fialas 13.12.08, 23:22 haha kto wie, moze za miesiac, dwa i mamy nowe gadzety jako gry w top10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracudo Re: Śniadanie na Wii 14.12.08, 00:47 Wlasnie za takie gry nie lubie Nintendo. Konsola ma potencjal a marnuje sie go na takie pierdoly jak Wii Breakfast itp. To, ze ludzie kupuja takie badziewia to inna sprawa, ale szczerze nie potrafie tego zrozumiec. Dodam tez, ze na Wii bylo dane mi zagrac ... Odpowiedz Link Zgłoś
habern Re: Śniadanie na Wii 14.12.08, 10:42 Ja czekam na grę "Wii Wii", w której to ma się grać na wirtualnym Wii, do zestawu ma być dodawany specjalny kontroler, który będzie imitował prawdziwego wiilota - to będzie szaleństwo. Już nie mogę się doczekać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
big-daddy Re: Śniadanie na Wii 14.12.08, 10:56 omg widzieliście ile tam kabli było taka gra nie ma szans wyjść bo po co skoro można samemu gotować bez konsoli i kabli tyle nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Śniadanie na Wii 14.12.08, 11:03 chyba ktoś tu nie zrozumiał żartu Odpowiedz Link Zgłoś
misio_puchatek Re: Śniadanie na Wii 14.12.08, 11:46 No wreszcie gra dla której warto kupić łii! Odpowiedz Link Zgłoś
mmomo Re: Śniadanie na Wii 15.12.08, 15:43 Hehe. Dobre. Mam Wii i przyznam się szczerze, że nie rozumiem tego szału z plastikowymi akcesoriami, ani to ładne ani przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś