Siema wszystkim jestem tu nowy ale przejrzałem na szybkiego forum i chyba raczej nie było takiego tematu

Więc do rzeczy chodzi mi o to czy nie chcielibyście żeby powstała gra na podstawie jakiegoś filmu lub książki lub macie jakieś własne pomysły na grę , opiszcie jak ona by wyglądała zaczynając od typu gry i innych rzeczy które byście chcieli umieścić w grze.
Ja mam takie pomysły :
1) "Hobbit" na podstawie książki , taki RPG z rozbudowanym światem , grafiką w stylu Lord of the Rings: Conquest tylko ładniejszą nie jakąś cukierkową jak WoW

2) MMO w świecie "Harrego Pottera" to by było tak że te domy (Griffindor itd.)to by były frakcje. expiło by się w zakazanym lesie, w książkach o przygodach Harrego jest wiele stworów ktore mogłyby być wrogami . czarów np uczyłoby sie na lekcjach a na ulicy pokątnej ulepszałoby się różczkę kupowało eliksiry itd.
3)gre na podstawie serialu "Supernatural" u nas to leciało pod tytułem "nie z tego świata" była to by gra akcji połączona z rpg np w dzień chodziło się po danym mieście zbierało informacje szykowałoby się broń ( w zależności na jakiego demona będziemy polować) a w nocy polowanie na demona i oczywiście byłoby dużo zagadek
4)no i chciałby żeby zrobili jakąś nową porządną część gry "Obscure" bo według mnie ma ona potencjał i w pierwszą część grało mi sie dosyć fajnie