swenor 16.02.12, 19:08 W przedsprzedaży 21 euro, później 24 euro. Jestem mocno zaskoczony tak niską ceną, bardzo mi się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpnino Re: Cena Alan Wake na STEAM 16.02.12, 20:15 100 zł to normalna cena dla gier PCtowych. A sama gra jednak ma już półtora roku, także cena raczej normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
froget67 Re: Cena Alan Wake na STEAM 16.02.12, 20:30 Jak dla mnie cena za wysoka biorąc pod uwage że to gra nie-nowa ale ja poczekam na alana z przeceny wtedy myśle za 9.99 powinien być Odpowiedz Link Zgłoś
freeq52 Jak długa? 16.02.12, 20:49 Pytanko do tych, co już grali - jak długi jest Alan Wake? Mam chrapkę, zwłaszcza póki jest w miarę tanio na Steamie (no 90zł to praktycznie nowa gra, ale i tak tanio jak na Steam), jednak waham się czy kupić, jeśli gra jest dość krótka... Ile czasu zajęło Wam przejście tej gry? Odpowiedz Link Zgłoś
swenor ? 16.02.12, 20:55 Gra z wyższej półki, do tego premiera na pc a z tego co czytam, to jest kręcenie nosem. Od kiedy to premiera gry AAA ma tak niską cenę (jakby nie było, jest to premiera na pc)? 100 zł to cena normalna w Polsce, ale nie na STEAM gdzie premiery mają metkę 50euro. Widzę, że ludziom się w dupach przewraca. Ja się cieszę, że jest to 20/25 euro, a nie wspomniane 50, bo spokojnie mogliby sobie tyle zażyczyć (tym bardziej, że nie jest to kolejny średnio udany port). Odpowiedz Link Zgłoś