Dodaj do ulubionych

Gran Turismo 5 - Wspólna gra

13.11.10, 20:38
Wiem ze do premiery jeszcze 2 tygodnie ale mozecie sie juz umawiać na wyscigi chyba ze chcecie jeszcze poczekac big_grin

Jak by co to tutaj umawiajcie sie na gre w Gran Turismo 5 online.

Ustalajcie tor w ktorym bedziecie grac,Godzine,i klasę samochodów lub jeden samochód.

Ja bedę mógł grać tydzień po premierze lub 2-3 dni po premierze.

Obserwuj wątek
    • spike338 Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 13.11.10, 21:41
      Ja się zgłaszam, na pierwszy wyścig proponuję Suzuka/FF smile
      • paulinea Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 13.11.10, 22:22
        Nienormalne to trochę umawiać się na granie w grę, której jeszcze nie ma. Nie wolicie poczekać i zapoznać się z grą? tongue_out
        • arczisan Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 13.11.10, 23:09
          paulinea, mądrze prawiszsmile.
          • fix_poland Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 13.11.10, 23:41
            Ja się zgłaszam do gry ale dopiero po świętach po wcześniej nie będę miał big_grin . Ale bym musiał się oswoić z grą smile
    • sora_no_iro. Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 14.11.10, 11:12
      Zapoznawanie z grą długo trwało nie będzie, skoro człowiek jest zapoznany z seriąbig_grin Najważniejsze to przypomnieć sobie/ nauczyć się na nowo tras i można śmigać. Umawiać się na tą grę czas najwyższy zacząć. Premiera za 10 dni. Tymczasem graliśmy już w u2, teraz chłopaki pewnie pograją w co innego, a za 2 tygodnie jak znalazł gt5. Więc wstępne zapisy już teraz, zwyczajnie mają sens. Ja kupie w okolicach premiery. Mam takiego pecha że nigdy nie dostaje gier "o godzinie 0" i mam parodniowy poślizg. Dobrze byłoby zobaczyć jakieś recki przed premierą. No i oczywiście paulinea-e na linii startu podczas wspólnej zabawy brawo
      • paulinea Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 14.11.10, 11:25
        No może jednak kupię tongue_out Pisze się raczej paulineę lub po prostu Paulinę smile
        • sora_no_iro. Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 14.11.10, 12:11
          właśnie miałem z tym problem, więc wolałem nie przekręcać nicka smirk
        • dobrehehehehe [...] 15.11.10, 23:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • oceanic815 Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 14.11.10, 15:10
      Ja się piszę!
      Mam nadzieję, że w okolicach premiery ją kupię, ale to się jeszcze zobaczy. Sam nie mogę się nadziwić, że to już tylko 10 dni. Sam wątek brzmi jak żart pokroju żartów dc_gt ;D

Mój PSNID: FreakyStyleytoby (jest popieprz*ny ale zawsze ;D)
      • spike338 Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 24.11.10, 19:11
        Jakby coś, to ja mogę dziś od 22:30 pośmigać trochę
        PSNId - w profilu smile

Pozdr
        • blademaster_pl Re: Gran Turismo 5 - Wspólna gra 24.11.10, 19:34
          Umawiajcie sie umawiajcie!! big_grin

Ja bede gral w Poniedzialek/Wtorek bo paczka priorytetem chyba jutro zostanie wyslana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka