Dodaj do ulubionych

Command & Conquer 4 - nowe screeny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 11:45
Jakbym to zobaczyl 1 raz i nie widzial tytulu to na bank bym pomyslal ze to tylko dodatek do Command and conquer tiberium wars.
Obserwuj wątek
    • 1.kamiloss Re: Command & Conquer 4 - nowe screeny 14.10.09, 11:47
      Jakieś to ciemne i rozpaćkane, a do tego wygląda jak rendery tongue_out
    • Gość: gość Re: Command & Conquer 4 - nowe screeny IP: *.range81-131.btcentralplus.com 14.10.09, 11:54
      a co byś chciał nowego w takiej grze? zyebane full 3D?! co nowego mozna wymyslic w takiej grze? DLa mnie to jedna z najbardziej grywalnych gierek tego typu i mam nadzieje ze dużo w niej nie zmienią..już nie moge siędoczekac ..aa kiedy premiera?
    • Gość: gość Re: Command & Conquer 4 - nowe screeny IP: *.range81-131.btcentralplus.com 14.10.09, 11:55
      to nie sa screeny z gry. tylko pre-rendery. wyobrazenie jak gra mniej wiecej bedzie wyglądac.
    • Gość: Gość Re: Command & Conquer 4 - nowe screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:56
      Gierka wyglada zajebisciewink i to wlasnie lubie w C&C. Nie jakies powalone 3d w stylu Warcrafta-a czy innych takich gierek.
      graficznie to milo wspominam tiberian sun smile
    • Gość: SEX Re: Command & Conquer 4 - nowe screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 13:04
      SEX
    • ender140 Re: Command & Conquer 4 - nowe screeny 14.10.09, 13:56
      c&c umarlo z westwoodem.
    • kazyl Re: Command & Conquer 4 - nowe screeny 14.10.09, 14:00
      Jestem zdania że Red Alerty idą w dół linią pochyła, każda kolejna cześć jest &%^%$#%$% na maxa! Ale wojny o Tyberium są zajebiaszcze, strasznie mnie kręcą te tyberiany.
    • szklanka_herbaty Re: Command & Conquer 4 - nowe screeny 15.10.09, 01:32
      Niby wygląda ok, ale w sumie to bez jakiegokolwiek fragmentu gameplayu nie jestem w stanie ocenić czy to wszystko dobre czy złe czy mdłe jest ... po prostu obrazki jak obrazki i niewiele o samej grze wnoszą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka