Gość: Rid IP: *.hardcom.3s.pl 16.08.08, 15:12 A ja nie grałem nawet w jedynkę I nie wiem o czym mówisz ... Pewnie o czymś fajnym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafmazz Re: Overlord II dwa razy gorszy 16.08.08, 16:05 Gralem w Overlorda.Prawie przeszedlem.W sumie niedlugo. Zapowiedzieli Overlord 2. Bardzo fajnie. Nie moge sie doczekac. Czekam, nie moge sie doczekac, ale czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
szewa1993 Re: Overlord II dwa razy gorszy 16.08.08, 23:08 overlord fajnie sie zapowiadał i na początku był fajny ale potem zaczął mi sie nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Overlord II dwa razy gorszy IP: *.chello.pl 16.08.08, 23:33 fajna gra, średnia gra, słaba gra, grałem, fajnie było, potem mi się znudziło, wrzuciłem na nowo i lepiej było, daję słowo. No a teraz nowe części, wyzwę ich na gołe pięści, powyżynam wszystkich wrogów i się zrobi minorowo, a Gamecorner są to ch..., każdy wie to, każdy czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Overlord II dwa razy gorszy IP: *.hardcom.3s.pl 17.08.08, 00:23 Jaki piękny wiersz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkny Re: Overlord II dwa razy gorszy IP: *.enion.pl 18.08.08, 09:57 rzygam już pustymi przemyśleniami serafina Odpowiedz Link Zgłoś