Dodaj do ulubionych

DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 156.24.231.* 03.12.01, 14:33
Kto tu rzadzi???
Obserwuj wątek
    • iol Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! 03.12.01, 15:33

Mi sie zdaje, że maas rządzi :)

Ale mów waść o co chodzi.
      • Gość: wędzonka Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 05.12.01, 02:46
        iol napisał(a):

>
        > Mi sie zdaje, że <font color="red"><b>maas</b></font> rządzi :)
        >
        > Ale mów waść o co chodzi.

<b>ladne!!!</b><font color="green">:)</font>
        • Gość: wędzonka Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! IP: 156.24.231.* 05.12.01, 02:48
          Chodzi o to ze dlaczego <b>mi</b> sie robi smietnik, a Tobie nie! :(
    • Gość: Robert Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 17:59
      Rządzi ten kto wcześniej wstanie.
    • pius01 Re: DRUGIE PYTANIE DO SZEFA FORUM......!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.02, 05:00
      Zauwazylem, ze osobnik podpisujacy sie"Kagan" pisze swe klamstwa z roznych adresow w Australii.
      Proponuje wiec, aby zablokowac, przynajmniej tymczasowo, wszystkie adresy z Australii, aby sie ten
      zboczeniec wiecej nie dostal na to forum! Z Australii i tak pisze malo ludzi, wiec niewielka niewygoda
      byla by tym zablokowaniem spowodowana. Mozna by zreszta zrobic wyjatki dla niektorych adresow,
      tak, aby "Kagan", ta sliska gnida, sie nie mogl znow przeslizgnac na to forum!
      Co Wy na to?
      Prosze napisac na pius01@poczta.gazeta.pl
      Hej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka