Dodaj do ulubionych

Forza Motorsport 4

12.12.10, 11:58
Na podstawie trailera można wywnioskować, że będzie jazda w nocy, tor top gear, może WRC.

Co wy chcecie w FM4?

btw.

forums.forzamotorsport.net/forums/121/ShowForum.aspx
Tutaj są trzy tematy z życzeniami odnoście możliwości, tras i samochodów wink.
Obserwuj wątek
    • yupikpl Re: Forza Motorsport 4 12.12.10, 12:41
      Mi wystarczą zmienne warunki pogodowe i nocne trasy. Gdyby był Ford dokładnie taki jakim jeżdżę na co dzień to była by już pełnia szczęścia smile

Mam nadzieję, że do czasu wyjścia FM4 pojawi się do x360 kierownica logitecha na miarę DFGT wink Mam Logitecha DriveFX do mojego iksa ale to jednak inna liga.
    • cypers Re: Forza Motorsport 4 12.12.10, 13:36
      Niektórzy twierdzą, że może być także F1(dźwięk tam gdzie pitstop jest pokazany).
      • freeman Forza Motorsport 4 12.12.10, 14:50
        dc_gt już pisze reckę nowej FM4... w skrócie wszędzie lipa i malaria, lata świetlne za pierwszym GT crying
    • sirmadness Re: Forza Motorsport 4 12.12.10, 16:26
      Jestem ciekaw recenzji pana dc_gt, pewnie lada dzień dostanie swój egzemplarz..
    • biomedic Re: Forza Motorsport 4 15.12.10, 12:41
      WRC w Forzie w sumie już dawno jest kwestia wyboru auta ustawienie mocy i pomalowania tylko brakowało tras szutrowych smile
    • zwirz Re: Forza Motorsport 4 15.12.10, 22:04
      1500 w pełni dopakowanych mega super samochodów, nie jakich Ogórasów i innych Kubeł wagonów. Około 80 tras. Brytyjski (przede wszystkim) i amerykański (już zdecydowanie mniej) Top Gear. Zmienne warunki pogodowe. Wiem, że zabrzmi to głupio, ale chciałbym aby była seria 10 naprawdę ekstremalnych wyścigów długo-dystansowych. Nową karierę, nie tak nudną. Garaż, który nie wyglądałby tak sterylnie, ale żeby to był animowany warsztat, coś podobnego jak w Automodelista, albo w PGR3.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka