Dodaj do ulubionych

...pytanie do panow - tv sat

27.09.11, 15:22
sluchajcie orientujacy sie w temacie - jest problem...mam telewizje z kablowki a takze satelitarna tez z kablowki ale tam sa same niemieckie tureckie troche innych i kilka polskich programow typu tv trwam itv tvs kultura puls i polonia... i to wszystko...mam dekoder technisat i teraz konkretne pytanie
Obserwuj wątek
    • lled Re: ...pytanie do panow - tv sat 27.09.11, 15:24
      miales juz tutaj nie pisac? kasztan zaswedzial?
    • maly.jasio Sluze pomoca , Andrzejku :) 27.09.11, 15:34
      tez nie moge wystawiac satelity na balkon.
      (bo go nie mam)

wstawiam satelite na kolka
      w okno wstawiam plastykowa szybe (przenosna) - coby mi doopa nie zmarzla
      podjezdzam satelita i mam odbior wszystkich TiVi z calego Swiata.
      a teraz 2 piva za info poprosze.
    • s.romeczek Re: ...pytanie do panow - tv sat 27.09.11, 16:00
      e ani na scianie budynu nie wolno mi instalowac zadnych anten z talerzem--takie
      > przepisy--czy wiec sa jakies ukryte anteny czy sam konwenter czy cus innego za
      - pierdaknij se na blakonie otwarty parasol wyłóż go od środka folią AL a na kiju przyczep (na kropelkę) konwerter, pociągnij kable i gitara,
      jakby co powiedz że to od słońca albo że się suszy po deszczu
    • andrzejek4747 Re: ...pytanie do panow - tv sat 27.09.11, 16:20
      a ja jestem cierpliwy i mysle ze sie doczekam na opinie od konkretnych osob znajacych sie na temacie...bo teraz to tylko ujadanie kundli slychac
      • lled Re: ...pytanie do panow - tv sat 27.09.11, 16:22
        sam jestes kundlem pasozycie jebany
      • s.romeczek Re: ...pytanie do panow - tv sat 27.09.11, 16:22
        hycel się we wsi pojawił to kundle ujadają
      • maly.jasio okularow brak, Andrzejku ? 27.09.11, 16:46
        andrzejek4747 napisał:

> a ja jestem cierpliwy i mysle ze sie doczekam na opinie od konkretnych osob zna
        > jacych sie na temacie...bo teraz to tylko ujadanie kundli slychac

przeciez napisalem Ci w poscie powyzej - jak to zrobic.
        • lled Re: okularow brak, Andrzejku ? 27.09.11, 16:55
          co bedziesz temu h...owi tlumaczyl. pie...iety jest i tyle. nie potrafi czytac tylko wiecznie placze, smiec zajebany
          • andrzejek4747 Re: okularow brak, Andrzejku ? 27.09.11, 19:52
            szczekaj szczekaj...bardzo mi sie to podoba bo takie szczekanie jest dla mnie niczym woda na mlyn...a ten narzad jak juz co to ma nazwe zaczynajaca sie na ch...no widzisz...szczekac juz potrafisz jeszcze tylko troche edukacji i beda nawet z ciebie ludzie...w sam raz do melioracji
        • andrzejek4747 Re: okularow brak, Andrzejku ? 27.09.11, 19:49
          przepraszam ale myslales ze zartujesz z tym talerzem na kolku ..mnie interesuje cos bardziej konkretnego...slyszalem o tzw plaskich antenach sat a takze jakichs w ksztalcie lampy lub jakichs schodkow ale nie znam sie na tym wiec chcialem zasiegnac rady u kogos kto sie na tym zna...ale dzieki za dobre checi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka