Gość: GRAŻYNA IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 28.03.03, 10:30 SMUCI MNIE FAKT, ZE NIKT SIĘ NIE ODZYWA. LUDZIE Z LO PAMIĘTACIE PROF.DYWLA, PUTYRSKIEGO, MANOWSKIEGO, STRZAŁKA ITD...NA LITOŚĆ BOSKĄ NIECH KTOŚ NAPISZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: WIĘCBORK LO MATURA 88 IP: *.zachem.com.pl 28.03.03, 10:42 Chyba się znamy. Kończyłem rok wcześnij. Ta czarnulka to ty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: WIĘCBORK LO MATURA 88 IP: *.acn.waw.pl 04.07.03, 21:36 Pozdrawiam absolwentow LO w Wiecborku. Ja tez konczylam ten ogolniak , tylko, ze duzo wczesnie - 1973. Ludzie napiszcie co u Was slychac. Moze by tak zorganizowac zjazd absolwentow ? Pozdrawiam Marlena Karnowska - Werner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: WIĘCBORK LO MATURA 88 IP: 62.244.137.* 25.09.03, 14:56 Ale fajnie. wreszcie pierwsze odpowiedzi. Straciłam już nadzieję i po kilku miesiącach, gdy zajrzałam do archiwum...aż dech mi zaparło. Do Andrzejka - myślę, że dobrze kojarzysz - miałam czarne długie włosy. Bardzo mi miło.Pamiętam waszą klasę , napisz coś więcej o sobie to na pewno będę wiedziała kim jesteś. Pozdrawiam Ciebie Andrzejku i wzystkich innych, którzy być może tu zajrzą.Acha! mój adres sikorku@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś