Gość: dorcia IP: *.pro / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 18:17 czy zyje ktos z zawodowki klasa szwalnicza rocznik 83-86 wychowawca KRAWCZYK zwany szczurem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rh6@wp.pl Re: zawodowka "KOBRA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.122.215.* 08.04.04, 22:18 znałem tego Pana . Nie wypada na tym forum go obrażaać, chociaż rzeczywiście taki pseudonim posiadał. Warto byłoby zorganizować spotkanie nauczycieli i uczniów z tej szkoły, po ktorej pozostały ty6lko wspomnienia . Dotyczy to równiez technikum. Może któś się za to wezmie z absolwentów. Będę sledził informacje w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
elka123 Re: zawodowka "KOBRA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.04, 19:52 czy ktos z tej szkoly jeszcze zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: zawodowka "KOBRA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.11.04, 23:10 Witam i ja kończyłam tą szkołę chodziłam do klasy z Tomkiem Barkowiakiem i chyba on najbardziej utkwił mi w pamięci;-))) sorry dziewczyny;-))) a moją wychowaczynią była Krysia Malec.Jeśli ktoś znajdzie się z mojej klasy to proszę piście. Pozdrawiam. sara@swinoujscie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr6@wp.pl Re: zawodowka "KOBRA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.02.05, 22:30 W jakich latach chodzilaś do budy? Krysia Malec uczyła języka rosyjskiego. Dzisiaj ten pałacyk nad Brda jest siedzibą prywatnej Wyższej Szkóły Gospodarki ( kanclerz szkoły nazywa się Sikora). Mieszkam w Bydgoszczy i codzienjie przechodzę obok szkoły, w ktotej pracowałem kiedys. Pozdrawiaqm Odpowiedz Link Zgłoś