Dodaj do ulubionych

Problemy z ps3

22.12.09, 15:49
Na samym początku powiem że mam ps3 slim. Napotykam ostatnio nastepujace
problemy, po 1 w trakcie grania na płycie konsola wydaje dziwne dźwięki, coś
jakby ''Scratch''. Po 2, konsola ma czasami problem ze znalezieniem pada,
migają te czerwone lampki i nic, działa dopiero jak go podłącze a jak znowu
odłącze to nie działa. Po 3 W trakcie przeglądania internetu konsola często
się wiesza (a ZAWSZE jak jestem na Polygamii smile). Czy z moją konsola jest
coś nie tak czy to ogólne mankamenty slimek? Z góry dziękuję za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Problemy z ps3 22.12.09, 21:31
      1. to dziwne, nie powinno tak być
      2. to też dziwne
      3. a to już bardzo ciekawewink

generalnie coś dziwnego się dzieje z Twoją konsoląsad

lubiemajonez napisał(a):

> Na samym początku powiem że mam ps3 slim. Napotykam ostatnio nastepujace
      > problemy, po 1 w trakcie grania na płycie konsola wydaje dziwne dźwięki, coś
      > jakby ''Scratch''. Po 2, konsola ma czasami problem ze znalezieniem pada,
      > migają te czerwone lampki i nic, działa dopiero jak go podłącze a jak znowu
      > odłącze to nie działa. Po 3 W trakcie przeglądania internetu konsola często
      > się wiesza (a ZAWSZE jak jestem na Polygamii smile). Czy z moją konsola jest
      > coś nie tak czy to ogólne mankamenty slimek? Z góry dziękuję za odpowiedz.
      • lubiemajonez Re: Problemy z ps3 23.12.09, 15:55
        No właśnie, bardo dziwne tym bardziej że konsola ma dopiero z pół miesiąca. Z
        padem jakoś się wczoraj uporałem, zrobiłem update i hasa, a internetu boje się
        na razie sprawdzać bo po co mam katować swoją konsole restartem tym bardziej, że
        od przeglądania internetu mam PC. Pozostał wiec w sumie tylko problem z dziwnym
        dźwiękiem przy korzystaniu z płyty, nie jest on dość głośny, może po prostu nikt
        nie zwrócił na niego uwagi?
      • Gość: Dario87r Re: Problemy z ps3 IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 02:37
        czesc!!! mam ps3 slim 120GB i u mnie rowniez konsola tak dziwnie "stuka", pady tez czasem maja problem z połączeniem , a z internet i zawiechy to raczej normalka... jedyne co mnie martwi to ten dziwny dzwiek wydawany przez konsole jakby cos sie w srodku łamało, albo podzespoły tak raguja na zmiane temp. jak ktos sie orient. w temacie bardzo prosze o komentarz... pozdrawiam
        • rivriet Re: Problemy z ps3 14.01.10, 14:15
          Problemy z padem zostały wyeliminowane z FW 3.15. Zaktualizuj oprogramowanie w
          konsoli. Co do "scratchowania", w SLIMIE to normalne, bo ma głośniejszy napęd.
          • lubiemajonez Re: Problemy z ps3 22.01.10, 01:18
            Miałbym jeszcze jedno pytanie, czy na telewizorze hd ready 32 cale 50 hz będę
            odczuwał jakiś uszczerbek na płynności?
            • lubiemajonez Re: Problemy z ps3 26.01.10, 21:05
              Ściślej mówiąc to podam specyfikacje, da się na tym w miarę przyzwoicie grać?
              uk.shopping.com/xPO-Relisys-RLT32AG20
              • sila_wyzsza Re: Problemy z ps3 30.01.10, 02:03
                Mój koleś niedawno zakupił slima i ma te same objawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka