falcion 10.11.08, 12:34 Myslalem ze was tez dzis niema PRACOHOLICY! Chociaz jakbym mial taka prace to chyba tez bym nim zostal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y Re: Na szybko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 12:48 a stołówka na zakładzie działa? bo nie chcemy, żebyś nam w tym wspaniałym pracowniczym czynie z głodu padł pozdrawiam... z domu Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko 10.11.08, 12:49 stołówka nie działa ale miałem kanapeczki made in home Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L@p Re: Na szybko IP: *.idzik.pl 10.11.08, 13:08 jaki tam Independence Day... jutro to moje urodziny sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dem yt Re: Na szybko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 13:15 a ja Wam powiem, że właśnie skończyłem Fallout'a 3. zajęło mi to niecałe 2 weekendy (w tygodniu grać nie mam jak). jestem troche rozczarowany - miałem nadzieje, że pogram w nią jeszcze troche, bo ciekawie się robiło. a tu ciach, koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukku Re: Na szybko IP: 217.153.131.* 10.11.08, 13:17 nie zdadzajac zbyt wiele, pociesze tylko redaktora nowina, ze w budynku iti tez nie dziala stolowka i troche mi beben zasysa pozdro600 Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko 10.11.08, 13:37 @lukku - biurowiec ITI też wyglądał jak wymarły przechodzę obok jak idę do pracy - wyglądał pusto i ponuro @L@p - wszystkiego najlepszego z wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukku Re: Na szybko IP: 217.153.131.* 10.11.08, 13:38 no tak, ale mnie akurat dzisiaj najbardziej martwi stolowka Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 Re: Na szybko 10.11.08, 18:28 Jak wam się chciało do roboty wstać...Ja tam dzisiaj wolne miałem, elegancko do 9 się wyspałem. Czemu nie ma tak codziennie. Ja właśnie od kuzyna przywiozłem nową (czyt.starą) grafę [GeForce 8600 GT] 160 pelenów zapłaciłem ale przynajmniej w cod 5 sobie pogram i może GTA 4 jeszcze pociągnie. Byle do wakacji wtedy się coś dorobi i kupi jakiegoś porządniejszego sprzęta... @L@p wszystkiego naj, nawiasem mówiąc, to trzeba mieć fart żeby się w cytuję " Independence Day" urodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąk Na szybko IP: *.75.63.17.ostrow63.ptc.pl 10.11.08, 18:53 Kanapki, stołówki... co za problem. u mnie w pracy kible były zamknięte, długi weekend, zepsuły sie i nie miał kto naprawić, nie miałem gdzie się wysr..., więc musiałem zrobić to na końcu korytarza, za zakrętem. Jak przyjdą ludzie do pracy w środę, sprzątaczki nie sprzątają aż do środy popołudniu, to będzie czad. PS. Fajne teksty okołogrowe. chętnie podzielę się kolejnymi moimi przygodami okołogrowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shttp://www1.orgfr Re: Na szybko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 19:05 www1.orgfree.com/index.php Odpowiedz Link Zgłoś