wszystkie działania związane z migracją na nową pocztę wykonałam w wymaganych terminach.
Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Problem z logowaniem się do poczty 01.12.15, 14:14
      Spróbuj zalogować się w trybie incognito. Jeżeli się zalogujesz wyczyść pamięć podręczną, ciasteczka i zapamiętane hasła z przeglądarki.
      • Gość: ifa31 Re: Problem z logowaniem się do poczty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.15, 15:35
        Niestety nie działa. Nie mogę się zalogować w trybie incognito ani na komputerze ani na smartfonie. Mimo wszystko wyczyściłam pamięć podręczną, ciasteczka i zapamiętane hasła z przeglądarki. I nic. Co robić?
        • pawel_owc Re: Problem z logowaniem się do poczty 01.12.15, 18:56
          To jest chyba grubszy problem, więc czekamy na jakieś info...
        • Gość: ifa31 Re: Problem z logowaniem się do poczty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.15, 15:48
          Nadal nie mam dostępu do poczty... Nie mogę aktualizować aplikacji na smartfonie bo konto na gazeta.pl jest głównym ... Czy znajdzie się rozwiązanie mojego problemu? Proszę o odpowiedź.
          • bagienny Re: Problem z logowaniem się do poczty 03.12.15, 16:34
            Powinno być już ok.
            • Gość: ifa31 Re: Problem z logowaniem się do poczty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.15, 08:38
              Niestety nadal nie działa (ciągle ten sam komunikat: Nieprawidłowy e-mail, login lub hasło.....)
              • borowiczmarcin Re: Problem z logowaniem się do poczty 04.12.15, 16:47
                U mnie dziś przez cały dzień występuje podobny problem. Nie mogę się zalogować na swoje konto pocztowe.
    • Gość: ifa31 Re: Problem z logowaniem się do poczty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.15, 11:39
      Proszę o odblokowanie dostępu do mojego konta ( ifa31gazeta.pl ). Od tygodnia nie mam do niego dostępu. Aplikacje w telefonie przestają mi działać nie mogą się zaktualizować, bo wymagane działanie na koncie ... A cały czas ten sam komunikat błędny login lub hasło. Proszę o odpowiedź co mam w tej sytuacji zrobić. Nie mogę utracić tego konta.
      • bagienny Re: Problem z logowaniem się do poczty 08.12.15, 13:59
        Konto nie jest zablokowane. Usługi Google w domenie gazeta.pl zostały usunięte 15 listopada.
        Należy korzystać z konta gmail dla usług google.
        • Gość: ifa31 Re: Problem z logowaniem się do poczty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.15, 14:51
          OK rozumiem, ale do poczty na stronie "poczta.gazeta.pl" też nie mogę się zalogować na stronie "poczta.gazeta.pl" ani tutaj na forum również (komunikat: Nieprawidłowy e-mail, login lub hasło. ) Hasło na pewno prawidłowe bo nic nie zmieniałam. Co mam zrobić?
          • bagienny Re: Problem z logowaniem się do poczty 08.12.15, 14:55
            Napisz na adres pomoc@agora.pl w celu zresetowania konta - musisz podać dane jakie podałaś przy zakładaniu konta.
            • Gość: ifa31 Re: Problem z logowaniem się do poczty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.15, 15:08
              OK, dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka