liske 28.06.09, 11:16 bez kitu, ona już nie może być piękniejsza -) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alister Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 11:20 ma szerokie uda... i grubą dupe. BLE! Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 11:21 Dopiero w porownaniu widac, ze na tych wczesniejszych renderach lara ma za grube uda Odpowiedz Link Zgłoś
szefu91 Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 11:21 Takie kobiety w rzeczywistości nie istnieją ;P pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.chello.pl 28.06.09, 11:30 Rhona Mitra to była Lara... Komputerowe animacje to tylko próba mimetycznego odwzorowania prawdziwego piękna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leks Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: 91.195.42.* 28.06.09, 11:41 Rozpoczyna się promowanie nowej części Tomb Raidera? Swoją drogą pasują jej rozpuszczone włosy. Każda laska wygląda tak ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 11:41 Co kto lubi. Mi tam nie pasuje, że straciła krągłości na udach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajdzioch90 Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 11:54 Ma metrowe stopy jak goryl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugryz Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.chello.pl 28.06.09, 12:07 @kajdzioch: taka perspektywa, ty masz pewnie mniejsze i ladniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 12:14 Był sex, ale go zaakceptowaliśmy i sobie nieco odpuścił. Był oko pawia, ale go olaliśmy i już go szczęśliwie nie ma. Była masa spammerów, ale jest ich coraz mniej. Ale pisanie "fake" pod galerią z devianart to już jest czysty hardkor. Gratuluję, niniejszym udało Ci się spowodować u mnie opadnięcie rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
furio123 Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 12:31 LoL pierdziele to Lara???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ykykg Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 12:38 Nowa Lara powinna wpisywać się w najnowsze trendy wyglądu bohaterów gier, czyli musi być łysa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: 195.116.43.* 28.06.09, 12:44 Popieram "ykykg" xD. Teraz wszyscy muszą być łysi, mieć wygląd badass'a a w dodatku mieć mroczną przeszłość i być po przeżyciach. Bez wyjątku xD. A tak na serio to nowa Lara jest fajna ale to nic specjalnego, są lepsze w świecie gier. A może to po prostu mój gust. Sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.2-0.pl 28.06.09, 13:00 MA KTOŚ JEJ NUMER TELEFONU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flame Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: 212.106.165.* 28.06.09, 13:15 Rhona Mitra była podstawiana pod Larę... Lara jest oryginalna a nie jakaś tępa modelka ;> kiedyś mi aż tak sie nie podobała ale teraz lubię na nią popatrzeć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
oglocdogg Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 13:17 Moze jest łysa tam niżej, haha. Ale git Niech bedzie kolejna część. Lubie ogladać te "wypukłości terenu" kiedy gram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwieś Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.chello.pl 28.06.09, 14:54 Pierwotna wersja Lary była o niebo seksowniejsza od tej obecnej, przynajmniej dla mnie. A tak przy okazji, wielka szkoda, że następne przygody Panny Croft, będą tworzone pod egidą Japończyków, w dodatku specjalizujących się niemal wyłącznie w konsolówkach... Na domiar złego, nowi szefowie Eidosu to Ci sami, którzy odpowiedzialni są za sprofanowanie gatunku RPG. Echhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 15:24 Uuuu Lara przydałaby się taka w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.ists.pl 28.06.09, 16:35 Who cares? Naprawdę kogokolwiek z was interesuje render protagonistki jednej w miarę przyzwoitej gry z przed 11 lat i kilku jej żenujących sequeli? Naprawdę? I wy się nazywacie graczami... żal. Odpowiedz Link Zgłoś
sigern Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 17:31 ee no, według mnie Lara jako postać już legendarna, musiała ulec "modyfikacjom" W dzisiejszych czasach nie przyjęła by się "stara" wersja panny Croft. Według mnie jest teraz ładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 17:49 @obwieś To faktycznie straszne, że Tomb Rider będzie tworzony przez firmę mającą doświadczenie w grach konsolowych. To przecież seria tak skomplikowanych i głębokich gier... Konsole z pewnością spłycą rozgrywkę "Na domiar złego, nowi szefowie Eidosu to Ci sami, którzy odpowiedzialni są za sprofanowanie gatunku RPG." Czym oni sprofanowali RPG? Serią Final Fantasy, w której najgorsze nawet części mają fabułę deklasującą 99% zachodnich produkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolson Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.09, 17:53 nie ważne ile polygonów, wirtualny pasztet będzie zawsze wirtualnym pasztetem... Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 19:29 Wypisany, nie wiem jak mogła urzec Ciebie fabuła w Final Fantasy. To jest niemal jak serial Dynastia, tyle że z większą pompą i toną kiczu. Tomb Raider może jakoś specjalnie ambitną grą nie był, ale jednak jakieś tam łamigłówki były zawsze, a sama gra raczej mogłaby być frustrująca dla niedzielnych graczy. Na pewno nie był to Crash Bandicoot czy inny typowo konsolowy TPP. Odpowiedz Link Zgłoś