iol Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! 03.12.01, 15:33 Mi sie zdaje, że maas rządzi :) Ale mów waść o co chodzi. Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 05.12.01, 02:46 iol napisał(a): > > Mi sie zdaje, że <font color="red"><b>maas</b></font> rządzi :) > > Ale mów waść o co chodzi. <b>ladne!!!</b><font color="green">:)</font> Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 05.12.01, 02:48 Chodzi o to ze dlaczego <b>mi</b> sie robi smietnik, a Tobie nie! :( Link Zgłoś
Gość: Robert Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 17:59 Rządzi ten kto wcześniej wstanie. Link Zgłoś
pius01 Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.02, 05:00 Zauwazylem, ze osobnik podpisujacy sie"Kagan" pisze swe klamstwa z roznych adresow w Australii. Proponuje wiec, aby zablokowac, przynajmniej tymczasowo, wszystkie adresy z Australii, aby sie ten zboczeniec wiecej nie dostal na to forum! Z Australii i tak pisze malo ludzi, wiec niewielka niewygoda byla by tym zablokowaniem spowodowana. Mozna by zreszta zrobic wyjatki dla niektorych adresow, tak, aby "Kagan", ta sliska gnida, sie nie mogl znow przeslizgnac na to forum! Co Wy na to? Prosze napisac na pius01@poczta.gazeta.pl Hej! Link Zgłoś