Dodaj do ulubionych

zawodowka "KOBRA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.pro / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 18:17
czy zyje ktos z zawodowki klasa szwalnicza rocznik 83-86 wychowawca KRAWCZYK
zwany szczurem
Obserwuj wątek
    • Gość: rh6@wp.pl Re: zawodowka "KOBRA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.122.215.* 08.04.04, 22:18
      znałem tego Pana . Nie wypada na tym forum go obrażaać, chociaż rzeczywiście
      taki pseudonim posiadał.
      Warto byłoby zorganizować spotkanie nauczycieli i uczniów z tej szkoły, po
      ktorej pozostały ty6lko wspomnienia . Dotyczy to równiez technikum. Może któś
      się za to wezmie z absolwentów. Będę sledził informacje w internecie.
    • elka123 Re: zawodowka "KOBRA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.04, 19:52
      czy ktos z tej szkoly jeszcze zyje
      • Gość: Sara Re: zawodowka "KOBRA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.11.04, 23:10
        Witam i ja kończyłam tą szkołę chodziłam do klasy z Tomkiem Barkowiakiem i
        chyba on najbardziej utkwił mi w pamięci;-))) sorry dziewczyny;-))) a moją
        wychowaczynią była Krysia Malec.Jeśli ktoś znajdzie się z mojej klasy to proszę
        piście.
        Pozdrawiam.
        sara@swinoujscie.com.pl
        • Gość: hr6@wp.pl Re: zawodowka "KOBRA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.02.05, 22:30
          W jakich latach chodzilaś do budy? Krysia Malec uczyła języka rosyjskiego.
          Dzisiaj ten pałacyk nad Brda jest siedzibą prywatnej Wyższej Szkóły Gospodarki
          ( kanclerz szkoły nazywa się Sikora). Mieszkam w Bydgoszczy i codzienjie
          przechodzę obok szkoły, w ktotej pracowałem kiedys.
          Pozdrawiaqm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka