Dodaj do ulubionych

Nowa, piękniejsza Lara

28.06.09, 11:16
bez kitu, ona już nie może być piękniejsza -)
Obserwuj wątek
    • Gość: alister Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 11:20
      ma szerokie uda... i grubą dupe. BLE!
    • simplex Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 11:21
      Dopiero w porownaniu widac, ze na tych wczesniejszych renderach lara ma za grube uda wink
    • szefu91 Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 11:21
      Takie kobiety w rzeczywistości nie istnieją ;P
      pzdr.
    • Gość: V Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.chello.pl 28.06.09, 11:30
      Rhona Mitra to była Lara... Komputerowe animacje to tylko próba mimetycznego odwzorowania prawdziwego piękna
    • Gość: Leks Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: 91.195.42.* 28.06.09, 11:41
      Rozpoczyna się promowanie nowej części Tomb Raidera?

Swoją drogą pasują jej rozpuszczone włosy. Każda laska wygląda tak ładniej
    • Gość: mk Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.broker.com.pl 28.06.09, 11:41
      fake!
    • galekanalek Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 11:41
      Co kto lubi. Mi tam nie pasuje, że straciła krągłości na udach.
    • Gość: kajdzioch90 Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 11:54
      Ma metrowe stopy jak goryl.
    • Gość: ugryz Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.chello.pl 28.06.09, 12:07
      @kajdzioch: taka perspektywa, ty masz pewnie mniejsze i ladniejsze...
    • wypisany Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 12:14
      Był sex, ale go zaakceptowaliśmy i sobie nieco odpuścił. Był oko pawia, ale go olaliśmy i już go szczęśliwie nie ma. Była masa spammerów, ale jest ich coraz mniej. Ale pisanie "fake" pod galerią z devianart to już jest czysty hardkor. Gratuluję, niniejszym udało Ci się spowodować u mnie opadnięcie rąk.
    • furio123 Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 12:31
      LoL pierdziele to Lara???!!!
    • Gość: ykykg Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 12:38
      Nowa Lara powinna wpisywać się w najnowsze trendy wyglądu bohaterów gier, czyli musi być łysa
    • Gość: xD Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: 195.116.43.* 28.06.09, 12:44
      Popieram "ykykg" xD. Teraz wszyscy muszą być łysi, mieć wygląd badass'a a w dodatku mieć mroczną przeszłość i być po przeżyciach. Bez wyjątku xD. A tak na serio to nowa Lara jest fajna ale to nic specjalnego, są lepsze w świecie gier. A może to po prostu mój gust. Sam nie wiem.
    • Gość: BUNCH Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.2-0.pl 28.06.09, 13:00
      MA KTOŚ JEJ NUMER TELEFONU?
    • Gość: Flame Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: 212.106.165.* 28.06.09, 13:15
      Rhona Mitra była podstawiana pod Larę... Lara jest oryginalna a nie jakaś tępa modelka ;> kiedyś mi aż tak sie nie podobała ale teraz lubię na nią popatrzeć ;p
    • oglocdogg Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 13:17
      Moze jest łysa tam niżej, haha. Ale gitsmile Niech bedzie kolejna część. Lubie ogladać te "wypukłości terenu" kiedy gram smile
    • Gość: obwieś Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.chello.pl 28.06.09, 14:54
      Pierwotna wersja Lary była o niebo seksowniejsza od tej obecnej, przynajmniej dla mnie.

A tak przy okazji, wielka szkoda, że następne przygody Panny Croft, będą tworzone pod egidą Japończyków, w dodatku specjalizujących się niemal wyłącznie w konsolówkach... Na domiar złego, nowi szefowie Eidosu to Ci sami, którzy odpowiedzialni są za sprofanowanie gatunku RPG.
      Echhhh...
    • Gość: sex Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.fn.pl 28.06.09, 14:56
      sex
    • Gość: Rocky Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 15:24
      Uuuu Lara smile przydałaby się taka w realu.
    • Gość: coss Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.ists.pl 28.06.09, 16:35
      Who cares?

Naprawdę kogokolwiek z was interesuje render protagonistki jednej w miarę przyzwoitej gry z przed 11 lat i kilku jej żenujących sequeli?

Naprawdę?

I wy się nazywacie graczami... żal.
    • sigern Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 17:31
      ee no, według mnie Lara jako postać już legendarna, musiała ulec "modyfikacjom" smile W dzisiejszych czasach nie przyjęła by się "stara" wersja panny Croft. Według mnie jest teraz ładniejsza.
    • wypisany Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 17:49
      @obwieś
      To faktycznie straszne, że Tomb Rider będzie tworzony przez firmę mającą doświadczenie w grach konsolowych. To przecież seria tak skomplikowanych i głębokich gier... Konsole z pewnością spłycą rozgrywkęuncertain

"Na domiar złego, nowi szefowie Eidosu to Ci sami, którzy odpowiedzialni są za sprofanowanie gatunku RPG."
      Czym oni sprofanowali RPG? Serią Final Fantasy, w której najgorsze nawet części mają fabułę deklasującą 99% zachodnich produkcji?
    • Gość: lolson Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.09, 17:53
      nie ważne ile polygonów, wirtualny pasztet będzie zawsze wirtualnym pasztetem...
    • galekanalek Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 19:29
      Wypisany, nie wiem jak mogła urzec Ciebie fabuła w Final Fantasy. To jest niemal jak serial Dynastia, tyle że z większą pompą i toną kiczu. Tomb Raider może jakoś specjalnie ambitną grą nie był, ale jednak jakieś tam łamigłówki były zawsze, a sama gra raczej mogłaby być frustrująca dla niedzielnych graczy. Na pewno nie był to Crash Bandicoot czy inny typowo konsolowy TPP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka